Skocz do zawartości

Dzień suma

Baloo

Rekomendowane odpowiedzi

Chłopaki, co wam będę mówił... Dla takich dni zostaje się wędkarzem...

Wspólnie z Tomkiem w 3 godziny wyciągamy 3 sumy i jeden przeciera linkę... Sezon sumowy uważam za otwarty!!! (choć na Odrze sumy łowią już od 2 miesięcy!!!!) :angry: :angry: :angry:

Tym niemniej coś jeszcze zostało. Dwa sumy w zasadzie bliźniacze - 130 cm, choć mam wrażenie, że ten Tomka był mimo wszystko nieco większy. Ciężko takiego robala dokładnie zmierzyć.

Chyba w końcu skuszę się na jakąś króką relację...

post-43-1348913251,9697_thumb.jpg

post-43-1348913252,0577_thumb.jpg

Dziekuje wszystkim za gratulacje.

To byl naprawde udany dzien. Trafilismy na zerowanie. Mam nadzieje, ze uda sie kiedys powtorzyc taki dzien.

@Mifek, Remek

Jesli Mateusz nie zabierze sie za napisanie relacji to ja cos napisze.

@Friko

Wszystkie ryby wrocily cale i zdrowe do wody.

@Jaculek, rozmawiales z Mateuszem czy rozpoznajesz po drzewach :D? Jesli to drugie to jestem pelen podziwu. Niesamowite, ze mimo takiej presji takie sztuki ciagle tam plywaja.

@Jerry, Salmo rules. Minnow, Bullhead 6SDR BD, Salmon w nowym kolorze (Silver tiger chyba), ostatni wzial na Hornet 6F CW ale przetarl plecionke i odplynal z kotwicami w pysku. Mam nadzieje ze da sobie rade.

Pozdrawiam

Tomku, znam każdy metr Odry w mieście i okolicach B) :mellow:

Szczerze się cieszę, że to miejsce - po kilku latach posuchy - znowu staje się świetne. Fakt - presja tam olbrzymia, ale i łowiska wyjątkowe. Ale najmilsze jest to, że trafia się coraz więcej boleni. Wczoraj kolega złowił rapkę 82 cm! No i podparł ją sumkiem, jakimiś jaziami... Kurde, chyba tam zajrzę ze spinem :mellow:

Pozdrawiam, Jacek

Ps. Czekam na relacyjkę z wyprawy (z kolejnych - jak będą - również).

@Mifek, Remek

Jesli Mateusz nie zabierze sie za napisanie relacji to ja cos napisze.

Cześć,

No to trzymam za słowo i czekam z wielką niecierpliwością. Czekam też na zdjęcia z akcji!

Jeszcze raz gratulacje. Ładne ryby i ładne zdjęcia. Poza tym fajna okolica - nie rozpoznaję jej :D

Pozdrawiam

Remek

W sobote wybrałem się na pierwszą w tym roku sumową nocke z łódki.O godzinie 23 miałem pierwsze i jak się póżniej okazało jedyne branie tej nocy .Jak na suma nie jest to olbrzym ale i tak sprawił mi dużo radości.W najbliższą sobote powtórka z rozrywki :mellow: Złowiłem go na zbiorniku Paprocany w Tychach.

@ Baloo gratuluję pięknych sumików :mellow:

post-110-1348913257,4554_thumb.jpg