Baloo Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Chłopaki, co wam będę mówił... Dla takich dni zostaje się wędkarzem... Wspólnie z Tomkiem w 3 godziny wyciągamy 3 sumy i jeden przeciera linkę... Sezon sumowy uważam za otwarty!!! (choć na Odrze sumy łowią już od 2 miesięcy!!!!) Tym niemniej coś jeszcze zostało. Dwa sumy w zasadzie bliźniacze - 130 cm, choć mam wrażenie, że ten Tomka był mimo wszystko nieco większy. Ciężko takiego robala dokładnie zmierzyć. Chyba w końcu skuszę się na jakąś króką relację... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Skuś się skuś!!!! Gratuuję obydwu łowcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Ja mialbym otwary sezon sumowy nawet wtedy jakbym suma zobaczyl na żywo,nawet nie musial zlapać Też bym chcial przeżyc takie male Big Game.Fajowe sumy,gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Mam male popularne pytanko ...na co ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Baloo, Tomek szczerze Wam gratuluję! Piękne rybska i ładne zdjęcia. Gratulacje!!!Napisz Baloo tą relację napisz ... czekam. Chętnie opublikuję takie relacje - zapraszam też innych. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaculek Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Mateuszu, Tomku - gratuluję, śliczne robaczki Cieszę się, że to miejsce znowu darzy rybami. Wspaniałymi rybami...Pozdrawiam, Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Gratuluję chłopaki, śliczne ryby. Cieszę się że trafiły w Wasze ręce, mam nadzieję że nie było problemów z przywróceniem ich środowisku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Piekne rybki.. Gratuluję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 GRATULUJĘ i zazdroszczę Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeS Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Dziekuje wszystkim za gratulacje. To byl naprawde udany dzien. Trafilismy na zerowanie. Mam nadzieje, ze uda sie kiedys powtorzyc taki dzien. @Mifek, RemekJesli Mateusz nie zabierze sie za napisanie relacji to ja cos napisze. @FrikoWszystkie ryby wrocily cale i zdrowe do wody. @Jaculek, rozmawiales z Mateuszem czy rozpoznajesz po drzewach ? Jesli to drugie to jestem pelen podziwu. Niesamowite, ze mimo takiej presji takie sztuki ciagle tam plywaja. @Jerry, Salmo rules. Minnow, Bullhead 6SDR BD, Salmon w nowym kolorze (Silver tiger chyba), ostatni wzial na Hornet 6F CW ale przetarl plecionke i odplynal z kotwicami w pysku. Mam nadzieje ze da sobie rade. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phalacrocorax Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Wielkie gratulacje chłopaki. Takie sumiki to już fajna zabawa. A jeszcze jak jest ich kilka to w ogóle bajka. Pozdrawiam i czekam na relację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Przejedwabiste rybki - wielkie gratulacje i powodzenia na następnych wyprawach . PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaculek Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Tomku, znam każdy metr Odry w mieście i okolicach Szczerze się cieszę, że to miejsce - po kilku latach posuchy - znowu staje się świetne. Fakt - presja tam olbrzymia, ale i łowiska wyjątkowe. Ale najmilsze jest to, że trafia się coraz więcej boleni. Wczoraj kolega złowił rapkę 82 cm! No i podparł ją sumkiem, jakimiś jaziami... Kurde, chyba tam zajrzę ze spinem Pozdrawiam, JacekPs. Czekam na relacyjkę z wyprawy (z kolejnych - jak będą - również). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromit Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Baloo,Tomek gratulacje,śliczne rybki też czekam na relację Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 @Mifek, RemekJesli Mateusz nie zabierze sie za napisanie relacji to ja cos napisze. Cześć,No to trzymam za słowo i czekam z wielką niecierpliwością. Czekam też na zdjęcia z akcji! Jeszcze raz gratulacje. Ładne ryby i ładne zdjęcia. Poza tym fajna okolica - nie rozpoznaję jej PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 @Baloo, @TeeS, śliczniutkie sumki. Gratuluję dobrego rozpoczęcia sezonu sumowego. Aby tak dalej.Zdjęcia podobają mi się i czekam na relację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Fiu fiu!! Trzeba sie bedzie z domu ruszyc...Suma fajnie sie mierzy w wodzie. Inaczej mozna sie zdrowo walnac, tak mielismy nad Ebro - zupelnie inny wynik po rozprostowaniu. Niestety Gumofilc ma uwiąd pisarski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zewu Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Ładne kijanki, gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 No nieźle, piękne sumki, gratulacje . Może w tym roku jak wrócę z Lofotów też spróbuję.Pozdrawiam Wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 W sobote wybrałem się na pierwszą w tym roku sumową nocke z łódki.O godzinie 23 miałem pierwsze i jak się póżniej okazało jedyne branie tej nocy .Jak na suma nie jest to olbrzym ale i tak sprawił mi dużo radości.W najbliższą sobote powtórka z rozrywki Złowiłem go na zbiorniku Paprocany w Tychach.@ Baloo gratuluję pięknych sumików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Widze ze sezon sumowy w pelni. Chyba trzeba by sie wybrać na polowanie na KRÓLA nizinnej rzeki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 @tomi, gratulacje! Oj zasumowiło się i to nieźle ... PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Więcej tych sumów na rozpoczęćie sezonu w lipcu niż sandaczy w czerwcu Nie licząc odry Gratuluje sumcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 @Tomi, śliczny sumcio. Brawo. @Mifas, może warto odwiedzić miejscówkę pod mostem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 rognis rozwazam taka miejscowke. mam jeszcze jedna na oku. 20 metrow wody w bezposrednim sasiedztwie kapelonow plycizn i spokojnego nurtu.. chyba trzeba by kogos nakrecic na wypadzior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi