rognis_oko Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Głębokość 20 metrów? wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 to taka sobie pionowa scianka z gleboka rynna wzdluz brzegu wstyd sie przyznac ale nie poswiecalem temu miejscu zbyt wielkiej uwagi do tej pory. moj błąd trzeba by cos z tym zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 @Mifek, ćwicz, ćwicz miejscówkę. Trzymam kciuki i czekam na wyniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 zupelnie niechacy wyszlo ze w niedziele bede chyba plywal po tamtejszej okolicy ciekawe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarokowal Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Fachowcy ... ten rok dla mnie jest rokiem klenia i jazia. Może w przyszłym zaczne poważnie polować na sumy Gratuluję Miejsce jak by znajome ale pewny nie jestem. Z moich, pewnych źródeł, wiem że coraz wiecej sumów pada na Odrze ... sporo ich złowiono ostatnio na (... nie powiem ) ...). Trafił się nawet taki 1,6 m Czekam na wiecej takich rewelacji, oststnio tylko to mi pozostało ... może w sierpniu wiecej czasu się nazbiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi