LOLO Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Witam koleżanki i kolegów.Za namową pewnego pana,znanego tutaj jako lysy69 postanowiłem wstawić swój pierwszy wątek i pokazać niektóre z moich wypocin Są to imitacje żuków i konika polnego-bynajmniej tak mi się zdaje Fotograf ze mnie kiepski ale myślę że coś tam będzie widać Robaczki są zrobione z balsy,malowane różnymi lakierami od samochodowych po zwykłe farbki akrylowe a nawet i pisaki,ogólne wszystkim co wejdzie mi w ręce i farbuje 42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marienty Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Jak żywe! Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 No to poprzeczka ciągle idzie w górę...Piękne i dopieszczone w każdym milimetrze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Kapitalne wejście robale jak żywe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Graty. Wygląda super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azhek Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 (edytowane) Jako biolog chylę czoła i podziwiam odwzorowanie z natury czółków i "włochatego" tułowia chrabąszcza. Proszę o więcej ???? Edytowane 9 Listopada 2016 przez azhek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 I bardzo łowne szczególnie ten i taki sam tylko z zielonymi skrzydełkami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flajsik Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 No no no ładniutkie. Aż żal je do wody wrzucać. Konik wygląda jak by właśnie skończył grać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Mocne wejście! Solidna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 I to jest prawdziwa dłubanina ...chylę czoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Bardzo fajne wejście Podoba mi się ten z 2 zdjęcia. Żona ma problemy ze wstawaniem rano z łóżka. Przydał by się taki i na bank zamiast zbierać się 1,5h to by wstała w 1,5sek PozdrM 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Dobrze że dałeś się namówić .Robale dopracowane do perfekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Piekne robale! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliweX Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Brawo Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giganten Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Ile czasu zajęło Ci dojście do takiej perfekcji ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Ile czasu zajęło Ci dojście do takiej perfekcji ?Jaka perfekcja? Straszny papracz z niego . Alex wstawiaj więcej fotek , no i jakieś nowości by się przydały . Zdradzę że nie tylko robale robi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giganten Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Jaka perfekcja? Straszny papracz z niego . Alex wstawiaj więcej fotek , no i jakieś nowości by się przydały . Zdradzę że nie tylko robale robi . To inaczej, mam pytanie Jak długo trzeba p****lić i paprać robotę żeby robić to tak dobrze ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 9 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Witam ponownie wszystkich,dziękuję za bardzo pozytywne opinie moich wypocin, szczerze nie spodziewałem się takiego zainteresowania moimi smużakami Oczywiście wkrótce będę dodawał fotki innych robali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 9 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 To inaczej, mam pytanie Jak długo trzeba p****lić i paprać robotę żeby robić to tak dobrze ?? Co do czasu który poświęciłem na robienie takich przynęt to spytajcie Łysego69 on mnie tego uczył Niestety pamiętam tylko datę kiedy po 10 miesiącach prób i błędów zrobiłem pierwszego woblera który wyglądał w miarę przyzwoicie i pracował jak należy A co do robaków to dłubie je już jakiś sześciu lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nevis Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Śliczne te robale, malowanie pierwsza klasa, czekam na więcej fotek. Po wpisie z tematu na powitanie widzę, że jest też szansa na zdjęcie rybek, które skusiły się na Twoje żuczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 10 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Śliczne te robale, malowanie pierwsza klasa, czekam na więcej fotek. Po wpisie z tematu na powitanie widzę, że jest też szansa na zdjęcie rybek, które skusiły się na Twoje żuczki Oczywiście że mam zdjęcia z rybkami,będę wstawiał ale nie wszystko na raz,cierpię na brak czasu wolnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 10 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 I bardzo łowne szczególnie ten i taki sam tylko z zielonymi skrzydełkami Czy o te modele koledze chodziło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 10 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Taka tam gromadka robali długość do 3cm o bardzo agresywnej akcjiJeden dostał nowy lakier tzw. kameleon(czerwonawe oczka) zmienia barwę pod każdym kontem i ładnie się prezentuje ciekawe czy w wodzie będzie równie atrakcyjny dla moich jazi,ale to dopiero wiosną się okaże 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Czy o te modele koledze chodziło? Tak i jeszcze te Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_moto Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Panowie robale prześliczne ,ale czym więcej zabaweczek w pudełeczku tym większy mętlik w głowie i zaczyna się WIELKIE kombinowanie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi