cyprys19 Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Robactwo takie...realistyczne i tak doskonałe,że za 2 dni będziesz miał milion odsłon.Czekam na więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nevis Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 (edytowane) Robactwo takie...realistyczne i tak doskonałe,że za 2 dni będziesz miał milion odsłon. A pomyśleć, że następny temat z tymi cudeńkami może założyć w dziale giełda, tam po 2 dniach trzeba będzie rzucić pracę, żeby nadążyć z produkcją Edytowane 10 Listopada 2016 przez nevis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 11 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Pływak żółtobrzeżek wersja starsza (jaśniejsza) i nowsza Materiał balsa,długość 22mm i 26mm waga 1,3g i 1,5g Oczywiście jak zawsze zdjęcia kaleczą ich rzeczywisty wygląd,fotograf ze mnie do bani 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 12 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Mój dwu metrowy kącik twórczy Prawie jak pracownia 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Okoniom też smakowały twoje smużaki. Wspomnienie lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 12 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Okoniom też smakowały twoje smużaki. Wspomnienie lata.Tak tak pamiętam zrobiłem go na Białą z myślą o dużych kleniach,jak widać coś poszło nie tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Mój dwu metrowy kącik twórczy Prawie jak pracownia ale Ci się glaca błyszczy . Jakiego lakieru używasz jeśli to nie tajemnica . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 (edytowane) ale Ci się glaca błyszczy . Jakiego lakieru używasz jeśli to nie tajemnica .Zapytał lysy69... A kącik fajnie urządzony-wszystko pod ręką. Edytowane 12 Listopada 2016 przez cyprys19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 12 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 ale Ci się glaca błyszczy . Jakiego lakieru używasz jeśli to nie tajemnica .Do robaczków to lakier do parkietu a do wyższego czoła to papier ścierny 2000 i pasta polerska Sonax 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Marcin ,ja i Alex znamy się jak dwa łyse konie nie tylko z forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Marcin ,ja i Alex znamy się jak dwa łyse konie nie tylko z forum.Chodziło mi o to,że Twój nick świetnie pasował do tego tekstu o błysku "glacy'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 12 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Chodziło mi o to,że Twój nick świetnie pasował do tego tekstu o błysku "glacy'' Ja już dawno dałem sobie spokój z włosami,ale Paweł jeszcze hoduje kilka sztuk za uszami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 14 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Witam jakiś czas temu zrobiłem takiego sobie raczka z myślą o grubych okoniach,wszystko było by ok gdyby nie przyłowy szczupaków które to bardzo lubią odcinać lub poszarpać szczypce mojej perełki Czy mógł by ktoś podsunąć jakiś pomysł lub materiał(oczywiśćie w miarę elastyczny) z czego można by zrobić wytrzymalsze szczypczyki ? To z czego aktualnie je robię to guma do bata lub tyczki 1,2mm 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Spróbuj z przyponu wolframowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Ja szczypce robię z gumy z balonów. Ta nieco grubsza z takich po 1zł jest nie do zdarcia.Pod linkiem foto raczka:http://zmniejszacz.pl/zdjecie/514/6528990_20161101_134634.jpg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 16 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Ja szczypce robię z gumy z balonów. Ta nieco grubsza z takich po 1zł jest nie do zdarcia.Pod linkiem foto raczka:http://zmniejszacz.pl/zdjecie/514/6528990_20161101_134634.jpgDziękuje za podpowiedzi co do wolframu to nie wiem czy nie będzie za twardy,ale guma widzę elegancko pasuje,do większych modeli spróbuję użyć gumy z dętki rowerowej Efekt jak wyjdzie przedstawię na zdjęciach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFII Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 18 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Imitacja widelnicy wersja ciemniejsza,waga 1,3g długość 33mm praca dosyć agresywna. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 18 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Takie tam robaczki 1,4g i 1,3g długość 30mm i 24mm 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Imitacja widelnicy ma skrzydełka z pióra bażanta ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 18 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 No z bażanta na pewno nie,ale tylko takie piórka mam do dyspozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Tak Mnie zaciekawiło ,bo jest dość podobne do pióra bażanta pewnego gatunku.Co nie zmienia faktu że wyszło bardzo ładnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 18 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Co do gatunku tego bażanta to nie mam pojęcia jaki to był,znalazłem tylko piórka prawdopodobnie po ataku jastrzębia,ale mogę śmiało pogratulować koledze spostrzegawczości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Imitacja widelnicy ma skrzydełka z pióra bażanta ? No z bażanta na pewno nie,ale tylko takie piórka mam do dyspozycji Na bank bażant. W razie wątpliwości służę materiałem porównawczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 18 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Na bank bażant. W razie wątpliwości służę materiałem porównawczym Tak to był bażant w 100% właśnie to sprawdziłem z ciekawości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi