lysy69 Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Imitacja widelnicy wersja ciemniejsza,waga 1,3g długość 33mm praca dosyć agresywna.Gdzieś ty chopie taką widelnice widział ? . Siemka Alek , bardziej się postaraj bo wstyd familii przynosisz . Gratuluje pomysłowości i fantazji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Gdzieś ty chopie taką widelnice widział ? . Siemka Alek , bardziej się postaraj bo wstyd familii przynosisz . Gratuluje pomysłowości i fantazji .A ty kiedy zrobisz swoją, nie krytykuj tylko weź się do pracy. Wczoraj 3 zębacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 19 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 A ty kiedy zrobisz swoją, nie krytykuj tylko weź się do pracy. Wczoraj 3 zębacze.Dokładne dziadek nic dodać nic ująć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszWinter Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Przeglądam w wolnych chwilach wątki autorskie i podobają mi się maga wszystkie, ale........są też takie przy których zatrzymuję się na dłużej, piękne wyroby wychodzą z pod twojej ręki. Bardzo ładne robale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 19 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Przeglądam w wolnych chwilach wątki autorskie i podobają mi się maga wszystkie, ale........są też takie przy których zatrzymuję się na dłużej, piękne wyroby wychodzą z pod twojej ręki. Bardzo ładne robale Dzięki fajnie się czyta takie posty,a robale wstawiam zarówno najnowsze jak i najstarsze moje modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 19 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Moja ewolucja biedronki + imitacja pająka który niesamowicie miesza wodę podczas swej pracy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 20 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Ewolucja szerszeni według LOLO na przełomie kilku lat 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 20 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Najnowszy model szerszenia jaki udało mi się zrobić,długość 3cm waga 1,4g 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Szalejesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 21 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Coś tam się struga ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Coś tam się struga ;-)To nie jest coś... to kawał fachowej roboty! Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 No takie coś to mi się podoba, ładny przegląd. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 22 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Troszkę mnie ostatnio fantazja poniosła i stworzyłem oto te cuda Widelnica w mojej najnowszej wersji z nowym układem nóżek w dwóch wersjach.Waga brązowa 1,5 g i 34mm, ciemno szara 1,4g i 32mmCiekawe czy będzie apetycznym kawałkiem dla kleni 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 No ,to już trochę podobne do widelnicy ale tylko trochę . Jednak moją krytyką Ciebie zmotywowałem ale dość tych ochów i achów, postaraj się lepiej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Widelnice pełna profeska Mam pytanie techniczne. Czy nóżki są na tyle elastyczne albo twarde, że po kilku atakach kleni nadal zachowują tę samą pozycję?Kiedyś robiłem robale z długimi nogami, ale z czasem zacząłem je coraz bardziej skracać właśnie z tego względu.Na początku nóżki prezentowały się super, ale po kilku rybach miałem robale po przejściach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Bardzo ładne, brawo. Nie słuchaj komentarzy lysych z 69 roku, tylko rób swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 22 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Widelnice pełna profeska Mam pytanie techniczne. Czy nóżki są na tyle elastyczne albo twarde, że po kilku atakach kleni nadal zachowują tę samą pozycję?Kiedyś robiłem robale z długimi nogami, ale z czasem zacząłem je coraz bardziej skracać właśnie z tego względu.Na początku nóżki prezentowały się super, ale po kilku rybach miałem robale po przejściach Nóżki robię z gumy do bata są bardzo elastyczne,miękkie no i nie odkształcają się,ale tak jak kolega pisze zdarza się że klenie szczególnie te mniejsze odrywają kawałek kończyny tego nie da się chyba przeskoczyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Nóżki robię z gumy do bata są bardzo elastyczne,miękkie no i nie odkształcają się,ale tak jak kolega pisze zdarza się że klenie szczególnie te mniejsze odrywają kawałek kończyny tego nie da się chyba przeskoczyć. Zajrzyjcie do Mpiku. Tam są takie szpulki z silikonową "zyłką" służącą chyba do nawlekania koralików (czarna i przeźroczysta) wygląda na trwalszą od gumek i być może nie będzie parcieć (na razie tego nie sprawdziłem). PozdrawiamSławek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 23 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Zajrzyjcie do Mpiku. Tam są takie szpulki z silikonową "zyłką" służącą chyba do nawlekania koralików (czarna i przeźroczysta) wygląda na trwalszą od gumek i być może nie będzie parcieć (na razie tego nie sprawdziłem). PozdrawiamSławekOk dzięki,sprawdzę to jak wypali od razu dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 23 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Dzisiaj troszkę klasyki - imitacja stonki ziemniaczanej.Materiał balsa,wymiar 2,5cm i 1,5g wagi,praca dosyć mocna 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 24 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Moje imitacje larwy ważki (bynajmniej tak mi się zdaje )Materiał balsa,dlugość do 30mm waga od 1,5g do 1,9g lżejsze pływające,cięższe tonące 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Przepiękne! Jeszcze w moim ulubionym malowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Ładna, więcej takich klasycznych smużaków, bez nóżek skrzydełek i innych upiększeń. Klasyki służą do łowienia ryb a nie do wieszania na ścianie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 jak żywe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Oj taka stoneczke muszę mieć w swoim pudełeczku kleniowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi