Skocz do zawartości

LOLO - robactwo i nie tylko.

LOLO

Rekomendowane odpowiedzi

Gdzieś ty chopie taką widelnice widział ? :D  :D  :D  . Siemka Alek , bardziej się postaraj bo wstyd familii przynosisz  :)  :)  :) . Gratuluje pomysłowości i fantazji .

A ty kiedy zrobisz swoją, nie krytykuj tylko weź się do pracy. Wczoraj 3 zębacze.

Przeglądam w wolnych chwilach wątki autorskie i podobają mi się maga wszystkie, ale........są też takie przy których zatrzymuję się na dłużej, piękne wyroby wychodzą z pod twojej ręki. Bardzo ładne robale :)

Dzięki fajnie się czyta takie posty,a robale wstawiam zarówno najnowsze jak i najstarsze moje modele ;)

Troszkę mnie ostatnio fantazja poniosła i stworzyłem oto te cuda :P

Widelnica w mojej najnowszej wersji z nowym układem nóżek w dwóch wersjach.

Waga brązowa 1,5 g i 34mm, ciemno szara 1,4g i 32mm

Ciekawe czy będzie apetycznym kawałkiem dla kleni  :)

post-62747-0-75114500-1479831717_thumb.jpg

post-62747-0-30095700-1479831732_thumb.jpg

post-62747-0-22645400-1479831740_thumb.jpg

post-62747-0-41814600-1479831747_thumb.jpg

post-62747-0-64405300-1479831767_thumb.jpg

• Like 19

Widelnice pełna profeska :)

Mam pytanie techniczne. Czy nóżki są na tyle elastyczne albo twarde, że po kilku atakach kleni nadal zachowują tę samą pozycję?

Kiedyś robiłem robale z długimi nogami, ale z czasem zacząłem je coraz bardziej skracać właśnie z tego względu.

Na początku nóżki prezentowały się super, ale po kilku rybach miałem robale po przejściach :)

Widelnice pełna profeska :)

Mam pytanie techniczne. Czy nóżki są na tyle elastyczne albo twarde, że po kilku atakach kleni nadal zachowują tę samą pozycję?

Kiedyś robiłem robale z długimi nogami, ale z czasem zacząłem je coraz bardziej skracać właśnie z tego względu.

Na początku nóżki prezentowały się super, ale po kilku rybach miałem robale po przejściach :)

Nóżki robię z gumy do bata są bardzo elastyczne,miękkie no i nie odkształcają się,ale tak jak kolega pisze zdarza się że klenie szczególnie te mniejsze odrywają kawałek kończyny :( tego nie da się chyba przeskoczyć. 

• Like 1

Nóżki robię z gumy do bata są bardzo elastyczne,miękkie no i nie odkształcają się,ale tak jak kolega pisze zdarza się że klenie szczególnie te mniejsze odrywają kawałek kończyny :( tego nie da się chyba przeskoczyć. 

Zajrzyjcie do Mpiku. Tam są takie szpulki z silikonową "zyłką" służącą chyba do nawlekania koralików (czarna i przeźroczysta) wygląda na trwalszą od gumek i być może nie będzie parcieć (na razie tego nie sprawdziłem).

Pozdrawiam

Sławek

• Like 1

Zajrzyjcie do Mpiku. Tam są takie szpulki z silikonową "zyłką" służącą chyba do nawlekania koralików (czarna i przeźroczysta) wygląda na trwalszą od gumek i być może nie będzie parcieć (na razie tego nie sprawdziłem).

Pozdrawiam

Sławek

Ok dzięki,sprawdzę to jak wypali od razu dam znać :)