ag53 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 To chyba był ten ale mniej spasiony To tobie szkoda materiału. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 2 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 To tobie szkoda materiału. Na materiale jak i na sprzęcie się nie oszczędza to nie konstrukcja nowych samochodów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 3 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Takie tam imitacje muchy i kiełża Mucha długość 25mm waga 1,4g materiał balsa Kiełż długość 17mm waga z uzbrojeniem 1,1g materiał spienione PCV 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Bażant ponownie został dawcą .Robale bardzo ładne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Kurde... mistrz i tyle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 3 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Bażant ponownie został dawcą .Robale bardzo ładne .I jeszcze z pewnością nie raz zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Muszka fajna, jestem ciekaw jak chodzi kiełż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 3 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Kurde... mistrz i tyle Jaki tam mistrz,na ten tytuł trzeba sobie zasłużyć,jestem zwykłym przeciętnym forumowiczem który coś tam usiłuje wystrugać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Jaki tam mistrz,na ten tytuł trzeba sobie zasłużyć,jestem zwykłym przeciętnym forumowiczem który coś tam usiłuje wystrugać To "coś" to jest kawał dobrej, mistrzowskiej roboty! Chciałbym choć mieć troche umiejętności żeby coś podobnego mi wyszło.. Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Może, tak zmiana statusu /twórca/ za taka robotę by się należała, wniosek do Moderatora. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 4 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Kurza wątróbka też nie jest naturalnym pokarmem suma, a jednak bardzo ją lubi...Robale mega ,a ten ostatni fajnie wyglądał by w kolorze zgniło-zielonego metalika-pomyśl o takim malowaniu...Czy o takie coś koledze chodziło 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Świetne mucha i kiełż, coś nowego pomiędzy tonami kopii "wobków klenio-jaziowych". Będę podglądał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Czy o takie coś koledze chodziło Wyszedł rewelacyjnie-jak zawsze zresztą...A kiełż mistrzostwo świata. Szkoda,że u mnie nie ma rybek pod takie przynęty,albo ja nie potrafię ich łowić! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 4 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Wyszedł rewelacyjnie-jak zawsze zresztą...A kiełż mistrzostwo świata. Szkoda,że u mnie nie ma rybek pod takie przynęty,albo ja nie potrafię ich łowić!Nawiązując do ryb to chodzę konkretnie za dużym jaziem ale zdarza się że na szerszenie mam przyłów szczupaka i to dość często,oczywiście zazwyczaj kończy się to obcinką ale są i takie które uda się wyjąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 4 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zapomniałem dodać fotkę mniejszego brata tego ciemnozielonego Wykonany z balsy 21mm długości i 1g wagi z kotwiczką nr.12 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Dobra robota ,często czytam Twój wątek i nigdy nie jestem zawiedziony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 5 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Dobra robota ,często czytam Twój wątek i nigdy nie jestem zawiedziony.Dziękuję za uznanie,cieszy mnie fakt że są osoby którym podobają się te moje potworki dodaje to motywacji do tworzenia kolejnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Eleganckie robale, w najblizszym mozliwym terminie muszę się zaopatrzyć w przynęty kolegi, bedzie cos na giełdzie ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 5 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Eleganckie robale, w najblizszym mozliwym terminie muszę się zaopatrzyć w przynęty kolegi, bedzie cos na giełdzie ?Na giełdę na chwilę obecną nie mam co wstawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Na chwile obecną nie ma takiej potrzeby, ale na przedwiośniu przypomne się :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Aleksandrze, doczekałeś się zmiany statusu - gratuluję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Gratulacje statusu! Proponuję jeszcze przemyśleć tytuł wątku (i poprosić moda o zmianę) bo nigdy nie wiem czyje to robactwo, wygląda na to że moje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Status solidnie wypracowany .Gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Gratuluję - w pełni zasłużona zmiana statusu. :clappinghands: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Gratulacje i witamy w gronie !! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi