ag53 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Gratulacje, życzę nowych pomysłów na robaczki. Z lasu już był, może teraz coś egzotycznego, bo chyba krajowe wszystkie żeś przerobił. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Gratuluje , ale faktycznie postaraj się o zmianę tytułu wątku bo nie tylko tu robactwo będziesz prezentował . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 6 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Wielkie dzięki za zmianę statusu,szczerze nie sądziłem że tak szybko można się tego awansu dorobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 6 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Gratuluje , ale faktycznie postaraj się o zmianę tytułu wątku bo nie tylko tu robactwo będziesz prezentował .Wiem,wiem Paweł,znów będzie wyścig zbrojeń tak jak co roku a najlepsze jest to że i tak wszystko zostanie w wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 6 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Gratulacje, życzę nowych pomysłów na robaczki. Z lasu już był, może teraz coś egzotycznego, bo chyba krajowe wszystkie żeś przerobił. Jeszcze kilka sztuk POLSKICH mam do zrobienia potem zobaczymy,a na koniec twórczości będzie tarantula w sakli 1:1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 6 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Gratulacje statusu! Proponuję jeszcze przemyśleć tytuł wątku (i poprosić moda o zmianę) bo nigdy nie wiem czyje to robactwo, wygląda na to że moje Istotnie pomyślę nad zmianą tytułu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Tylko nie zmieniaj tytułu na "robactwo od lysego bis" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 7 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Nowy model na przyszły sezon,niestety nie znam nazwy ale widziałem coś podobnego nad wodą czyli jest nasz krajowy Waga 1,4g długość 34mm materiał balsa,praca dosyć mocna 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Piękny jest ,radzę Tobie narobić tych robali w większej ilości bo jak będzie bliżej sezonu ,każdy kto łowi na tego typu przynęty, będzie je chciał mieć w swoim pudełku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 7 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Piękny jest ,radzę Tobie narobić tych robali w większej ilości bo jak będzie bliżej sezonu ,każdy kto łowi na tego typu przynęty, będzie je chciał mieć w swoim pudełku.Mam takie wrażenie jak by sezon już się zaczynał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Chciałbym bardzo aby tak było.Zima zdecydowanie nie jest moją ulubioną porą roku.Poniekąd bardzo ogranicza wędkowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 7 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Chciałbym bardzo aby tak było.Zima zdecydowanie nie jest moją ulubioną porą roku.Poniekąd bardzo ogranicza wędkowanie.Ja również należę do grupy tych osobników którzy nie cierpią zimy a w szczególności lodu na wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Ty czy inni twórcy robicie robale na lajcie.. a jak ja chce zrobić to zamiast robala wychodzi mi jakiś syf.. Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Alek do tego nowego używałeś pyłków, bo fajnie się świeci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 7 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Alek do tego nowego używałeś pyłków, bo fajnie się świeci. Tak dokładnie dużo zielonego i trochę niebieskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 8 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Ty czy inni twórcy robicie robale na lajcie.. a jak ja chce zrobić to zamiast robala wychodzi mi jakiś syf.. Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu TapatalkaNie przesadzaj i nie poddawaj się,robisz zajefajne maleńkie woblerki więc tylko lekko kształt korpusu zmień i nogi dopraw-robal gotowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Nie przesadzaj i nie poddawaj się,robisz zajefajne maleńkie woblerki więc tylko lekko kształt korpusu zmień i nogi dopraw-robal gotowy Kiedyś musze coś zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 10 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Smużak którego upodobały sobie okonie Długość 29mm waga 1,6g 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Jak zwykle rewelacja.Wygląda jakby na chwilę się zatrzymał i zaraz zamierzał ruszyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Olek Tobie się chyba nigdy pomysły nie skończą...Ten jest jak żywy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 10 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Olek Tobie się chyba nigdy pomysły nie skończą...Ten jest jak żywy.Marcin pomysłów to ja mam wiele tylko czas do realizacji bardzo ograniczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Następny wzór, ile ty masz tych odmian robali. Prezentuje się nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 (edytowane) Niedługo kolega zacznie tworzyć nowe gatunki , robal elegancki ! Edytowane 12 Grudnia 2016 przez GoLoManoLo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 13 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Imitacja larwy chruścika Numer 1 na wiślane bardzo duże leszcze bynajmniej na moim odcinku Długość 32 mm,waga 2,1g oczywiście tonący 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lkaczmarek Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Robale super, a jak latają? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi