Skocz do zawartości

LOLO - robactwo i nie tylko.

LOLO

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Nowy Rok trzeba jakoś zacząć więc jeszcze przed świętami zrobiłem takiego oto robala który swoim kształtem chodź trochę ma przypominać PŁOSZCZYCĘ SZARĄ ;)

Długość 28mm waga 1,8g tonący,materiał balsa

SAM_7519.jpg
  • Like 17

Dla odmiany i podleczeniu palców,zacząłem na boku zabawę z jerkami ;)

Na razie to w fazie próbnej,czekam na zamówioną folię by dokończyć,próby wannowe tych półproduktów dobrze się zapowiadają,ale co z tego wyjdzie zobaczymy  :ph34r:

SAM_7523.jpg
Materiał spienion PCV, długość 4,5cm
  • Like 2

Dla odmiany i podleczeniu palców,zacząłem na boku zabawę z jerkami ;)

Na razie to w fazie próbnej,czekam na zamówioną folię by dokończyć,próby wannowe tych półproduktów dobrze się zapowiadają,ale co z tego wyjdzie zobaczymy  :ph34r:

SAM_7523.jpg
Materiał spienion PCV, długość 4,5cm

Jak chcesz takiego komatex'u(spienione pcv) do zabawy to mam odpady grubości 3,5,10mm, odezwij się na priv .

Tak mi się spodobała budowa gumy kolegi Cyprysa że nie mogłem się oprzeć i zrobiłem jego drewnianą wersję,ciekawe czy będzie równie skuteczna jak jego sylikonowy kuzyn  ;)

Nazwa -ROBAL CYPRYSEK CIEMNY :P

Materiał tradycyjnie balsa,długość 36mm,ciężar 1,7g bez uzbrojenia

SAM_7529.jpg

• Like 16

Najnowszy model szerszenia jaki udało mi się zrobić,długość 3cm waga 1,4g

Miazga . codziennie przeglądam i codziennie mnie denerwujesz ;) Alek mistrzostwo . Jeszcze się dowiem  jak je wypychasz i będzie git. Alek nie podpuszczam Ciebie  ,ale mszycy to raczej nie zrobisz  :P 

• Like 1

Witam Nowy Rok trzeba jakoś zacząć więc jeszcze przed świętami zrobiłem takiego oto robala który swoim kształtem chodź trochę ma przypominać PŁOSZCZYCĘ SZARĄ ;)

Długość 28mm waga 1,8g tonący,materiał balsa

Cześć imienniku, czy masz może takie płoszyce na zbyciu? Byłbym zainteresowany zakupem 2-4 sztuk.

Miazga . codziennie przeglądam i codziennie mnie denerwujesz ;) Alek mistrzostwo . Jeszcze się dowiem  jak je wypychasz i będzie git. Alek nie podpuszczam Ciebie  ,ale mszycy to raczej nie zrobisz  :P

Pracuję właśnie nad pchłą,ale pomyślę nad tym :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

• Like 3

Próbne jerki nareszcie udało mi się dokończyć.Praca zadowalająca(bynajmniej mnie) odbijają ładnie na boki raz w prawo raz w lewo do tego przy opadaniu lusterkują-a to było chyba najtrudniejsze do osiągnięcia i jak by nie pomocne rady lysego69 (który stracił prawie wszystkie włosy siedząc nad budową jerków :P )to bym się z tym nie uporał  :) 

Materiał spienion PCV, długość 4,5cm waga oklejanka 5,5g i zielonkawy 5g bez uzbrojenia,tonące

SAM_7531.jpg

• Like 9