LOLO Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Witam Nowy Rok trzeba jakoś zacząć więc jeszcze przed świętami zrobiłem takiego oto robala który swoim kształtem chodź trochę ma przypominać PŁOSZCZYCĘ SZARĄ Długość 28mm waga 1,8g tonący,materiał balsapicture sharingpost imgphoto hostingphoto uploader 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Jak zwykle można na Ciebie liczyć że wstawisz coś ciekawego i aby tak było przez cały Nowy Rok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Jak zwykle można na Ciebie liczyć że wstawisz coś ciekawego i aby tak było przez cały Nowy Rok.Pomysłów jest trochę tylko czasu niestety nie ma na ich realizację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Dla odmiany i podleczeniu palców,zacząłem na boku zabawę z jerkami Na razie to w fazie próbnej,czekam na zamówioną folię by dokończyć,próby wannowe tych półproduktów dobrze się zapowiadają,ale co z tego wyjdzie zobaczymy image upload no limitMateriał spienion PCV, długość 4,5cm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 (edytowane) Jakieś mikre , będą większe ? Edytowane 5 Stycznia 2017 przez MARIUSZ 69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox1972 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Dla odmiany i podleczeniu palców,zacząłem na boku zabawę z jerkami Na razie to w fazie próbnej,czekam na zamówioną folię by dokończyć,próby wannowe tych półproduktów dobrze się zapowiadają,ale co z tego wyjdzie zobaczymy image upload no limitMateriał spienion PCV, długość 4,5cm Jak chcesz takiego komatex'u(spienione pcv) do zabawy to mam odpady grubości 3,5,10mm, odezwij się na priv . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Jakieś mikre , będą większe ?Mariuszu to tylko próbne modele jak wyjdą na pewno pokuszę się o większe,Na razie wydaje mi się że robaki są dużo łatwiejsze do zrobienia,bynajmniej dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Lolo Twoje robaki są MEGA i jerki pewnie też będą po małym treningu, bo masz rękę do przynęt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Imitacja gąsienicy albo kornika jak kto woli Długość 30mm, waga 1,6g materiał balsaimgurlupload image online screen capture freewareadult image hosting 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Taki całkiem w temacie zimowym ,bałwanek, strach go będzie trzymać z woblerami wykonanymi z drewna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Alex, jednak się powstrzymam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Alex, jednak się powstrzymam .Przy takim czopku to byś miał dopiero doznania 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Świetna ta gąsienica Aż mi się żona przy monitorze wzdrygnęła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 11 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Tak mi się spodobała budowa gumy kolegi Cyprysa że nie mogłem się oprzeć i zrobiłem jego drewnianą wersję,ciekawe czy będzie równie skuteczna jak jego sylikonowy kuzyn Nazwa -ROBAL CYPRYSEK CIEMNY Materiał tradycyjnie balsa,długość 36mm,ciężar 1,7g bez uzbrojeniaimage rufree photo upload 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 No niezły, skopiuj wszystkie kolorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivar Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 powinien być łamany ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Najnowszy model szerszenia jaki udało mi się zrobić,długość 3cm waga 1,4gMiazga . codziennie przeglądam i codziennie mnie denerwujesz Alek mistrzostwo . Jeszcze się dowiem jak je wypychasz i będzie git. Alek nie podpuszczam Ciebie ,ale mszycy to raczej nie zrobisz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Witam Nowy Rok trzeba jakoś zacząć więc jeszcze przed świętami zrobiłem takiego oto robala który swoim kształtem chodź trochę ma przypominać PŁOSZCZYCĘ SZARĄ Długość 28mm waga 1,8g tonący,materiał balsa Cześć imienniku, czy masz może takie płoszyce na zbyciu? Byłbym zainteresowany zakupem 2-4 sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 powinien być łamany ...I to na każdym załamaniu, pracowałby jak guma :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 12 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Miazga . codziennie przeglądam i codziennie mnie denerwujesz Alek mistrzostwo . Jeszcze się dowiem jak je wypychasz i będzie git. Alek nie podpuszczam Ciebie ,ale mszycy to raczej nie zrobisz Pracuję właśnie nad pchłą,ale pomyślę nad tym 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 14 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Próbne jerki nareszcie udało mi się dokończyć.Praca zadowalająca(bynajmniej mnie) odbijają ładnie na boki raz w prawo raz w lewo do tego przy opadaniu lusterkują-a to było chyba najtrudniejsze do osiągnięcia i jak by nie pomocne rady lysego69 (który stracił prawie wszystkie włosy siedząc nad budową jerków )to bym się z tym nie uporał Materiał spienion PCV, długość 4,5cm waga oklejanka 5,5g i zielonkawy 5g bez uzbrojenia,tonącepic hostimg host 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Lolo bierz się za robotę,bo jakieś małe to stadko... a potencjał jest!Jak zwykle zaje-fajne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 14 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Dzięki za uznanie,ale by ogarnąć to wszystko musiał bym wyeliminować spanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Mahatma Gandhi sypiał tylko 25 minut ... :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Mahatma Gandhi sypiał tylko 25 minut ... :D A co tam Polak potrafi, 25 minut .... miesięcznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi