Skocz do zawartości

LOLO - robactwo i nie tylko.

LOLO

Rekomendowane odpowiedzi

Tyko żeby przypadkiem ktoś nie skasował tych robali w autobusie .

Mariuszu do autobusu tylko raz wziąłem szerszenia pokazać koledze a on go położył koleżance na ramieniu siedzącej przed nami :D dziewczyna mało przez przednią szybę nie wyskoczyła jak startowała z siedzenia :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Od tamtej pory noszę w plecaku tylko gumki i mini nożyczki do robienia nóżek ;)

• Like 3

Mariuszu do autobusu tylko raz wziąłem szerszenia pokazać koledze a on go położył koleżance na ramieniu siedzącej przed nami :D dziewczyna mało przez przednią szybę nie wyskoczyła jak startowała z siedzenia :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Od tamtej pory noszę w plecaku tylko gumki i mini nożyczki do robienia nóżek ;)

Gumki zawsze mogą przydać się, nie tylko w autobusie  ;)  :lol: .

A robactwo wspaniałe  :clappinghands: .

Edytowane przez Banjo
  • Like 4

Dzięki miło się czyta takie komentarze

Swoimi wobkami, a właściwie zdolnościami zapracowałeś na słowa uznania. Patrząc na nie często zazdroszczę, że nie potrafię takich robić. Wiem, że ostatnie efekty same od razu nie przyszły i wymagają sporego treningu i samozaparcia.

• Like 1

Taka nowość na nadchodzący sezon tzw.OMOMIŁEK SZARY

Materiał balsa,długość 27mm, ciężar 1,6g 

Robaczek wolno tonący o bardzo agresywnej akcji,moje jaziory powinny być zadowolone z takiego przysmaku ale to dopiero potwierdzę wiosną ;)

• Like 21

Po krótkiej przerwie stworzyłem takiego oto robaczka który umila nam czas spędzany nad wodę swoją natrętną obecnością tzw.BĄK albo jak kto woli MUCHA KOŃSKA :P

Materiał balsa,długość 24mm, ciężar 1,3g bez uzbrojenia,praca dosyć mocna,pływający

SAM_7562.jpg
  • Like 12