ag53 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Spać to ty będziesz w autobusie dojeżdżając do pracy :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 15 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Spać to ty będziesz w autobusie dojeżdżając do pracy :D W autobusie to ja kręcę nóżki do robali, każda wolna chwila musi być wykorzystana pozytywnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Tyko żeby przypadkiem ktoś nie skasował tych robali w autobusie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 15 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Tyko żeby przypadkiem ktoś nie skasował tych robali w autobusie .Mariuszu do autobusu tylko raz wziąłem szerszenia pokazać koledze a on go położył koleżance na ramieniu siedzącej przed nami dziewczyna mało przez przednią szybę nie wyskoczyła jak startowała z siedzenia Od tamtej pory noszę w plecaku tylko gumki i mini nożyczki do robienia nóżek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 (edytowane) Mariuszu do autobusu tylko raz wziąłem szerszenia pokazać koledze a on go położył koleżance na ramieniu siedzącej przed nami dziewczyna mało przez przednią szybę nie wyskoczyła jak startowała z siedzenia Od tamtej pory noszę w plecaku tylko gumki i mini nożyczki do robienia nóżek Gumki zawsze mogą przydać się, nie tylko w autobusie .A robactwo wspaniałe . Edytowane 15 Stycznia 2017 przez Banjo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 16 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Dzięki miło się czyta takie komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Dzięki miło się czyta takie komentarzeSwoimi wobkami, a właściwie zdolnościami zapracowałeś na słowa uznania. Patrząc na nie często zazdroszczę, że nie potrafię takich robić. Wiem, że ostatnie efekty same od razu nie przyszły i wymagają sporego treningu i samozaparcia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Dziś dotarł do mnie zestaw robaków Cóż mogę napisać, na prawdę robią wrażenie..Piękna robota. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Dziś dotarł do mnie zestaw robaków Cóż mogę napisać, na prawdę robią wrażenie..Piękna robota. P1194651.JPG P1194652.JPG Trochę tego "zanabyłeś" ...Bójcie się stołeczne kleniuchy i jaziory robale nadchodzą. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 22 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Taka nowość na nadchodzący sezon tzw.OMOMIŁEK SZARYMateriał balsa,długość 27mm, ciężar 1,6g Robaczek wolno tonący o bardzo agresywnej akcji,moje jaziory powinny być zadowolone z takiego przysmaku ale to dopiero potwierdzę wiosną photo sharingphoto hosting sitespc screenshot 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Oj miły on będzie jaziowym i kleniowym sercom swoją brzuszną czerwienią 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Nie zaglądam więcej do Twojego wątku za bardzo mnie kusi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 22 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Nie zaglądam więcej do Twojego wątku za bardzo mnie kusi Kusi połowić nimi,czy żonę w domu postraszyć żarcik oczywiście 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Lepiej nie straszyć, bo będzie chciała zabić i zniszczy woblera.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 LOLO, brawo Ty!Pewnie w marcu (na styczeń i luty limit wyczerpany) coś u Ciebie zamówię... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 24 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 LOLO, brawo Ty!Pewnie w marcu (na styczeń i luty limit wyczerpany) coś u Ciebie zamówię... Alexspin a więc zapraszam Obym tylko ogarną temat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Pokaż coś nowego,bo coś cicho tu ostatnio.Pewnie ryby łowisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 28 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Marcin jutro coś się urodzi,teraz nowy robal suszy kuper na grzejniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 29 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Po krótkiej przerwie stworzyłem takiego oto robaczka który umila nam czas spędzany nad wodę swoją natrętną obecnością tzw.BĄK albo jak kto woli MUCHA KOŃSKA Materiał balsa,długość 24mm, ciężar 1,3g bez uzbrojenia,praca dosyć mocna,pływającyphoto upload sitesjpg imagesimg 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Na samą myśl o tych muchach robi się niedobrze ,te twoje są ok to raczej je będzie gryzło ,chciałbym aby wszystkie spotkał taki los. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 29 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Mariuszu a kto by nie chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Olku, przestań bo stracę majątek na te Twoje cudeńka! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreczmar Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Mucha nie siada 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Lolo kiedy te muchy będą na giełdzie?Czy to raczej pod indywidualne zamówienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 4 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Jak tylko się TROCHĘ odrobię na pewno coś na giełdę wpadnie ale kiedy to nastąpi,tego nawet najstarsi Indianie nie wiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi