LOLO Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Aleks trzymaj to swoje robactwo pod kontrolą bo mi lata coś po pracowni Szerszeń wylicytowany w aukcji charytatywnej powalił mnie na kolana i dał do zrozumienia, że w lurebuildingu to mi jeszcze daleko do najwyższego poziomu Mnie również jeszcze wiele brakuje,Tomek nie przesadzaj :)widząc jak malujesz swoje wobki to mogę powiedzieć śmiało że chciał bym tak operować aerografem jak Ty 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 19 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Witam,kolejna nowość na ten sezon.Nazwa łacińska tego robala to Ocypus nitensRobal pływający o bardzo dobrej i mocnej pracy,długość 34mm,waga 1,5g , materiał tradycyjnie balsa image hosting over 5mbupload jpgadult image upload 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Mnie również jeszcze wiele brakuje,Tomek nie przesadzaj :)widząc jak malujesz swoje wobki to mogę powiedzieć śmiało że chciał bym tak operować aerografem jak Ty Alek k.... de . przestań już wypychać robaki bo doniosę gdzie trzeba Aaaa ja pracuje w inspekcji wiec będę musiał zabrać Ci wszystko !!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 19 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Piotrek śmiało przyjeżdżaj tylko od razu mówię że się zdziwisz bo wszelkie robactwo gdy jest gotowe to po kilku godzinach odlatuje albo gdzieś wypełza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 (...) wszelkie robactwo gdy jest gotowe to po kilku godzinach odlatuje albo gdzieś wypełza Nie dziwię się... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthropod Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 U mnie już wiosna pełną parą bo robale wypełzają! Żadne zdjęcie nie odda zaj.....stości Twoich przynęt LOLO 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 20 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Dzięki za uznanie miło się czyta takie wypowiedzi Myślę że Twoim rybom też przypadną do gustu teraz tylko czekam na fotki z rybami które dały się skusić na to robactwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Mnie również jeszcze wiele brakuje,Tomek nie przesadzaj :)widząc jak malujesz swoje wobki to mogę powiedzieć śmiało że chciał bym tak operować aerografem jak Ty To Ty nie bądź taki skromny, jak zobaczyli u mnie w domu tego szerszenia to każdy mówił jedno: ma chłopak talent, amputowane nerwy i ogromną cierpliwość Chociaż rzadko łowię klenie to muszę się zgłosić jeszcze po jakieś robactwo do Ciebie Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 21 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Na nerwy i brak cierpliwość trzeba zażywać syrop minimum 40% i wtedy mija wszystko nawet ręce przestają drżeć,no i pomysły się w głowie rodzą niesamowite 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 21 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 (edytowane) Chociaż rzadko łowię klenie to muszę się zgłosić jeszcze po jakieś robactwo do Ciebie Pozdrawiam. A więc zapraszam,może wówczas zaczniesz więcej na nie jeździć Edytowane 21 Marca 2017 przez LOLO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Na nerwy i brak cierpliwość trzeba zażywać syrop minimum 40% i wtedy mija wszystko nawet ręce przestają drżeć,no i pomysły się w głowie rodzą niesamowite Meliska Alex meliska... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthropod Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Meliska Alex meliska...A nie lepiej coś naturalnego na bazie ziemniaków ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 (edytowane) A nie lepiej coś naturalnego na bazie ziemniaków ? Ja wolę na bazie zbóż... Edytowane 23 Marca 2017 przez Alexspin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Ja wolę na bazie zbóż... dobra jest magiczna mikstura na bazie śliwek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 dobra jest magiczna mikstura na bazie śliwek Masz rację, zażywał jej Franek Dolas... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthropod Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Masz rację, zażywał jej Franek Dolas... Haha:D On opowiada Jugolom historie wojenne Ci mu polewają Epicka scena 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 23 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Ja osobiście również polecam magiczny napój na bazie śliwek orzeźwia ciało i duszę bardzo dobrze mi się z nim współpracuje,np.zrobię jedną muchę a widzę pięć w dodatku wszystkie fruwają 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Ja osobiście również polecam magiczny napój na bazie śliwek orzeźwia ciało i duszę bardzo dobrze mi się z nim współpracuje,np.zrobię jedną muchę a widzę pięć w dodatku wszystkie fruwają Czyli Alek . za to że wypychasz zwierzątka , zrobimy tak . Tego robaczka co wystrugasz, oddajesz mi a te co widzisz zostawiasz sobie, czyli pozostałe 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptr Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Nadszedł w końcu czas na chwalenie się mini dziełami sztuki ????Ze zdjęciami starałem się jak mogłem ale i tak ciężko pokazać ich rzeczywisty wygląd. W tej chwili uzbrojone i czekają niecierpliwie ???? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Nadszedł w końcu czas na chwalenie się mini dziełami sztuki Ze zdjęciami starałem się jak mogłem ale i tak ciężko pokazać ich rzeczywisty wygląd.W tej chwili uzbrojone i czekają niecierpliwie Piękny zestawik sobie sprawiłeś i na pewno piękne rybki na to robactwo połowisz.Alek ma rękę do "robactwa" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptr Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Piękny zestawik sobie sprawiłeś i na pewno piękne rybki na to robactwo połowisz.Alek ma rękę do "robactwa"Rękę ma trzeba przyznać. Do strugania i do malowania. Co do zestawiku to jeszcze nie cały, jest jeszcze jego druga, "nowsza" cześć ale brak czasu na fotki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 24 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Dzięki Koledzy za miłe opinie moich wypocin.Mam nadzieję, że zamieścicie zdjęcia złowionych przez siebie rybek,które skusiły się na moje robactwo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceen Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Rękę ma trzeba przyznać. Do strugania i do malowania. Co do zestawiku to jeszcze nie cały, jest jeszcze jego druga, "nowsza" cześć ale brak czasu na fotki.Zbrojenie konkretne. W tym sezonie, to PB będzie chyba kilkakrotnie poprawiane. Z takim zestawem nie może być inaczej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptr Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Zbrojenie konkretne. W tym sezonie, to PB będzie chyba kilkakrotnie poprawiane. Z takim zestawem nie może być inaczej.Z tym zestawem i z Twoim Jacku pewnie się uda ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 25 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Z tym zestawem i z Twoim Jacku pewnie się uda Przeglądałem wątek Jacka i muszę przyznać że z tą baterią którą nabyłeś od nas,ryby w Twoich wodach będą miały przerąbany ten sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi