ptr Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Przeglądałem wątek Jacka i muszę przyznać że z tą baterią którą nabyłeś od nas,ryby w Twoich wodach będą miały przerąbany ten sezon Jedyna bariera w tej chwili to pogoda. Pierwsze robaki pokazują się ale chyba do "zbiorów" jeszcze ze dwa tygodnie. Napewno nerwy czekają ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 26 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Tak mnie ostatnio fantazja poniosła że postanowiłem stworzyć mandulę w kształcie robaczka. Jako wzornik posłużyła mi przynęta silikonowa kolegi @cyprysa,która bije tutaj rekordy w połowach pasiastych i kropkowanych rybek.Testy wodne wyszły jak dla mnie bardzo przyzwoicie.Robal ładnie się wygina przy samym uderzeniu o dno,co daje efekt jak by sam poszukiwał pokarmu Co do skuteczności to muszę poczekać aż stan wody w Wiśle się unormuje(w jeziorach na Śląsku do maja nie można spinningować)ps. sorki za ostatnie zdjęcie ale to było jedyne przeźroczyste naczynie jakie miałem w domu Materiał tradycyjnie balsa,ciężar samej manduli to 1,8g, długość 5cm kotwiczka nr.10image hosting siteimage upload no size limitfree photo hosting 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Alex nie wiem, co Ty palisz,ale pomysły masz zaje....ste!No i piękna prezentacja w gazowanej wodzie ha...ha ...ha 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 26 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Alex nie wiem, co Ty palisz,ale pomysły masz zaje....ste!No i piękna prezentacja w gazowanej wodzie ha...ha ...haMarcin takie właśnie pomysły rodzą się po spożyciu magicznego napoju na bazie śliwek Co do wody to takie coś leci mi z kranu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 (edytowane) Pewnie masz zamontowany perlator, który napowietrza woďę i stąd drobne bombelki powietrza robal pod czeburaszkę kapitalny. Edytowane 26 Marca 2017 przez Pride Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Tak mnie ostatnio fantazja poniosła że postanowiłem stworzyć mandulę w kształcie robaczka. Jako wzornik posłużyła mi przynęta silikonowa kolegi @cyprysa,która bije tutaj rekordy w połowach pasiastych i kropkowanych rybek.Testy wodne wyszły jak dla mnie bardzo przyzwoicie.Robal ładnie się wygina przy samym uderzeniu o dno,co daje efekt jak by sam poszukiwał pokarmu Co do skuteczności to muszę poczekać aż stan wody w Wiśle się unormuje(w jeziorach na Śląsku do maja nie można spinningować)ps. sorki za ostatnie zdjęcie ale to było jedyne przeźroczyste naczynie jakie miałem w domu Materiał tradycyjnie balsa,ciężar samej manduli to 1,8g, długość 5cm kotwiczka nr.10 image hosting site image upload no size limit free photo hosting oooooooo ja pin...........le .Nieźle poleciałeś Alek a co piłeś ? przyznaj się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Fantazja Lurebouldingowa nie ma granic Zajebista mandula ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Wygląda bardzo obiecująco, pochwal się jak wypadnie w boju ale ryby pewnie to polubią.Brawo za pomysłowość no i wykonanie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Idąc za ciosem stworzyłem mandulę imitującą szerszenia, coś na moją wodę pod szczupaki które w lecie bardzo lubią kąsać smużaki w tych kolorach.Technicznie to: materiał balsa, waga 2,3g, długość 73mm. kotwica nr.8 upload images upload img 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 (edytowane) No niezłe,ale jeśli dobrze widzę to do du..y tą kotwiczkę dałeś ,w poprzedniej też, dopiero to teraz zauważyłem . Edytowane 1 Kwietnia 2017 przez lysy69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 No niezłe,ale jeśli dobrze widzę to do du..y tą kotwiczkę dałeś ,w poprzedniej też, dopiero to teraz zauważyłem .A już myślałem że napiszesz coś na temat CZOPKA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Kolejna nowość na ten sezon tzw.Pluskwiak Kowal Bezskrzydły Materiał balsa długość 27mm,ciężar 1,5g, praca bardzo mocna,pływający upload images gif image hosting windows 7 print screen 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 @lolo - widać pasję w tym co robisz.Każdy szczegół przemyślany i dopracowany, nawet nóżki są cieńsze na końcówce, a grubsze przy korpusie...Musisz być bardzo CIERPLIWYM człowiekiem.Jak zwykle rewelka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 To już nie produkty, to dzieła sztuki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Podobnie jak inni, zamieszczam ważny link, dotyczący pomocy koledze w trudnej sytuacji. http://jerkbait.pl/t...amputacji-nogi/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deha Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Kolejna nowość na ten sezon tzw.Pluskwiak Kowal Bezskrzydły Materiał balsa długość 27mm,ciężar 1,5g, praca bardzo mocna,pływający upload images gif image hosting windows 7 print screen Świetne, piękna dbałość o szczegóły!!!Jakbym podrzucił żonie na poduszkę , to bym z chałupy wyleciał . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 (edytowane) Mam i Ja fajne stadko free photo hostingDzięki wyglądają super. Edytowane 12 Kwietnia 2017 przez MARIUSZ 69 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 (edytowane) Mariuszu teraz tylko czekam na fotki ryb które skusiły się na to stadko Życzę udanych połowów Edytowane 13 Kwietnia 2017 przez LOLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Dotarły do mnie robaczki. Są prześliczne, artyzm w każdym calu, byleby rybkom równie się spodobały. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Mariuszu teraz tylko czekam na fotki ryb które skusiły się na to stadko Życzę udanych połowów Jak będzie coś godnego uwagi, jak najbardziej zamierzam się tym pochwalić. A kusicielem to jestem dość częstym także myślę że wcześniej czy później ,z takim stadkiem skazany jestem na sukces. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Świetne, piękna dbałość o szczegóły!!!Jakbym podrzucił żonie na poduszkę , to bym z chałupy wyleciał .Stanowczo odradzam takich praktyk,jeden z kolegów już tak zrobił,efekt jest niesamowity ,ale konsekwencje są nie warte tych kilku minut śmiech (podobno miesiąc celibatu) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deha Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Stanowczo odradzam takich praktyk,jeden z kolegów już tak zrobił,efekt jest niesamowity ,ale konsekwencje są nie warte tych kilku minut śmiech (podobno miesiąc celibatu) Dlatego nie próbuję 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Stanowczo odradzam takich praktyk,jeden z kolegów już tak zrobił,efekt jest niesamowity ,ale konsekwencje są nie warte tych kilku minut śmiech (podobno miesiąc celibatu) Też ma swoje zalety, jest argument na wyjazdy wędkarskie, lub jeśli ktoś woli "skok w bok"... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Coś na duże kluchy tzw. Biegacz granulowanyMateriał balsa,długość 35mm , ciężar 1,8g bez uzbrojenia,praca bardzo mocna upload pics upload imagem image hosting 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Ładny kolorek Ci wyszedł, kropeczki też się udały. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi