wilczybilet Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Piękne rękodzieła, mistrzostwo świata 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 oglądam te zdjęcia i oczom nie wierzę wielki szacun 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Ładny kolorek Ci wyszedł, kropeczki też się udały. Piękne rękodzieła, mistrzostwo świata Podziękował Panowie,podziękował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Kwietniowy wylęg kiełży i innego robactwa image sharing free image host gif upload Jak by ktoś coś to tu można je znaleźć http://jerkbait.pl/topic/90985-smu%C5%BCaki-i-mini-woblerki-lolo/ 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Ładny kolorek Ci wyszedł, kropeczki też się udały. Problem w tym że na mieszałem trochę tego lakieru,a teraz zapomniałem co do czego i ile dodawałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Problem w tym że na mieszałem trochę tego lakieru,a teraz zapomniałem co do czego i ile dodawałem moim skromym zdaniem Alek dales pierwy kolor braz , pozniej cos z zòłtego ( wyjdzie taki brudny żòłty ) i pylek . Na zdjeciu wszystkiego nie widac . Podeslij mi robaczka a ja Ci sprzedam recepture hihi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robal12 Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Zdarzyła nam się niezręczna sytua cja Lolo postąpił bardzo uczciwie i porządnie .Dziękuje i serdecznie pozdrawiam .robal 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 9 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Zdarzyła nam się niezręczna sytua cja Lolo postąpił bardzo uczciwie i porządnie .Dziękuje i serdecznie pozdrawiam .robal Co jak co ale brać wędkarska powinna się wzajemnie szanować,bynajmniej takie jest moje skromne zdanie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 13 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Pod domem córka zauważyła coś takiego,nie wiem jak się ten robak nazywa ale kolory miał niesamowite tak że nie mogłem się oprzeć pokusie skopiowania 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 13 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 A wyszło coś takiego Długość 35mm,waga 1,8 g praca bardzo mocna,materiał tradycyjnie balsa hosting images free image uploading free upload pictures 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Ładnie Ci to coś wyszło, teraz czas na widelnicę z mojego zdjęcia, czekam na efekty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Masz rękę do tego robactwa, nie ma co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 17 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Masz rękę do tego robactwa, nie ma co Dzięki za uznanie,miło się czyta takie komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 17 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Ładnie Ci to coś wyszło, teraz czas na widelnicę z mojego zdjęcia, czekam na efekty. Jest już jakaś koncepcja ale tak jak pisałem wcześniej-potrzebne mi zdjęcie brzuszka tej widelnicy bo to chyba najistotniejsze w tym wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Znalazłem niestety tylko takie zdjęcie. upload gifs 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 To jeszcze tu wrzucę. Widzę, ze panowie szukacie: Widelnica spód Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 18 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 No i moja koncepcja na tego robaczka właśnie prysła , po co ja ruszałem ten temat No ale trudno,słowo się rzekło,w weekend zasiądę nad tym robalem i może uratuje twarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Musisz się pospieszyć, widziałem nad wodą jeszcze bardziej pokracznego robala. Zrobiłem mu zdjęcia ale wyszły poruszone tak szybko się poruszał. Ale to nic straconego będą następne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 21 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 (edytowane) Robaczki z nowym układem czułków,bardzo ładnie tną wodę podczas prowadzenia.Zobaczymy jak na to ryby odpowiedzą Materiał balsa, długość 28mm i 30mm,waga 1,7g i 1,8g bez uzbrojenia praca bardzo mocna upload a picture upload a gif upload image online Edytowane 21 Maja 2017 przez LOLO 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Świetne zawsze odwiedzajac Twoj watek cos ciekawego mozna zobaczyc ???? Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 To malowanie odwłoka od spodu zarąbiste[emoji4] od dłuższego czasu obserwuje Twój wątek i każdy kolejny robal wygląda jeszcze lepiej[emoji3] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 21 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Świetne zawsze odwiedzajac Twoj watek cos ciekawego mozna zobaczyc Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu TapatalkaPodziękował,zakładając ten wątek(za namową mojego nauczyciela ) sądziłem że będzie miał praktycznie znikomą oglądalność, ale chyba się myliłem A tak na poza tym to Twój też się konkretnie rozwija 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 21 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 To malowanie odwłoka od spodu zarąbiste[emoji4] od dłuższego czasu obserwuje Twój wątek i każdy kolejny robal wygląda jeszcze lepiej[emoji3] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu TapatalkaWielkie dzięki za uznanie Prawdę mówiąc pierwszy raz jak zobaczyłem Twoje szerszeni mało zębów nie pogubiłem tak mi szczena opadła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Hah, dzięki na początku w sumie sam byłem trochę zaskoczony tym co mi wyszło; p Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 To jest niesamowite. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi