LOLO Opublikowano 22 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 To jest niesamowite.Też tak sobie szepczę pod nosem jak wchodzę na Twój profil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Znalazłem dla Ciebie, następnego robala do skopiowania. Zerknij na ostatni wpis w moim wątku, zamieściłem tam zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 23 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Znalazłem dla Ciebie, następnego robala do skopiowania. Zerknij na ostatni wpis w moim wątku, zamieściłem tam zdjęcia. Na razie pracuję nad tą widelnicą,mam nową koncepcję na nią i chyba coś z tego będzie jak skończę wstawię fotki i będę myślał nad kolejnym robalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Narzekasz, że nie ma u Ciebie ryb, a przysyłasz mi zdjęcie pięknego jazia. Jak dobrze zauważyłem to złapałeś go na swojego "Cyprola". Troszkę mniej skromności, pochwal się swoją zdobyczą. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 24 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Narzekasz, że nie ma u Ciebie ryb, a przysyłasz mi zdjęcie pięknego jazia. Jak dobrze zauważyłem to złapałeś go na swojego "Cyprola". Troszkę mniej skromności, pochwal się swoją zdobyczą.Nie narzekam że nie ma ryb,tylko że nie ma gdzie łowić bo Wisła cały czas wysoka i woda bardzo mętna,ale nareszcie się w miarę unormowała i można zacząć konkretnie testować nowe przynęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 24 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Nie ma to jak zacząć konkretnie testowanie przynęt po niespełna dziesięciu minutach łowienia na kiełża skusił się przyzwoity jaź 50cm Zdjęcia nie wyszły najlepiej bo z samowyzwalacza dlatego wahałem się je wstawiać,ale za namową @ag53 wlepiam fotki upload pictures free picture sharing 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Ja twojego "Cyprola" urwałem i nie za bardzo miałem go jak przetestować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Nie ma to jak zacząć konkretnie testowanie przynęt po niespełna dziesięciu minutach łowienia na kiełża skusił się przyzwoity jaź 50cm Zdjęcia nie wyszły najlepiej bo z samowyzwalacza dlatego wahałem się je wstawiać,ale za namową @ag53 wlepiam fotki picture sharing Piękny jazik , takie duże łapałem tylko na groch, u mnie woda w Odrze wysoka i nie mam jak spróbować łapać takie piękne kluseczki a małych rzeczek brak . Ale co się dziwę , woblerki pierwsza klasa to i rybki takie są 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Alex ten "jazior" jest większy od Ciebie....Piękna rybka GRATULUJĘ!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 25 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Piękny jazik , takie duże łapałem tylko na groch, u mnie woda w Odrze wysoka i nie mam jak spróbować łapać takie piękne kluseczki a małych rzeczek brak . Ale co się dziwę , woblerki pierwsza klasa to i rybki takie są Dzięki Piotrek,ja mam robaki a Ty masz wobki z amelinium pierwszej klasy za którymi sumy będą wpadać w szał gryzienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 25 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Ja twojego "Cyprola" urwałem i nie za bardzo miałem go jak przetestować. No cóż woda daje woda bierze Nie ma co rozpaczać zrobi się kolejne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 25 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Alex ten "jazior" jest większy od Ciebie....Piękna rybka GRATULUJĘ!!!Dzięki Marcin dzięki,ale najbardziej cieszy fakt (jak chyba każdego z nas) że złowiona na swojaka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 No cóż woda daje woda bierze Nie ma co rozpaczać zrobi się kolejne Woda nie zabrała, zawisł na sporej gałęzi zwisającej nad rzeką, z Pawłem obcięliśmy tą gałąź ale wobka nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Ptaki zeżarły ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Ptaki zeżarły ...Całkiem możliwe, "Cyprol" był bardzo podobny do rabala . Ryby kosi to i ptakom posmakował. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 28 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Na prośbę kolegi @ag53 po długich próbach i testach stworzyłem kopię widelnicy (owad dorosły) Materiał tradycyjnie balsa,waga 1,5g ,długość 33mm (nie licząc czułków),praca średnia posted image picture sharing how to do a screen shot pic host 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 O prze... teraz to pozamiatales temat piękny/a 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Szacun, piękny robal[emoji1] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Czapki z głów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Powiem że nieźle ale mogło być lepiej .Wiem na co Ciebie stać wiec jestem bardziej wymagający . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Wystarczyło podsunąć zdjęcie i robalek jest, gratulacje bardzo udany. A teraz dalszy ciąg widelnic, teraz larwa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 28 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Wystarczyło podsunąć zdjęcie i robalek jest, gratulacje bardzo udany. A teraz dalszy ciąg widelnic, teraz larwa. Larwa już powstała kilka miesięcy temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 28 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 O prze... teraz to pozamiatales temat piękny/a Szacun, piękny robal[emoji1] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Czapki z głów Dziękuję Panowie dziękuję,miło się czyta takie komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Komentarze w pełni zasłużone ,jest to z pewnością jeden z ładniejszych robali jakie zrobiłeś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 28 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Powiem że nieźle ale mogło być lepiej .Wiem na co Ciebie stać wiec jestem bardziej wymagający . @lysy69 jeśli chodzi o wymagania to popatrz Ty lepiej na swojego jazgarza-chyba pierwszy taki stworzony z oczami płotki ,przyznaj się ile wypiłeś nim wkleiłeś te oczka,bo na trzeźwo na pewno tego nie zrobiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi