Skocz do zawartości

LOLO - robactwo i nie tylko.

LOLO

Rekomendowane odpowiedzi

Znalazłem dla Ciebie, następnego robala do skopiowania. ;)  Zerknij na ostatni wpis w moim wątku, zamieściłem tam zdjęcia. :)  :)  :)

Na razie pracuję nad tą widelnicą,mam nową koncepcję na nią i chyba coś z tego będzie :ph34r: jak skończę wstawię fotki i będę myślał nad kolejnym robalem :D

Narzekasz, że nie ma u Ciebie ryb, a przysyłasz mi zdjęcie pięknego jazia. ;) :) Jak dobrze zauważyłem to złapałeś go na swojego "Cyprola". :)  Troszkę mniej skromności, pochwal się swoją zdobyczą.

Nie narzekam że nie ma ryb,tylko że nie ma gdzie łowić bo Wisła cały czas wysoka i woda bardzo mętna,ale nareszcie się w miarę unormowała i można zacząć konkretnie testować nowe przynęty  ;)

Nie ma to jak zacząć konkretnie testowanie przynęt :) po niespełna dziesięciu minutach łowienia na kiełża skusił się przyzwoity jaź 50cm  :D

Zdjęcia nie wyszły najlepiej bo z samowyzwalacza dlatego wahałem się je wstawiać,ale za namową @ag53 wlepiam fotki :P

SAM_7727.jpg

• Like 10

Nie ma to jak zacząć konkretnie testowanie przynęt :) po niespełna dziesięciu minutach łowienia na kiełża skusił się przyzwoity jaź 50cm  :D

Zdjęcia nie wyszły najlepiej bo z samowyzwalacza dlatego wahałem się je wstawiać,ale za namową @ag53 wlepiam fotki :P

Piękny jazik , takie duże łapałem tylko na groch,  u mnie woda w Odrze wysoka i nie mam jak spróbować łapać takie piękne kluseczki a małych rzeczek brak . Ale co się dziwę , woblerki pierwsza klasa to i rybki takie są :)

• Like 1

Piękny jazik , takie duże łapałem tylko na groch,  u mnie woda w Odrze wysoka i nie mam jak spróbować łapać takie piękne kluseczki a małych rzeczek brak . Ale co się dziwę , woblerki pierwsza klasa to i rybki takie są :)

Dzięki Piotrek,ja mam robaki a Ty masz wobki z amelinium pierwszej klasy za którymi sumy będą wpadać w szał gryzienia  ;)

Na prośbę kolegi @ag53 po długich próbach i testach stworzyłem kopię widelnicy (owad dorosły)  ;)

Materiał tradycyjnie balsa,waga 1,5g ,długość 33mm (nie licząc czułków),praca średnia 

SAM_7733.jpg

SAM_7734.jpg

• Like 21

Powiem że nieźle ale mogło być lepiej  :) .Wiem na co Ciebie stać wiec jestem bardziej wymagający  ;) .

@lysy69 jeśli chodzi o wymagania to popatrz Ty lepiej na swojego jazgarza-chyba pierwszy taki stworzony z oczami płotki :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:,przyznaj się ile wypiłeś nim wkleiłeś te oczka,bo na trzeźwo na pewno tego nie zrobiłeś  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: