kooper82 Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Cześć Alek a takie coś zrobisz pewnie zrobisz tylko żeby miał czerwone oczka 3d )). A tak poważnie widelnica pierwsza klasa :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Na prośbę kolegi @ag53 po długich próbach i testach stworzyłem kopię widelnicy (owad dorosły) Materiał tradycyjnie balsa,waga 1,5g ,długość 33mm (nie licząc czułków),praca średnia posted image picture sharing how to do a screen shot pic host Jak tak dłużej przypatrywałem się temu "robalowi" to wydawało mi się ... że się poruszył?! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 LOLO już to kiedyś napisałem - mistrzostwo świata. Czasami zaglądałem na stronkę i widziałem kilka nowych robali w Twoim wykonaniu, ale nic nie pisałem. Masz talent w rękach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 (edytowane) Gdybys nie zagadal o "wyleg", przegapil bym cudowna widelnice... a fajnie czasem usmiechnac sie do wyswietlacza widzac takie dziela Edytowane 2 Czerwca 2017 przez *Hektor* 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Taki o to kleń zgarnął z powierzchni smużaczka od kolegi LOLO 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 3 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Gdybys nie zagadal o "wyleg", przegapil bym cudowna widelnice... a fajnie czasem usmiechnac sie do wyswietlacza widzac takie dziela Dzięki za uznanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 3 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 (edytowane) Taki o to kleń zgarnął z powierzchni smużaczka od kolegi LOLO Piękny kleń Wojtku tak trzymać, super fotka gdzie u was można dostać takie grube kluchy Edytowane 3 Czerwca 2017 przez LOLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Biala Tarnowska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 4 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Biala Tarnowska Tak też myślałem,miałem już okazję kija w niej pomoczyć,a efekty wspominam do dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 15 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Ostatnio dostałem od znajomego nabywcy kilka fotek konkretnych kleni złowionych na moje przynęty,każda 50+ tak że cieszy mnie fakt że robale łowią a nie leżą i ozdabiają pudełka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Ładne kluski, Twoje robalki faktycznie łowią ale i zdobią pudełka. Jest się czym pochwalić znajomym. Niektóre to żal zakładać a nuż się zdarzy zaczep i tragedia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 16 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Jaka tragedia,woda daje,woda bierze Wtedy wystarczy napisać i się dorobi kolejnego, a tak zachodzę w głowę że nikt nic na moje robale nie łowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 (edytowane) Boluś pierwszy w życiu,wczoraj nie trafił a dziś zassał kiełżyka którym zasmużyłem Edytowane 17 Czerwca 2017 przez bartosz311287 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 18 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Kiełża to można prowadzić na różne sposoby, klenie i inne rybki bardzo go lubią. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 18 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Jak najbardziej się zgadzam, woblerek tonący a przez uniesienie wędy smuży. Dodatkowo jak włoski nasiąkną to fajnie leci. Mam 4 sztuki jeszcze w piątek na Odrze spróbuje coś złowić na kiełża. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 18 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Boluś pierwszy w życiu,wczoraj nie trafił a dziś zassał kiełżyka którym zasmużyłem Gratulacje,ładna sztuka,musiał dobrze dostarczyć emocji podczas holu robiąc kiełża miałem na myśli łowić nim głównie jazie i klenie z głębszej wody,ale jak widać bolkom też do gustu przypadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 18 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Jak najbardziej się zgadzam, woblerek tonący a przez uniesienie wędy smuży. Dodatkowo jak włoski nasiąkną to fajnie leci. Mam 4 sztuki jeszcze w piątek na Odrze spróbuje coś złowić na kiełża.Proszę pamiętać o wysuszeniu futerka kiełża po wędkowaniu by nie zapleśniał w pudelku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 18 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Futerko daje radę, nic nie gnije hehe a zbytnio o nie nie dbam. Czyli fachowa robota w woblerko-futerku wykonana. Po cichu liczyłem że to będzie kleń, jaź bo zassał kiełża aż miło. Dzień wcześniej w tym samym miejscu również próbował ale nie trafił. Na Odrze myślę że kiełżyk pokaże klase. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 24 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 Robale dalekiego zasięgu bardzo mocno smużące dla pewnego Kolegi z forum Materiał tradycyjnie balsa,długość 30mm waga czarny wąsiaty-2,4g ,drugi 2,5g praca powierzchniowa bardzo mocna 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Klasa robactwo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 26 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Dzięki wielkie Panie Aleksandrze. Roboki pierwsza liga 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 27 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Alek a gdzie masz jakieś nowe robale !!!, pooglądał bym coś , podokuczał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 27 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Klasa robactwo Dzięki wielkie Panie Aleksandrze. Roboki pierwsza ligaDziękuję Panowie za uznanie,miło się czyta takie wypowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 27 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Alek a gdzie masz jakieś nowe robale !!!, pooglądał bym coś , podokuczał Piotrek,trochę cienko z czasem,a i nad wodę też trzeba iść od czasu do czasu,ale dla Ciebie coś tam wstawię jeszcze w tym tygodniu Będziesz mógł podokuczać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 30 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Włochaty żuczek z dedykacją dla kolegi @kopper82 Materiał balsa,ciężar 1,6g,długość 26mm,praca drobniutka bardzo intensywna,zanurzenie do 15cm pod wodę. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi