kooper82 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 No no Alek i poleciałeś z tematem . Mistrzostwo ..... ja pi..... dole !!!! :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Alex szerszeń ODJECHANY na MAXA!Gratuluję, podziwiam i zazdroszczę talentu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Nooo .. Panocku szerszeń miazga 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Podziękował panowie,szczerze mówiąc nie spodziewałem się że dodanie jednego koloru da tak ładny efekt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Bolek który skusił się na mojego żuka majowego.Fotka od kolegi z forum 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z@nder Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Szerszeń w nowym umundurowaniu (takim bardziej wściekłym ) i z nowym układem skrzydełek,praca piórko-skrzydełek bynajmniej jak dla mnie jest wręcz niesamowita Materiał balsa,długość 33mm , ciężar 1,8g z uzbrojeniem,schodzi do 20cm pod wodę Mega zajefajne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Na Twoje smużaki świetnie reagują u mnie na bajorze okonie ,woda płytka dno zarośnięte i tak myślę co tu bym im podać ,i do tego celu użyłem właśnie smużaki ,efekt był rewelacyjny nagle wodą się otworzyła i pasiaki brały jeden po drugim.Niestety zdjęć nie mam bo popadywał deszcz i obawiałem się że tel. zamoknie. Następnym razem coś wrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Na Twoje smużaki świetnie reagują u mnie na bajorze okonie ,woda płytka dno zarośnięte i tak myślę co tu bym im podać ,i do tego celu użyłem właśnie smużaki ,efekt był rewelacyjny nagle wodą się otworzyła i pasiaki brały jeden po drugim.Niestety zdjęć nie mam bo popadywał deszcz i obawiałem się że tel. zamoknie. Następnym razem coś wrzucę.A już myślałem Mariuszu że moje robactwo zdobi tylko Twoje pudełko,ale jednak się myliłem Widzę że coś w tym roku pasiakom spodobały się te moje robaczki, bo nie jedną już taką wiadomość otrzymałem,a i sam dosyć dużo ich wyjmuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Miały być te Twoje robaczki na klenie ale w zbiorniku w którym chciałem je łowić, zarybili chorą rybą i stało się to czego można było się spodziewać, kleni nie ma już .Robale miały kusić w tym zbiorniku okonie lecz i one podzieliły los kleni.Na innym jeziorku łowię okonie ,które w zimie zostały przetrzebione .Gdybym robale miał w tamtym sezonie .Ale trzeba się cieszyć z tego co jest.U mnie świetnie się sprawdzają w płytkich zbiornikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Czyli polityka zarybieniowa jest chyba wszędzie taka sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Dziś Twoje robactwo było bardzo chętnie zagryzane. Nic nie wystawało z pysków????Szkoda tylko, że klenie wielkością nie powalały. Wszystkie +/- 40.Choć raz coś po delikatnym braniu stanęło w poprzek nurtu i nie dało się ruszyć przez kilka chwil. Potem niestety po zwrocie spieło się. Obstawiam konkretnego jazia.Robale prowadzone pod powierzchnią. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Dzięki za ładne fotki,tak trzymaj Co do tego delikatnego brania to ja bym oprócz jazia podejrzewał jeszcze dużego leszcza,u mnie właśnie tak delikatnie biorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Znalazłem ostatnio kilka zapomnianych korpusów z przed chyba dwóch lat no i nadarzyła się okazja by poćwiczyć malowanie aerografem Wobki od 3cm do 3,7cm dedykowane głownie pstrągom i kleniom 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 . Śliczne ☺☺. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Malowanie fajne-miałeś na czym potrenować, ale robactwo w Twoim wykonaniu to prawdziwy kosmos.Czekam na szerszenia do gablotki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Znalazłem ostatnio kilka zapomnianych korpusów z przed chyba dwóch lat no i nadarzyła się okazja by poćwiczyć malowanie aerografem Wobki od 3cm do 3,7cm dedykowane głownie pstrągom i kleniom No Alek a kiedyś mi pisałeś ,że nie potrafisz malować większych woblerów !!! kłamałeś !! Ale zostaje wybaczone kapitalne malowanie , woblerki zaj..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Malowanie fajne-miałeś na czym potrenować, ale robactwo w Twoim wykonaniu to prawdziwy kosmos.Czekam na szerszenia do gablotki. Dzięki za miłe słowo.Marcin do jakiej gablotki na mini agrafkę i do wody.A szerszeń i inne robactwo już jest w drodze do Ciebie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 A te woblerki na ile schodzą? Piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 A te woblerki na ile schodzą? PiękneRóżnie,od 20cm do 1m,praca dosyć mocna,w większości są pływające. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 2 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Zestaw dla kolegi z forum.Każda sztuka o innej pracy od delikatnej do bardzo mocnej 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Chyba i się do Ciebie uśmiechnę, może coś mi strugniesz. Pomyślę tylko co. Wczoraj straciłem ostatniego. Został w paszczy szczupaka. Wczoraj jak wściekłe biły w owady prowadzone tuż pod powierzchnią ????. Zdjęć nie ma, bo wszystkie w granicach 50cm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 3 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Chyba i się do Ciebie uśmiechnę, może coś mi strugniesz. Pomyślę tylko co. Wczoraj straciłem ostatniego. Został w paszczy szczupaka. Wczoraj jak wściekłe biły w owady prowadzone tuż pod powierzchnią . Zdjęć nie ma, bo wszystkie w granicach 50cm.Widzę że nie tylko ja mam problem z przyłowami szczupaka,tyle że wcześniej atakowały głównie szerszenie,teraz nie przepuszczą nawet chrabąszczowi majowemu.A gdy się nastawię na nie z wobkiem i stalką to nawet malutki nie uderzy Pogoda za oknem nie rozpieszcza tak że z miłą chęcią coś Tobie strugnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Pogoda za oknem nie rozpieszcza tak że z miłą chęcią coś Tobie strugnę To odezwę się któregoś dnia na priv. Coś powymyślam ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Ależ to robactwo jest dopracowane - wiem,bo mam i aż mi szkoda do wody wrzucać!Dzięki Alex za przesyłkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Alku robale dojechały całe i zdrowe. Powiem tak niesamowita robota mega wykonanie są po prostu zarąbiste. ????. Tylko mała reklamacja miałem postraszyć trochę nimi żonę a ona powiedziała że one są piękne ???? Siedziała razem ze mną i je podziwialismy ☺. Normalny szok ???? ☺. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi