LOLO Opublikowano 16 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Normalnie plan filmowy z filmu Rój - pierwszorzędna robota (robale wyglądają jak żywe w formalinie ) Ekstra Osy Podziękował Panowie podziękował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 16 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 E tam ,opowiadasz .Da rade tylko w większej skali ,a co do pracy, jak się nóżki pourywa to każdy będzie pracował . Wiesz o czym pisze .No tak ale robak bez nóżek kiepsko się prezentuj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 No tak ale robak bez nóżek kiepsko się prezentuj ale łowi ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 LOLO nie śpij,bo Ci szerszenia podrzucą !Co tu tak cicho,czyżbyś się zamknął w pracowni na stałe?Gdzie nowości? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Ja bym sie bał tej ciszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 To może być cisza przed burzą ☺. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 20 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Spokojnie Panowie,cały czas coś dłubię,na niedzielę będzie coś konkretnego a dzisiaj coś na mikro dla kolegi pod białoryb Materiał jak zawsze balsa,długość od 18mm do 21mm ciężar wszystkie mają bez uzbrojenia około 1g I do porównania z starszym bratem 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Fajne mikrusy[emoji4] jak zwykle jest na czym oko zawiesić[emoji6] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 20 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Fajne mikrusy[emoji4] jak zwykle jest na czym oko zawiesić[emoji6] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu TapatalkaDzięki, teraz będę czekał na efekty pracy tych maluchów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 24 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Po krótkiej przerwie stworzyłem oto taką imitacja Kozioroga Dębosza Materiał balsa,waga 1,7g długość 34mm, praca bardzo mocna dobrze wyczuwalna na kiju,pływający 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Robal jak zwykle dopracowany ,z drobnymi detalami ,czerwony akcent wyszedł fajnie taka wiśienka na torcie, w pełnym słowa tego znaczeniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 No Alek zaskakujesz mnie nie żebym był zazdrosny Kapitalna robota!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 26 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Robal jak zwykle dopracowany ,z drobnymi detalami ,czerwony akcent wyszedł fajnie taka wiśienka na torcie, w pełnym słowa tego znaczeniu. No Alek zaskakujesz mnie nie żebym był zazdrosny Kapitalna robota!!Dziękuje Panowie za mile słowo,obawiam się jednak że chyba tego roku już go nie wypróbuję w boju.Rzeka w której łowię od dwóch tygodni jest bardzo wysoka i brudna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Olek szerszeń od Ciebie prawie poległ...Jak kolega położył w domu na stole,to babcia chciała go packą na muchy zdzielić,ale w ostatniej chwili uratował. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 1 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Olek szerszeń od Ciebie prawie poległ...Jak kolega położył w domu na stole,to babcia chciała go packą na muchy zdzielić,ale w ostatniej chwili uratował.Marcin to nie pierwszy taki przypadek o jakim słyszałem,twój kolega miał akurat farta ;)większość zazwyczaj w takim przypadku kończy rozgnieciona pod butem lub kapciem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Alku robale już u mnie, tylko powiedz co ja mam im dać do jedzenia ????. Zdjęcie kiepskie ale to jest mistrzowska robota ???? ???? . Dzięki ????. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 3 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Jacku jeść nie jedzą ale musisz je wyprowadzać na spacer,najlepiej nad rzekę-bardzo lubią pływać 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 8 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Pogoda sprzyja robieniu przynęt więc ostatnio troszkę czasu spędziłem w mojej mini pracowni.A oto efekt mojej dłubanki Jak by ktoś był w potrzebie to proszę tutaj http://jerkbait.pl/topic/98924-woblerki-imitacje-smu%C5%BCak%C3%B3w/ 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 bajka[emoji4] zestaw chyba na każdą okazję[emoji6] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 10 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 bajka[emoji4] zestaw chyba na każdą okazję[emoji6] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu TapatalkaDokładnie kolorki i praca robali niemal na każdą wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remicki Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Fachowa ta "brygada" ...i kolorowa -na krótki błysk w oku klenia i atak!Parę z nich ma potencjał boleniowy -szczególnie na niewielkich rzekach.Szkoda że już po sezonie ... wiosno wróć! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Remek Wiosna tuż ,tuż ...Mam kilka przynęt od Alexa i przyznam,że te "perełki" szkoda wodować-można na nie patrzeć godzinami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remicki Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Aleksander właśnie zasila moje pudełko więc będę miał okazję docenić....ale pierwszy rzut oka widać że jest jak mówisz, Marcin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Fachowa ta "brygada" ...Szkoda że już po sezonie ... wiosno wróć!Nie trzeba czekać do wiosny.Teraz też są jeszcze skuteczne????Prowadzone pod powierzchnią nadal kuszą, nie tylko klenie, również okonie, szczupaki,jazie... I pewnie nie tylko. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Niestety zimno i deszczowo, owadów coraz mniej, a rybki nie takie głupie, doskonale wiedzą o tym. Poza tym te większe raczej polują przed zimą na coś bardziej konkretnego niż robalek. Moje cudeńka od Ola poszły na kilka miesięcy spać, wrócą nad wodę w pierwsze cieplejsze dni wiosenne, a wówczas są nadzwyczaj skuteczne, bo wyposzczone przez zimę rybki biorą wszystko co się im pod pysk podsunie, a szczególnie tę Lolową biżuterię - cud miód. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi