LOLO Opublikowano 24 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Wiem ze to mala przyneta ale sugerował bym dac dwie kotwiczki. Na pewno zwiekszy sie celnosc Piszę to dlatego że sam robię popperki i tak samo 3,5 cm nawet identyczny kształty tylko dziubek mają inny No piękne poperki a jak mocno zamiatają ogonkiem? Co do kotwic to proponuje drugą wkleić jak pisze kolega zobacz mojego poperka którego zrobiłem dlugość 3,5cm I dwie kotwiczki ryba nie zawsze trafi od tyłu pozdrawiamMoje poperki są zrobione w ten sposób by robiły jak najwięcej hałasu w wodzie podczas podciągania.Jak znajomy mi pomoże to wkrótce wstawię filmik z tą pracą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Nie chodzi o to że nie trafia od tył i przypadkowo lapie sie za druga po prstu bardzo czesto okonie atakujace poppery uderzaja od dolu centralnie w dół woblera 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 A ja lubię jak zamiatają dupką I robią hałas wtedy są bardzo skuteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 25 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Nie chodzi o to że nie trafia od tył i przypadkowo lapie sie za druga po prstu bardzo czesto okonie atakujace poppery uderzaja od dolu centralnie w dół woblera A ja lubię jak zamiatają dupką I robią hałas wtedy są bardzo skuteczneZgadzam się z tobą Patryku,większość brań jest od spodu poperka dlatego mój wobe nie leży na wodzie tylko stoi jak spławik prezentuje się tak jak na załączonych fotkach,energicznie podciągany robi bardzo duże CHLAP i odbija raz w prawo raz w lewo Od razu mówię że nie jest to mój patent,po prostu podpatrzyłem jednego z zawodników który testował przynęty dzień przed zawodami ps. sorki za jakość fotek ale robiłem je tak na szybko. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 25 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 No I dobrze dupa w dole tak powinien stac poper obciazenie w tylnej cześći korpusu I miota jak szalony dobra robota ale kotwice polecam do kleic. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 25 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Nic nie doklejaj Alex,bo dodatkowa kotwica zmieni jego położenie...Zresztą dopytaj Janusza (Woblery z Bielska), bo on chyba jako pierwszy zaczął konstruować te przynęty.Mam od Janusza kilka poperków i żadnych dodatkowych kotwic nie mają. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 25 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 no o takim patenciku nie pomyślałem Trzeba będzie spróbować Póki co "kroję" co innego 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 26 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Nic nie doklejaj Alex,bo dodatkowa kotwica zmieni jego położenie...Zresztą dopytaj Janusza (Woblery z Bielska), bo on chyba jako pierwszy zaczął konstruować te przynęty.Mam od Janusza kilka poperków i żadnych dodatkowych kotwic nie mają.Wiem,wiem Marcin nie ma co kombinować jak jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 26 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Kurde zgłupiałem przyznam się nie łapałem nigdy na poperki i mam pytaniko dla was śmieszne. Popery to przynęta powierzchniowa , a tam wcześniej Alek napisałeś , że okonie szły z 5 m ... Ale mi zrobiłeś kocioł . A powiem Ci ,że poperki kapitalne . Być może zrobię takie . Tylko gdzie ja będę na nie łapał .... . ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 26 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Piotrek próbuję ale daleko mi jeszcze do doskonałości dobrze jest Alek . Mistrzostwo masz w robalach a nie chcesz zbyt wiele ..... daj nam troszkę luzu. Ja robale zrobiłem ,są tak piękne, że nie pokażę . Piękno ich szczypie w oczy hhehehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 26 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Kurde zgłupiałem przyznam się nie łapałem nigdy na poperki i mam pytaniko dla was śmieszne. Popery to przynęta powierzchniowa , a tam wcześniej Alek napisałeś , że okonie szły z 5 m ... Ale mi zrobiłeś kocioł . A powiem Ci ,że poperki kapitalne . Być może zrobię takie . Tylko gdzie ja będę na nie łapał .... . ?Wszedzie możesz na nie łowić on wyciąga ryby przedewszystkim tym że robi hałas po drugie zrób sobie kilka sztuk a jak zaczniesz dobrze je prowadzic zobaczysz jak działają ja swojego pierwszego Bolka złowiłem na popera polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 27 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Piotrek tak jak pisze kolega powyżej łowić nimi idzie wszędzie,ja staje zazwyczaj na miejscówkach gdzie dno jest porośnięte trawą i nie można postukać gumą a ryby na echo sądzie widać i to nie zależnie czy na 3 czy na 8m byle były. Najlepsze brania mam wcześnie rano i w popołudniowe upalne dni gdy jezioro jest praktycznie bez falki i tak do samego zachodu A przy takiej pogodzie same brania są niesamowicie fascynujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 28 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Dzięki pomocy kolegi @lysy69 powstał pierwszy filmik z udziałem mojego robaczka.Tak mniej więcej pracuje mój duży szerszeń 37mm 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 pierwsza klasa ładnie zamiata ogonkiem :D :clappinghands: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Już gdzieś tą wanne widziałem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Ja pierdziu,nie wiedziałem że szerszenie umieją tak pływać ???? ????. Alek super robota ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 (edytowane) Szerszeń pracuje pięknie ,ale nurtuje mnie jedno pytanko...Na co Pawłowi tyle szamponów? Nie gniewaj się Pawle. Edytowane 28 Października 2017 przez cyprys19 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Rakieta wizualnie i pod względem pracy. Z pewnością spławiany z nurtem również będzie wciągany przez klenie bez cienia podejrzeń 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Wygląd szerszenia powala na kolana, podobnie jak praca Kawał dobrej roboty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 28 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 pierwsza klasa ładnie zamiata ogonkiem :D :clappinghands: Ja pierdziu,nie wiedziałem że szerszenie umieją tak pływać .Alek super robota . Rakieta wizualnie i pod względem pracy. Z pewnością spławiany z nurtem również będzie wciągany przez klenie bez cienia podejrzeń Wygląd szerszenia powala na kolana, podobnie jak praca Kawał dobrej roboty Wielkie dzięki za uznanie,miło się czyta takie wypowiedzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Zwolski Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Piękne robalki!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 29 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Szerszeń pracuje pięknie ,ale nurtuje mnie jedno pytanko...Na co Pawłowi tyle szamponów? Nie gniewaj się Pawle.No widzisz Marcin on używa kilku szamponów,jeden do mycia włosów za uszami oczywiście (około 10szt. tam ma) drugim myje włosy na klacie,a trzeci jest do pielęgnacji upierzenia na ........, jak się nie mylę na nogach Sorki Paweł ale musiałem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 2 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 (edytowane) Szerszeń ekstraklasa, spławiany i delikatnie podszarpywany jest kilerem nie tylko na klenie, szaleją za nim nawet duże ukleje. Edytowane 2 Listopada 2017 przez Alexspin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robal12 Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Wszystkiego naj..naj....życzy robal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Alku wszystkiego najlepszego ☺. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi