kooper82 Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 No kolego kluski będą zadowolone kapitalne groszki !! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 26 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 O hoo farbki od rudiego widzę przetestowane.Piękne barwy .Dokładnie,tak się ładnie nimi maluje że domówiłem jeszcze kilka kolorów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 1 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Prawie jak kontrola jakości Podobno mówią że czym skorupka za młodu..................... Może pójdzie w ślady taty 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Jest tata, jest impreza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 A gdzie maseczka przeciwpyłowa, okularki są i tak ma być . Daj jej jeszcze pędzelek to ci pomoże malować, na pewno zrobi ładne ciapki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 (...) . Daj jej jeszcze pędzelek to ci pomoże malować, na pewno zrobi ładne ciapki. Do tego w miejscach, na które na trzeźwo byś nie wpadł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 1 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 (edytowane) A gdzie maseczka przeciwpyłowa, okularki są i tak ma być . Daj jej jeszcze pędzelek to ci pomoże malować, na pewno zrobi ładne ciapki. Do tego w miejscach, na które na trzeźwo byś nie wpadł Malowanie było wcześniej,widać to po mojej koszulce córkę od razu trzeba było przebrać no i najciekawsze jest to że nie używa pędzla,najlepiej jej idzie malowanie palcami Edytowane 1 Grudnia 2017 przez LOLO 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Jeszcze troszkę Alek i còreczka pogoni Ciebie z warsztaciku, zabierze Ci farbki i wyśle na fotel z kapciami i gazetà. Będzie robiła piękne robaczki. :) z podpisem LALA :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 LOLO & LALA i widzisz rodzinna pracownia , 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Kurde między LOLO a LALA miał być ten znaczek hmmm ta 8 z ogonkami , cos mi tablet nie zapodał , ale wiesz o co mi chodzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 1 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Ha ha ha może coś z tego będzie,zobaczymy czas pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Prawie jak kontrola jakości [emoji14]Podobno mówią że czym skorupka za młodu..................... Może pójdzie w ślady taty i to jest pomocnik[emoji16] moja Mała dopiero zaczyna siadać[emoji14] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 2 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Trochę się ostatnio pobawiłem nowymi farbkami i aerografem Jak by ktoś był w potrzebie to są tutaj http://jerkbait.pl/topic/101662-mini-woblerki-na-klenie-i-jazie/ 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Kolejna przepiękna biżuteria. Jeśli jeszcze ktoś się waha, to polecam. Na te najjaśniejsze biało-beżowe biorą dorodne ukleje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Ładne kolorki Ci wyszły. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 kapitalne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 ale się kolorowo zrobiło[emoji16] niezła brygada[emoji6] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 2 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Ładne kolorki Ci wyszły. Dziękuje,farbki kolegi @RUDI75 robią konkretny efekt,szkoda tylko że aparat kiepski,na żywo dużo lepiej się prezentują 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 To nie Alex malował, tylko "mały pomocnik" dla tego takie ładne wyszły!Niedługo zobaczymy wobki pomalowane w kwiatki i serduszka,bo widzę,że Córa wciągnęła się w lurebuilding. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 5 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 To nie Alex malował, tylko "mały pomocnik" dla tego takie ładne wyszły!Niedługo zobaczymy wobki pomalowane w kwiatki i serduszka,bo widzę,że Córa wciągnęła się w lurebuilding.Marcin oby tak było jak piszesz,a najbardziej by mnie cieszyło gdyby zaczęła robić nóżki do robali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 7 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Witam, ostatnie nietypowe zlecenie Znajomy przyniósł mi zdjęcie robal dryfującego na wodzie robione telefonem-podobno miała być to CZERWONA WAŻKA Sądząc po jakości zdjęcia przypominało to raczej kawałek papierka albo wstążeczki rzuconej na wodę no ale kolega twierdził inaczej i nalegał by mu taką zrobić A więc zasiadłem do strugania i powstał taki oto potworek,brzydki jak cholera ale znajomy jest zadowolony Materiał balsa i bambus,ciężar 1,2g bez uzbrojenia,długość 38mm, pływająca,praca dosyć mocna 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptr Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 O ja... piękna [emoji4] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Ale stwór????Na swój sposób piękny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Piękny brzydal Sam bym go przygarnął ???????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Jak dla mnie to jest ważka bardzo ładna tylko taka wku.... znaczy się trochę zdenerwowana ????. Ekstra złośnica ???? ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi