Piotr Gołąb Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Odważnie, świetnie ta "podpalana" segmentacja Ci wyszła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 No i poleciałeś Alek fantazje masz zaj......... , podpowiedz jakie magiczne mikstury pijesz. ??? hihihii 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Alex mówi, że to sliwowica, ale ta mikstura stała tylko w piwnicy na słoiku ze śliwkami. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Widzisz ma coś dobrego a nie chce powiedzieć ale kolega 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 8 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 No i poleciałeś Alek fantazje masz zaj......... , podpowiedz jakie magiczne mikstury pijesz. ??? hihihii Alex mówi, że to sliwowica, ale ta mikstura stała tylko w piwnicy na słoiku ze śliwkami. Widzisz ma coś dobrego a am nie chce powiedzieć ale kolega Panowie jak już to taki oto magiczny napój na bazie śliwek spożywam-orzeźwia ciało i duszę no i wizje są po tym niesamowite ps. polecam spożywać dobrze schłodzoną 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 No i teraz wszystko gra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 9 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Ciąg dalszy zabawy z żywicą - mini uklejka Materiał żywica,długość 43mm, ciężar bez uzbrojenia 2,5g I krótki filmik z pracą 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 No panie pierwsza klasa wobki a farby od kolegi naprawdę robią robotę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 No i Alek zapomni o drewienku A wobeczki piękniutkie jak wszystkie ktòre robisz !! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 No i już nie będzie wpisu.....materiał tradycyjnie balsa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 10 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 No i Alek zapomni o drewienku A wobeczki piękniutkie jak wszystkie ktòre robisz !! No i już nie będzie wpisu.....materiał tradycyjnie balsa Panowie małej wiary jesteście,pisałem wcześniej że w życiu trzeba wszystkiego spróbować a więc próbuję czegoś nowego,ale nie napisałem nigdzie że rezygnuje z drewna I tak by to udowodnić dzisiejszej nocy zostały wykończone te oto robaczki Wszystkie jak jeden są TRADYCYJNIE Z BALSY,trzy dostały nowe kolorki brzuszka-pomarańczowy i nawet ładnie się prezentują 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 O i te są fajne ,jak patrzę na nie to przypomina Mi się jak okonie wściekle je pożerały . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Jak zawsze perfekcyjne gratki???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 jakieś ocieplenie idzie, że robactwo się lęgnie?[emoji16] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Te brzuszki przyciągają wzrok, świetne wykonanie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 11 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 (edytowane) Te brzuszki przyciągają wzrok, świetne wykonanie Lolo.jpgDzięki Piotrek, rybą też się podobają Edytowane 11 Grudnia 2017 przez LOLO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 Zawsze się zastanawiałem jak te brzuszki robisz,ale chyba już rozszyfrowałem technikę wykonania.Naprawdę super to wygląda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 16 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 A tak dla odmiany zrobiłem sobie karasia,na majowe szczupaki będzie jak znalazł Materiał żywica,długość 53mm, waga 5,5g bez uzbrojenia,wersja tonącaNa tym samym korpusie chcę zrobić jeszcze płoć ale jak to wyjdzie zobaczymy 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 No no Alek powiem Ci, że wyszło to to super. Malowanie ekstra kształt też. Mam nadzieje, że jakiś jeden do mnie przyleci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Ładniutki karasek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 17 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Karaś oklejany alu czy od razu malowałeś odlew? Wyszedł kapitalnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 17 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Karaś oklejany alu czy od razu malowałeś odlew? Wyszemdł kapitalnie Podziękował panowie Jest tylko malowany bez foli.Dzisiaj zrobiłem na tym korpusie coś na wzór płotki, oklejane alu ,teraz schnie zobaczymy jak to wyjdzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Karaś SUPER.Bardzo estetyczny ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 19 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Karaś SUPER.Bardzo estetyczny Dzięki,trochę mi nad nim zeszło nim powstał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Panowie i Pnie . Jestem szczęśliwym posiadaczem robali Alka, i powiem tak: piękne, genialne, zdjęcia na jerku nie oddaja tego co jest w realu !!!!! Jak przyszedł list i zobaczyłem te cudeńka , oczy mi się zaświeciły jak dziecku. Jeszcze raz dziękuje Alek i gratuluje talentu!!!!!!!!!!!! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi