Skocz do zawartości

LOLO - robactwo i nie tylko.

LOLO

Rekomendowane odpowiedzi

Jak pisałem wcześniej na tym samym korpusie zrobiłem albo raczej pomalowałem coś na wzór płotki i wzdręgi + jeden oklejony folią aluminiową (szary).

Niestety ten ostatni średnio mi się podoba bo łuseczka marnie wyszła,dlatego zostanę przy malowaniu  :unsure:

Materiał żywica,długość 53mm, waga 5,5g bez uzbrojenia,wersja tonąca,oczka kolegi @kooper82 dają bardzo ładny efekt wizualny  ;) 

SAM_8002.jpg

• Like 16

Lubię dopracowane rzeczy, kapitalnie wyciągnąłeś oko w tym woblerze co łatwe nie jest ;)

A "szarak" dobrze wygląda, nieco delikatniej zaznaczyłbym tylko płetwy bo mocno odcinają się od reszty.

oko_wobler.jpg

Edytowane przez Piotr Gołąb
  • Like 1

Lubię dopracowane rzeczy, kapitalnie wyciągnąłeś oko w tym woblerze co łatwe nie jest ;)

A "szarak" dobrze wygląda, nieco delikatniej zaznaczyłbym tylko płetwy bo mocno odcinają się od reszty.

oko_wobler.jpg

Zgadzam się z tobą Piotrze w 100% co do tech płetewek są trochę za ostre,nie chciało mi się mieszać kolorów i tak to wyszło tym bardziej że lakier bezbarwny zamiast stłumić barwę jeszcze bardziej ją podkreślił  :wacko:

Ładna choinka, :) córka na pewno ci ją oskubie z tych cukiereczków. ;) Bombki zostawi, do gwiazdy będzie miała problem się dostać ale jak ją znam to i z tym da sobie radę. :)

Córce wcale się nie dziwię. Sam bym tą choinkę oskubał i bynajmniej nie z bombek [emoji6]

Również Spokojnych Świąt Życzę

• Like 2

Woblerek uniwersalny 

Materiał żywica,długość 40mm waga waha się między 2,3 a 2,9g bez uzbrojenia, akcja bardzo mocna 

SAM_8021.jpg

Filmik z pracą woblerka-https://www.youtube.com/watch?v=jMdh9lxTENw

Jakby ktoś coś to tutaj można je znaleźć http://jerkbait.pl/topic/102840-robaczki-i-woblerki/

• Like 9

Na zakończenie sezonu taki nowy model na przyszły sezon.

Materiał (jak to w moich robaczkach :P)balsa,długość 33mm, waga 1,9g bez uzbrojenia,praca dosyć mocna 

SAM_8014.jpg

SAM_8015.jpg

SAM_8016.jpg

SAM_8017.jpg

SAM_8018.jpg

I TAK W NADCHODZĄCYM ROKU ŻYCZĘ WSZYSTKIM SAMYCH SUKCESÓW ZARÓWNO W POŁOWACH JAK I TWORZENIU NOWYCH PRZYNĘT.

• Like 14

Dziękuję Panowie za miłe słowa :blush:

Wojtku zrobiłem go w takich barwach jakich jest oryginał,ale oczywiście kolory mogę zrobić przeróżne  ^_^

A tutaj jest fotka oryginału,słabo wyszły kolory bo nie ma u mnie akurat słońca ale w rzeczywistości jest wściekle seledynowy,niestety nie znam nazwy tego cudaka :huh:

post-62747-0-38539900-1514805287_thumb.jpg

• Like 3

Lubię Twoje prezentacje woblerów, robal taki w sam raz na dzisiejszą noc ,i nie tylko .

Wszystkie najlepszego w Nowym Roku

dom-perignon-228x350.jpg

Sorki za OT

Ten Dom Perignon już niestety niedostępny :-(

Przyjemny rocznik....

A robale zacne :-)

Pozdrawiam

Daniel

• Like 1