szydlos Opublikowano 24 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 Dziś już za pózno bo 40stronek do przejrzenia ale jutro z rana przy kawie zaczynam lekturkę bo widzę ,że mega wątek umknoł mojej uwadze ;P Mega Robactwo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 25 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Alku jak byś dał radę to z jednego mógłbyś odłożyć dla mnie . Nie ma najmniejszego problemu Jacku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 25 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Pierwsza moja próba zrobienia jazgarza w stylu real fish w pierwszej fazie nie wyglądało to zbyt ciekawie ale farby kolegi @Rudiego75 zrobiły swoje Zrobiłem kilka fotek w różnych programach na aparacie by ładnie pokazać opalizację ale jak zawsze na każdym zdjęciu czegoś brakuje Waga 3,15g długość 43mm materiał żywica,woblerek tonący,praca dosyć mocna 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Gdyby nie stery i kotwice to brałbym do uchy Piękne jazgarze, spodobałby się moim rybkom 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Jazgary wyszły bardzo ładnie ,opalizacja bomba ,bardzo przyjemne dla oka . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Co tu dużo mówić.Po prostu świetne???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Alek jazgarek bomba ???? śliczny ????. Tylko zaczynam się robić pazerny ???? strasznie się ślinie na ich widok. Jazgarek też mi się jeden marzy ???? ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Jacku już są zapisy na przyszły rok....Mega ten jazgar wyszedł,a do tego potrafię sobie wyobrazić jak on na żywo wygląda,skoro Alex nie mógł wszystkiego uchwycić na foto. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Brawo Alek , po prostu piękne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Jacku już są zapisy na przyszły rok.... Wiem ????, ale ja się chce bez kolejki wcisnąć ???? ????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Bajka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 25 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Dziękuje panowie za miłe skomentowanie moich wypocin Jacku,powiem krótko mówisz masz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Jacku,powiem krótko mówisz masz ☺Dzięki Alku, jakoś to w polu odrobie ???? ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Coraz szerszy asortyment amunicji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 1 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Woblerki dla kolegi @ag53 jego korpus moje malowanie i wykończenie.Podobno kilery na wiosenne kluchy 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Bajozo moje kolorki i jeszcze ten brokacik ,działają na kluchy ale na mnie też mają bardzo pozytywne działanie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Dla mnie jedno z najłowniejszych zestawień kolorystycznych na klenie i jazie, trzeba mieć w pudełku i tyle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Potwierdzam, u mnie również takie kolory często były kilerami, szczególnie w przejrzystej wodzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 3 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Chwasty do popperów, niby nic takiego ale to moje pierwsze w życiu własnoręcznie wykonane Pozdrowienia dla nauczyciela Wszelkie uwagi i zastrzeżenia mile widziane 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 4 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Dla mnie jedno z najłowniejszych zestawień kolorystycznych na klenie i jazie, trzeba mieć w pudełku i tyle Potwierdzam, u mnie również takie kolory często były kilerami, szczególnie w przejrzystej wodzie.A więc i ja muszę sobie zapodać kilka sztuk dla siebie Na Tarnowskie czyste rzeki będą jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Ja robiłem jeszcze takie z żółtą dupką, też były skuteczne na klenie, a i okonie nie gadziły nimi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 4 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Ja robiłem jeszcze takie z żółtą dupką, też były skuteczne na klenie, a i okonie nie gadziły nimi.Ok dobrze wiedzieć też się kilka dorobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 4 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Żeby nie było że porzuciłem balsę i robaki Taka oto nowość na zbliżający się sezon tzw.Smolik sosnowiec Materiał tradycyjnie jak to w moich robaczkach czyli balsa, długość 30mm,waga 1,5g bez uzbrojenia,praca dosyć mocna. 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Smolik Sosnowiec do wody raz wpadł,nim trzasnął kabłąk kleń już go zjadł! Pyszny to kąsek Smolik Sosnowiec -dla dużej kluchy lepszy niż browiec???? 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Piękny????Jak zawsze zresztą???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi