Alexspin Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Klejnocik... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Kutwa Alek !!! ja pierdziu ...... kapitalny ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angulia Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Jak żywy ☺ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 6 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Dziękuję panowie za słowa uznania i kapitalny wierszyk o robaczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 11 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Druga próba zrobienia jazgarza w stylu real fish Materiał żywica, waga 4,8g bez uzbrojenia, długość 54mm, praca bardzo mocna, tonący.ps. opalizacja jak zwykle niewidoczna 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 To już światowa klasa... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 No Alku jest czym oko nacieszyć ????. Śliczne ????????????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Ta wersja bardziej mi się podoba, oczko fajniej wyszło niż w poprzedniej wersji .Po prostu bajka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 (edytowane) 1 klasa Alek malowanie miodzio . A widzę nowa foremka ta wersja mi się bardziej podoba . Edytowane 12 Marca 2018 przez kooper82 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Alku tak się zapatrzałem na te jazgarki że nie zauważyłem że te są większe ????. Brawo Ty ????. I znowu mi ślinka cieknie ???? ???? ????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Elegancko Olek z resztą jak zwykle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 12 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Podziękował panowie podziękował Ten model dedykuję głównie szczupaką,ze względu na bardzo mocną pracę ale konkretny okoń z pewnością też nie pogardzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 12 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Alku tak się zapatrzałem na te jazgarki że nie zauważyłem że te są większe .Brawo Ty .I znowu mi ślinka cieknie .Nie ma sporawy Jacku, już odłożyłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Podziękował panowie podziękował Ten model dedykuję głównie szczupaką,ze względu na bardzo mocną pracę ale konkretny okoń z pewnością też nie pogardzi Takim jazgarem to nawet orka nie pogardzi!Alex suuuper robota. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Alex a Ty co, żona Cię z pracowni nie wypuszcza? Czy może się Tobie balsa skończyła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 17 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 No Marcin taką karę to bym mógł mieć przynajmniej by nie przeszkadzała A balsy mam konkretny zapas i cały czas ją przerabiam a żeby nie być gołosłowny to takie modele aktualnie strugam 37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Przed domem będziesz układał takie wzorki?. Zapraszam do siebie, u mnie jest sporo miejsca. :) :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Świetne jak zawsze ,w stadzie robią wrażenie ,pojechałeś z tematem ,ale teraz jest dobry czas na takie manewry jeszcze przed sezonem.Też robię zapasy swoich przynęt ,ale sam wiesz jak to jest zawsze ktoś coś i są braki . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Masakra...podziwiam twórców tak małych przynęt, i tak dopracowanych jak twoje???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Konkretnie stado[emoji123][emoji869] Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 No właśnie, jest co podziwiać robaczki ekstra ????????. Jak się nie pomyliłem to cała gromadka to 57szt ????, nawet nie mam pojęcia ile czasu trzeba poświęcić na zrobienie takiej ilości ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Cholera jasna, nieźle dowaliłeś do pieca tym rojem mega robota, napatrzyć się nie mogę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 18 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Dziękuję po raz kolejny panowie za miłe słowa uznania to bardzo motywuje do dalszej pracy Jacku to tylko część tego co robiłem przez ostatnie 3 tygodnie,kilkanaście mi już wypełzło nim zdążyłem zrobić zdjęcie a trochę się jeszcze suszy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 @Lolo ostatnio wziąłem się trochę za robactwo mega szacun za twoje wykonanie i precyzję nie mam tyle cierpliwości ale nie poddaję się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Alek coś pięknego, do tego w takiej ilości naprawdę robi wrażenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi