lenny Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Jestem pełen podziwu????.Taka ilość, tak dopieszczonych przynęt, tylko w 3 tygodnie.Jeżeli chodzi o owady, to jesteś dla mnie mistrzem!???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guma87 Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Jestem pełen podziwu dla takiej dokładności przy tak małych przynętach i przy takim materiale jak balsa. Bardzo ciekawi mnie w jaki sposób poradzić sobie z taką niewdzięczną sprawą jak bąble przy pierwszym lakierowaniu. Trzeba je likwidować a przy takich małych przynętach jest to bardzo nieprzyjemne. Jeszcze raz gratuluję dokładności i cierpliwości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 18 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 @Lolo ostatnio wziąłem się trochę za robactwo mega szacun za twoje wykonanie i precyzję nie mam tyle cierpliwości ale nie poddaję sięDzięki,robisz zajefajne mikro jigi to jest chyba jeszcze bardziej precyzyjna robota od moich robali a więc spokojnie Dasz radę.Początki zawsze są trudne ale w miarę upływu czasu nabiera się wprawy,najważniejsze by się nie zniechęcać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 18 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Jestem pełen podziwu dla takiej dokładności przy tak małych przynętach i przy takim materiale jak balsa. Bardzo ciekawi mnie w jaki sposób poradzić sobie z taką niewdzięczną sprawą jak bąble przy pierwszym lakierowaniu. Trzeba je likwidować a przy takich małych przynętach jest to bardzo nieprzyjemne. Jeszcze raz gratuluję dokładności i cierpliwości.Najlepiej przed jakimkolwiek malowaniem wykąpać robaczka (woblerka) w caponie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 19 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Koledzy,czy jest ktoś chętny na sobotni wyjazd do Warszawy z Bierunia,Tychów,Oświęcimia na GARAGE SALE,mam wolne miejsce w samochodzie.Jak by co proszę o info na priv. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 A pojedziesz przez Szczecin , Przepraszam żartowałem za wcześnie wstałem :/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Olku, przepiękna rozeta. Gdyby był kościół garnizonowy wędkarzy powinna znaleźć się nad głównym portalem! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Mam wielką przyjemność zakomunikować,że na jutrzejszej wyprzedaży będę miał do zaoferowania wyroby kolegi Aleksandra, więc zapraszam zainteresowanych na moje stoisko. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 25 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Troszkę klasyki dla kolegi z forum + garstka klasyki na wiosenne klenie 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Nie wiem czy Ci starczy ta 100 na Twoje wiosenne klenie , dorób więcej to przyjadę troszkę pozrywać na wiślanych zaczepach :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Majstersztyk chętnie bym się zapisał do Ciebie na warsztaty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Ale armia ,pojechałeś na grubo z tematem.Jak zwykle bardzo ładne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 26 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Nie wiem czy Ci starczy ta 100 na Twoje wiosenne klenie , dorób więcej to przyjadę troszkę pozrywać na wiślanych zaczepach :) Na miesiąc powinno wystarczyć,do zlokalizowania wszystkich nowych zaczepów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 31 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Z okazji Świąt Wszystkiego Najlepszego dla wszystkich i każdego z osobna Taka nowość z myślą o grubych kluchach, robal o ubarwieniu świątecznym ale naturalnym tzw. Pająk Tygrysi Materiał balsa,długość 30mm (korpus) waga 2,1g bez uzbrojenia,praca bardzo mocna powierzchniowa 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Ale jazda brawo za pomysł oraz wykonanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Dobry pjęczak Wesołych Świąt Alek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Raczej tygrzyk paskowany;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Obleśny i zarazem genialny mega 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fubu08 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 piękne wykonany nogi znakomite :P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Był szerszeń,była pszczoła,czas na osę Materiał balsa,długość 31mm,waga 1,6g bez uzbrojenia,praca dosyć mocna upload pictures online 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Super ,szczególnie skrzydełka mi się podobają i widziałbym dla nich zastosowanie w swoich przynętach. Niezły będzie agresor. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Skrzydełka z piórka kogutów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Skrzydełka z piórka kogutówTak dokładnie to pióra siodłowe koguta indyjskiego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Taka nowość z myślą o grubych kluchach, robal o ubarwieniu świątecznym ale naturalnym tzw. Pająk Tygrysi Materiał balsa,długość 30mm (korpus) waga 2,1g bez uzbrojenia,praca bardzo mocna powierzchniowa Nie nawidzę pająków! Na widok tego przechodzą mnie ciarki po plecach, jak żywy, brrrr... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Okoniki w stylu real fish 43mm i 54mm Materiał żywica waga mniejsze około 3g większe 5-5,5g,tonące, praca mniejszych takie średnie XWiększe pracują bardzo mocno z wychylaniem na boki,do tego obydwa modele przytrzymywane na napiętej lince lusterkują opadając free photo hostingZdjęcie w cieniu Zdjęcie w słońcu 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi