kooper82 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Uuuuu Alek kapitalne okonki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Fotki w pełnym słońcu wyszły rewelacyjnie!Pojechałeś z tematem-okonie bajeczne... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Jak by ktoś był w potrzebnie to ostatki poleciały na giełdę,teraz biorę się za wędkowanie bo sezon w pełni http://jerkbait.pl/topic/108741-woblerki-real-fishmini-popperki-i-co%C5%9B-na-pstr%C4%85gajaziakklenia/#entry2372105 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Jakie wędkowanie ....???? Alek teraz jak zrobiłeś okonki to możesz sobie pomarzyć hehehee 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 A u mnie listonosz zapukał i coś mi przyniósł. Cukiereczki w wykonaniu Alka fotka nie oddaje piękna tych woblerków ,, cukiereczków,, Dziękuje Alek :) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 A i do mnie też listonosz dotarł ????, no i co ???? to już nie są cukierki to są DELICJE WOBLEROWE ????????????????. Alku trochę Ci tu naśmiecę ???? tymi moimi kiepskim fotkami ale muszę się pochwalić ???? tymi delicjami ???? Pokaże jeszcze coś a było to tak : Kiedyś wystrugałem sobie takie coś z kawałka kołka osikowego tak z ciekawości co mi wyjdzie i coś tam wyszło tyle że kilka detali było nie do końca dopracowanych ????, piękny nie był a i lakier jakiś dziwny był bo się po miesiącu jeszcze klejił do palców ???? no i lusterka w opadzie jakoś nie było ????. Ale co tam pomyślałem ???? Alek to super gość no i podesłałem ten osikowy kołek Alkowi. Jak byście widzieli jak ten jerkuś wyglądał wcześniej ????, ale Alek dał radę mimo że to nie było proste ????. Jerkuś teraz ma nowe barwy lakier który już się nie kleji i nawet lusterko w opadzie się znalazło ????. Alku dzięki za wszystko ????????. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Osikowy? To chyba na nocne łowy się wybierasz????? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Panowie nie przesadzajcie tym cukrowaniem,ale z drugiej strony miło się czyta takie posty No i ja również muszę się pochwalić jakie to słodkości dostałem w zamian od kolegów Wobki kolegi @ kooper82 i mega zestaw na szczupaki i klenie autorstwa @jacek.hetflaisz Wielkie dzięki Panowie mega robota Tylko będzie problem czego użyć na dzień dobry pierwszego maja 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Widzę,że wystarczy Cię trochę pochwalić i już "spocząłeś na laurach"!Robi się coś nowego,czy tylko łowienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Brakuje mi czasu na wszystko ale coś się tam dłubie dla kolegów no i na jazie też trzeba wyskoczyć Amator kiełża 40+ 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Pierwszy 50+ tego roku,nie wiem czemu ale upodobały sobie tylko kiełżyki nic innego nie chcą zakąszać (bynajmniej na razie) Oprócz jazia i kilkunastu kleni (30 - 35cm) miałem jeszcze przyłów amura ale z żyłką 0,14mm nie za wiele mogłem mu zrobić i rybka zaparkowała w zatopionym drzewie upload photo 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Piękna kluseczka , widze ze okolica idealna pod jazia , klenia , długie kamieniste opaski . U mnie takich brak. Piękne rybki !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Super ryba złowiona na swoją przynętę cieszy podwójnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 4 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Super ryba złowiona na swoją przynętę cieszy podwójnie Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 4 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Dzisiaj kiełżyki znowu spisały się na medal niestety większość z złowionych jazi wygląda tak Obstawiam że to sprawka wydry 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 4 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Dzisiaj kiełżyki znowu spisały się na medal SAM_8151.JPG niestety większość z złowionych jazi wygląda tak SAM_8152.JPG Obstawiam że to sprawka wydry Jeśli z drugiej strony jest podobnie - to kormoran, nie wydra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 5 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Ten akurat miał rany z jednej strony ale większość złowionych ryb szczególnie tych w rozmiarze 20-30 cm mają uszkodzone obie strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 11 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Doładowanie pudełka dla kolegi Modele niemal z przed 7 lat ( dla niektórych kojarzone z "czopkami" ) ale nadal nr.1 na wiślane leszcze.Materiał balsa,długość 1,8- 2,1mm waga 1,4g-1,5g bez uzbrojenia,tonące 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 13 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Zestaw dużych robali dla kolegi z forum na konkretne kluchy Materiał jak zwykle balsa,długość od 3 do 4cm, waga do 3,5g pływające img host 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 13 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Robale jak zwykle Top ,kluchy będą mieć przej...... . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 14 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Alek jak zwykle 1 klasa :) , zrobisz w końcu coś brzydkiego ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Alek jak zwykle 1 klasa :) , zrobisz w końcu coś brzydkiego ????Haaa ... już Ci Piotruś ślinka cieknie do robactwa? A wystrugaj sobie!Zawsze jak tu zaglądam ciekawi mnie, co jeszcze LOLO wymyśli? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Haaa ... już Ci Piotruś ślinka cieknie do robactwa? A wystrugaj sobie!Zawsze jak tu zaglądam ciekawi mnie, co jeszcze LOLO wymyśli?Marcin . Mam kilka baczków na klenia/ jazia ( które zrobiłem )....a i mam Alka piękne perełki :) A tak nawiasem mówiąc robale są niebezpieczne . Ja się dziwie ,że Alek ma wszystkie palce, no ale On ma praktykę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 17 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Alek jak zwykle 1 klasa :) , zrobisz w końcu coś brzydkiego ????Piotrek wszystkie moje robala są brzydkie przekonasz się o tym jak położysz jakiegoś robala (najlepiej szerszenia) na biurku koleżanki w pracy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Piotrek wszystkie moje robala są brzydkie przekonasz się o tym jak położysz jakiegoś robala (najlepiej szerszenia) na biurku koleżanki w pracy Tylko jak Piotrek tego szerszenia położy koleżance na biurku to musi jeszcze ładnie pobzykać koleżance nad uchem ???? ???? ????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi