cyprys19 Opublikowano 14 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 Oooooo Panie pojechałeś z tym malowaniem! Tak ,jak Piotrek pisze -skrzydełka rewelacja, opalizują jak w naturze .Efekt naprawdę super i nic dziwnego,że kaczodzioby się połakomił. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 18 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Podziękował Panowie za miłe opinie na temat tego cudaka Robiąc tego robaczka skupiałem się głównie na kolorze brzuszka,a górę pomazałem ot tak na szybko :PSam nie spodziewałem się takiego efektu Na pewno zrobię jakieś konkretniejsze robale z takim ubarwieniem plecków ale to dopiero jak temperatura powietrza zejdzie poniżej 0`c 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradJ Opublikowano 30 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 Jestem wędkarzem z niewielkim doświadczeniem, do tej pory kupowałem przynęty Salmo i hand made dostępne w okolicznych sklepach - efekty były ok ale zdarzało się nic nie złowić.Kupiłem parę drobnych przynęt od LOLO i to zmieniło moje wędkowanie w okolicznych strumykach i rzeczkach... Kilka przynęt jest tak skutecznych że nie zakładam ich gdy ryba bierze bo zahaczają się masowo małe pstrągi i okonie i zwyczajnie szkoda mi je męczyć - zostaną na specjalne bez braniowe okresy Nie wiem jak Ty je robisz ale to dosłownie czary Dzięki i czekam na zamówienie z niecierpliwością 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradJ Opublikowano 30 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 (edytowane) Można się też zdziwić w drugą stronę gdy na Cardiffa 0-5g z małym wobkiem zahaczy się Sandał 50cm ( stąd mały podbierak ) Bardzo się cieszę, że złowiłeś sandaczyka, ale ten mikrusik daleko odbiega od naszych minimów. Proszę, byś w przyszłości stosował się do naszych "Zasad publikacji zdjęć", zasad, które obowiązują na całym forum Edytowane 30 Lipca 2018 przez woblery z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradJ Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Okoń 33cm na mini sandacza Tego dnia 20-30cm padło powyżej 30 sztuk w godzinę, później trafił się sandacz 56cm również na tą przynętę ale nie mogę wrzucić zdjęcia ze względu na regulamin forum.Dodam że gdy podpływałem do tego miejsca zawijał się z niego inny wędkarz twierdząc że nic nawet nie szczypie.. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Dzięki kolego za miłe wpisy i fotki takie posty bardzo podbudowują i zmuszają do tworzenia coraz to lepszych przynęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zestawik dla kolegi z forum dedykowany kleniom Materiał balsa, oklejany amelinium długość 3,7 do 40mm waga 3,5g tonące. Model z przed kilku lat,już prawie zapomniałem jak je robiłem 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Weteran (jeden czułek, dwie nóżki)???? I jego ostatnia ofiara. Dziś w boju stracił jeszcze ster. Ale po reanimacji będzie łowił dalej???? 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Weteran (jeden czułek, dwie nóżki) IMG_20180815_070610-575x1024.jpg IMG_20180815_070604-575x1024.jpg I jego ostatnia ofiara. IMG_20180815_070140-1024x575.jpg Dziś w boju stracił jeszcze ster. Ale po reanimacji będzie łowił dalejBiedna mrówa ale ją te Twoje ryby bestialsko traktują,obskubana na maxa Najważniejsze jest jednak to że choć w takim stanie nadal jest skuteczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Najważniejsze jest jednak to że choć w takim stanie nadal jest skuteczna Skuteczne są zawsze????. Oprócz kleni lubią je jeszcze okonie. Co ciekawe, w odróżnieniu od poprzedniego roku, w tym nie trafił się żaden szczupak. Więc wszystkie są w pudełku???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Skuteczne są zawsze. Oprócz kleni lubią je jeszcze okonie. Co ciekawe, w odróżnieniu od poprzedniego roku, w tym nie trafił się żaden szczupak. Więc wszystkie są w pudełkuPewnie wszystkie jakie tam są pływają już zakolczykowane to nie ryzykują drugi raz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Kilka fotek specjalnie dla pewnego kolegi z forum który nie dowierza że na kiełża można łowić również duże leszcze Osobiście od trzech lat już się za nimi nie uganiam bo jak wiadomo ufajdane jest niemal wszystko po jego złowieniu ale w tym wypadku zrobiłem wyjątek Jak widać na trzeciej fotce konkretnie zasysały przynętę 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Fajnie jest strzelić takiego Lesia ,czekam na jesień w nadziei że uda się coś w tym stylu trafić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Na delikatnym sprzęcie musi być świetna zabawa!A może byś Alex zrobił jakiegoś smużaka w kształcie ziarna kukurydzy,w żółtym kolorze? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 (edytowane) Marcin , Alek pewnie zrobił już : ziarno kukurydzy , ochotke i pare roztoczy , wszystko w lipie . Tylko wam nie chce pokazać. Ale to nie zmienia faktu, że ładny ten grubasek Oj ale by mi się dostało , grubasek czli leszcz ( ryba ) Edytowane 27 Sierpnia 2018 przez kooper82 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Fajnie jest strzelić takiego Lesia ,czekam na jesień w nadziei że uda się coś w tym stylu trafić Hol istotnie jest bardzo emocjonujący ale już samo wyjmowanie go z wody i odhaczanie nie jest takie fajne(lepi się niemal wszystko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Marcin , Alek pewnie zrobił już : ziarno kukurydzy , ochotke i pare roztoczy , wszystko w lipie . Tylko wam nie chce pokazać. Ale to nie zmienia faktu, że ładny ten grubasek Oj ale by mi się dostało , grubasek czli leszcz ( ryba ) Piotrek do ładnego to mu jeszcze kilka centymetrów brakuje Dla mnie ładne leszcze to są te których miara zaczyna się od cyferki siedem z przodu Mniej więcej takie Sorki za jakość zdjęć ale trudno było samemu ustawić aparat i rybę niemal równocześnie 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Ooooo Ty kutwa..... takiej łopaty to nawet na spławik nie złapałem . Znając Ciebie to pewnie żyłeczka 0,14 no może max 0,16. Ale rybki piękne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Dokładnie Piotrek żyłeczka 0,14mm i kołowrotek z hamulcem walki w zupełności wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 2 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Lolo nie narzekaj na śluz, tylko łów ile się da, bo w przyszłym roku mogą pozostać po leszczach tylko wspomnienia. ..Zdradzisz jaki model najbardziej im pasuje? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 2 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Ja zdradzę [emoji16] Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 2 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Dokładnie najlepiej smakują im kiełże Ale rybki ze zdjęć powyżej były złowione w czasie kiedy kiełż jeszcze nie istniał,za to był jak to mój nauczyciel ( @lysy69 ) nazwał tzw CZOPEK coś w stylu imitacji chruścika 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 2 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Czopek ,Ta nazwa idealnie pasuje do tego woblerka i jest - moim zdaniem - bardzo handlowa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 3 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Mój pierwszy w życiu boLOLO [emoji6] padł ofiarą kiełża. Pamiętam jak dziś branie z powierzchni i to zasssssanie [emoji23] zawsze myślałem że bolki tylko w szybko prowadzone przynęty atakują. A tu niespodzianka. Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 6 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 Dokładnie, branie z powierzchni jest niesamowicie fascynujące i do tego bardzo mocno podnosi adrenalinę Cieszy mnie fakt że to mój woblerek jako pierwszy rozwiązał Twój worek z boleniami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi