cyprys19 Opublikowano 11 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Alex, a miałeś zrobić jazgarki, czy już zrobiłeś? Bo nie wiem czy coś mi nie umknęło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 11 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Alex, a miałeś zrobić jazgarki, czy już zrobiłeś? Bo nie wiem czy coś mi nie umknęło? Ganiasz non stop po rzece no i chyba Ci większość umknęła,ale coś tam jeszcze zostało http://jerkbait.pl/topic/114964-woblerki-real-fish-i-co%C5%9B-na-klenia-jazia/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Alex ten link nie działa, wysłałem priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 16 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Alex ten link nie działa, wysłałem priv.Nie działa bo go już nie ma,resztę rozmowy kieruję na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 3 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 Alex gdzie jesteś?Czyżbyś skrobał armię szerszeni,czy może walisz te paskudne "lechory" po pyskach codziennie?Odpowiem sobie sam.Rozpoczął się sezon na ryby w paski! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 4 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Trafna odpowiedz Marcin-dokładnie uganiam się za rybami w paski Zrobiło się chłodniej i leszczyska odpuściły zatem można spokojnie łowić Oczywiście cały czas coś dłubię ale powoli to idzie bo czasu jak na lekarstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Lolo struga, a tu proszę. ..53cm na kiełżyka. Dzięki Alex za łowne przynęty, bo dzięki nim przeżyłem wiele niezapomnianych chwil nad wodą. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 7 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 No nareszcie się doczekałem,ładna rybka Marcin,gratuluję Jutro podeślę Ci coś nowego na testy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 14 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 Troszkę narybku na ryby w paski Materiał żywica,długość 43mm waga od 3 do 3,5g bez uzbrojenia,tonące praca średnie x 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 14 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 Okonik walnie przyczynił się do zdobycia przeze mnie 3 miejsca w spiningowych mistrzostwach koła PZW Azoty Tarnów. Na niego złowiłem szczupaka 63cm. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Olek próbowałeś dać oczko na grzbiet ? Fajnie może pracować ta konstrukcja Ps. Jak zawsze miodzio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 17 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Okonik walnie przyczynił się do zdobycia przeze mnie 3 miejsca w spiningowych mistrzostwach koła PZW Azoty Tarnów. Na niego złowiłem szczupaka 63cm. Gratuluję wyniku Niezmiernie mi miło czyta się takie wiadomości Woblerek był robiony z myślą o połowach dużych okoni ale jak widać szczupaki też nim nie gardzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 17 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Olek próbowałeś dać oczko na grzbiet ? Fajnie może pracować ta konstrukcja Ps. Jak zawsze miodzio Będzie taka opcja ale dopiero w zimie,na tą chwilę cierpię na niesamowity brak czasu a i nad wodę pomachać kijem też trzeba wyskoczyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 28 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Myślałem że w tym roku już nic nowego nie będę robił,ale jakoś tak wyszło że powstały nowe rybki real-fish z myślą o większych mamuśkach Materiał żywica,długość 11cm, waga 35g z uzbrojeniem,tonące OKOŃ JAZGARZ Testy wypadły bardzo pozytywnie 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Okonki i jazgarki miodzio malowanie 1wsza klasa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Myślałem że w tym roku już nic nowego nie będę robił,ale jakoś tak wyszło że powstały nowe rybki real-fish z myślą o większych mamuśkach Materiał żywica,długość 11cm, waga 35g z uzbrojeniem,tonące OKOŃ 20181025_110025.jpg 20181025_110030.jpg 20181025_110037.jpg JAZGARZ 20181025_105940.jpg 20181025_105957.jpg 20181025_110006.jpg Testy wypadły bardzo pozytywnie SAM_8289.JPGOooooo Alek okoń nieziemski . Kaczucha piękna . Gratulacje :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Świetne Szczególnie okoń mi się podoba bardzo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 No to Pojechałeś Panie!!!Pięknie wyszły! A rybka też fajna -ile miał ten szczupcio?Chyba będę musiał zanabyć mocniejszy patyk do tych jedenastek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 30 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Dziękuję za miłe komentarze Marcin szczupak miał równe 80cm, a i kijek też musisz mieć konkretny pod tego woblera bo jest co ciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 30 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 A na jaką głębokość zejdzie ten wobler?Wiem,że to "profanacja" ,ale czy przewidujesz malowanie na jakieś jasne kolory,lub jakąś oklejkę alu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 30 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 bardzo fajne wobki,sprytnie te oczka wpasowałeś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 31 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 A na jaką głębokość zejdzie ten wobler?Wiem,że to "profanacja" ,ale czy przewidujesz malowanie na jakieś jasne kolory,lub jakąś oklejkę alu?Marcin bez alu żyć nie może 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 31 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 A na jaką głębokość zejdzie ten wobler?Wiem,że to "profanacja" ,ale czy przewidujesz malowanie na jakieś jasne kolory,lub jakąś oklejkę alu?Marcin woda w Wiśle przejrzysta nie jest ale tam gdzie go testowałem było około metra głębokości i musiałem kijek lekko do góry unosić bo czepiał się dna.Tak że myślę że spokojnie na 1-1,5m zejdzie,możesz też po zarzuceniu odczekać 2-4 sekundy wtedy pójdzie głębiej (ja nie ryzykuję bo w Wiśle jest mnóstwo zaczepów i o stratę wobka nie trudno.Malowanie będzie raczej takie jak jest teraz,a amelinium to już całkiem odpada-stracił by swój urok na bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 31 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 bardzo fajne wobki,sprytnie te oczka wpasowałeśDzięki za miłą opinię moich wypocin a oczka są malowane ręcznie nie wklejane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 31 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Chodziło pewnie o oczka do mocowania agrafki fajnie wpasowane w dzióbek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi