LOLO Opublikowano 31 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Chodziło pewnie o oczka do mocowania agrafki fajnie wpasowane w dzióbek Haha no tak, prawdopodobnie o te właśnie oczko Sebastianowi chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 31 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Dzięki za miłą opinię moich wypocin a oczka są malowane ręcznie nie wklejane chodzi mi o oczka z drutu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 2 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Odnośnie pytań jakie dostaje na temat powyższego okonia:-ster,poliwęglan grubości 2mm-stelaż przez cały korpus 0,9mm (drut kolegi @woblery z Bielska)-malowany farbami od @Rudi75 -zbroję go w kotwice nr.1VMC (z krótkim trzonkiem)kółeczka łącznikowe 6mm- 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 STO LAT!!!Wszystkiego najlepszego, zdrówka, zdrówka i oczywiście samych OKAZÓW! A w głowie nowych pomysłów na znakomite przynęty i niech Cię "wena" nigdy nie opuszcza.STO LAT!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Alku wszystkiego najlepszego ☺. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 NAJLEPSZEGO !!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Najlepszego Mistrzu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Samych świetnych pomysłów i dużo czasu na ich realizację Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Kolejny twórca przynęt, który osiąga wiek męski, Czego by tu życzyć??? Niech Ci się darzy! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Alek, dużo zdrówka i czasu na rozwijanie pasji ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Następnych 40tu lat w kanciapie . Wszystkiego najlepszego . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Oj Janusz ... skąd Ty bierzesz te dziewczyny do fotek?Szczerze zazdroszczę...!Alex jeszcze raz NAJLEPSZEGO i wiesz co mam na myśli! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 100 lat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Wszystkiego najlepszego, 100 lat!???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 4 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Właśnie wróciłem do krainy żywych Wielkie dzięki wszystkim i każdemu z osobna za życzenia i pamięć 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Właśnie wróciłem do krainy żywych Wielkie dzięki wszystkim i każdemu z osobna za życzenia i pamięć Z kanciapy wylazłeś? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Wytrzeźwiał :whistling: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 4 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Z kanciapy wylazłeś? Wczoraj i dzisiaj do południa kanciapa była zamknięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Wczoraj i dzisiaj do południa kanciapa była zamknięta Bo nie mógł do niej trafić. :) :) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 5 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Bo nie mógł do niej trafić. :) :) I to pisze gość który jako pierwszy odszedł od stołu 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 10 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Filmiki z pracą okonia i jazgrza 11cm autorstwa kolegi @lysy69. Obydwa filmy były kręcone w dość niskich temperaturach stąd też trochę niezgrabne ruchy operatora kamerki 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 10 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Bardzo fajna praca choć jak spojrzałem na ster przed pracą myślę uchuu będzie agresor jak widać myliłem się Piękności bedoo Pjoter tłykly rybony jak głupe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 10 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Wrzystkiego najlepszego i genialne przynety pozdrawiam???????????????????????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 10 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Bardzo fajna praca choć jak spojrzałem na ster przed pracą myślę uchuu będzie agresor jak widać myliłem się Piękności bedoo Pjoter tłykly rybony jak głupe Dzięki W początkowej fazie tworzenia dałem mu ster tej samej długości co obecnie ale dużo szerszy praca była tak mocna że nie mogłem go prowadzić na moim kiju dopiero zwężenie łopaty o 0,5cm z każdej strony złagodziło jego ruchy Co do skuteczności to na razie jedna ładna mamuśka (jak na moje przełowione wody oczywiście) się skusiła no i był też przyłów suma ale tego niestety nie dałem rady wyjąć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi