kooper82 Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 No Alek , zaj........... ste na wiosne musze je mieć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Scyzor Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Zajebiste wobki, jak byś chciał sprzedać to na parę sztuk jestem chętny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Świetne, super malowanie????Chętnie zobaczę jak pracują 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Z zielonym grzbietem jest mega ,pozostałym oczywiście niczego nie brakuje ,wykonanie jak zwykle Top. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 25 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Dziękuje za miłe komentarze Piotrek masz to u mnie jak w banku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 26 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 Dziś odebrane Zaraz zabrałem się do zbrojeniaWyglądają lepiej niż na zdjęciach Pozdrawiam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 26 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 A ja już zacieram łapki na te uklejki! Bolki zacierają płetwy :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 28 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 A ja już zacieram łapki na te uklejki! Bolki zacierają płetwy :rolleyes:Marcin spokojnie prace idą pełną parą.Brakuje mi tylko sterów, ale Konrad już nad tym pracuje tak że za niedługo będą u Ciebie i u kilku innych kolegów A bolki chyba nie schudną za te kilka dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 2 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Trochę większy kaliber się tworzy-ukleja real fish 11cm W jakich kolorach byście ją widzieli ? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 O takie większe to tematy na drapieżniki to ja nie ukrywam że lubię, znając Ciebie Alku to pewnie będzie kosa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Oliwka mój faworyt! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Oliwka mój faworyt!Oj tam oliwka oliwka Alek , srebrne boczki i grzbiecik szary ( jak uklejka ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert91 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Uklejki mistrzostwo. Oliwka i czarny grzbiet wymiatają. Zdecydowanie piszę się na kilka jeśli będą dostępne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 3 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Powrót do korzeni żeby nie było że już robali nie strugam Kilka sztuk dla znajomego Materiał balsa długość od 2,2 do 3cm pływające 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 A ja niektóre z nich mam i nawet więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Też mam,ale czekam na uklejki z niecierpliwością... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Też mam,ale czekam na uklejki z niecierpliwością...tylko że ja mam ładniejsze niż Twoje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 8 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Obiecany amatorski filmik z pracą uklei 8cm Nie jest to zbyt dobre nagranie ale w drugiej połowie filmu (po zbliżeniu) coś tam widać 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 9 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 (edytowane) Garstka uklejek 8cm Jak by ktoś coś to tutaj jest dostępnych kilka sztuk http://jerkbait.pl/topic/119170-uklejki-boleniowe-real-fish/ Edytowane 9 Grudnia 2018 przez LOLO 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 15 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 (edytowane) Ukleja real fish 11cm Materiał żywica,waga 25g, długość(jak wyżej) 11cm,tonąca,praca drobna z lusterkiem na boki.Jak tylko pogoda pozwoli spróbuję nagrać filmik z pracą Fotki robiłem pod różnymi kątami ale jak zwykle opalizacji nie umiem ładnie uchwycić I dla porównania z uklejkami 8cm Edytowane 15 Grudnia 2018 przez LOLO 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Niezły "klamot" , nie wiem czy mi plecionki wystarczy,żeby tym rzucić!Prezentują się znakomicie,a rybki zweryfikują,chociaż przyznam,że Twoje wyroby dały mi sporo ryb. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 16 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Byś wiedział Marcin,zestaw do machania takim klockiem musi byś nieco mocniejszy,bo naprawdę jest czym rzucać Dzisiaj nareszcie przestało wiać i udało się coś tam nagrać 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 16 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Fajną wodę masz do testów, ciekawą pracę ma ukleja.Nie jest łatwo samemu nagrywać podczas prowadzenia przynęty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creek Opublikowano 16 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Alku uklejki dotarły.Kapitalna robota. Realizam znakomity. To wręcz kopia uklei !Popracuj nad zdjęciami, bo warto wyeksponować tę ich wizualna stronę !. Zdjęcia nie oddają nawet 50% tego co widzę na żywo. Klasa!. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 16 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 (edytowane) Fajną wodę masz do testów, ciekawą pracę ma ukleja.Nie jest łatwo samemu nagrywać podczas prowadzenia przynętyTo ostatnie jezioro w mojej okolicy które jeszcze nie zamarzło a i woda w nim jest bardzo czysta Istotnie kamerowanie i jednoczesne prowadzenie rybki jest bardzo trudne,nagrywałem ten filmik kilka razy bo ciężko mi było trafić na zbliżeniu aparatem w prowadzoną dość szybko ukleję Edytowane 16 Grudnia 2018 przez LOLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi