woblery z Bielska Opublikowano 16 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Moim zdaniem za duże zbliżenie. Na szerszym kadrze byłoby mniej chaosu (drżenie ręki) i w sumie byłoby więcej widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 17 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Alku uklejki dotarły.Kapitalna robota. Realizam znakomity. To wręcz kopia uklei !Popracuj nad zdjęciami, bo warto wyeksponować tę ich wizualna stronę !. Zdjęcia nie oddają nawet 50% tego co widzę na żywo. Klasa!.Dzięki za uznanie Fotki staram się już robić wszędzie i o różnych porach dnia + programy, ale za żadne skarby nie umiem dojść albo chociaż zbliżyć się do tego co jest w oryginale Spróbuję jeszcze pobawić się z odległością jak pisze Janusz,ale z dnia na dzień coraz bardziej myślę nad nowym pstrykiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creek Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 [...]Spróbuję jeszcze pobawić się z odległością jak pisze Janusz,ale z dnia na dzień coraz bardziej myślę nad nowym pstrykiem.Jak wspominałem albo lustrzanka i do tego jakieś dobre makro, albo 'profesionalny" kompakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Alex wobki dotarły, są mega! Dopracowany każdy szczegół! Serdecznie dziękuję!Dziś pochwalę się cukierkami na bolenie! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 (edytowane) Widzę, że Marcin nakrecił się na bolki a i widzę zbiera ładny arsenał Dobra robota Alek Edytowane 20 Grudnia 2018 przez kooper82 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 22 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Widzę, że Marcin nakrecił się na bolki a i widzę zbiera ładny arsenał Dobra robota Alek Piotrek zestaw dla Ciebie będzie gotowy po świętach Ciekawy jestem gdzie się lepiej spiszą u Ciebie czy u Marcina, a może i na Śląsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 24 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 (edytowane) Dziękuje bardzo ☺☺ U mnie będą kosiły zobaczysz. Bede łapał takie klamoty ze bede musial zdjęcie ryby na 2x robic ☺ Edytowane 24 Grudnia 2018 przez kooper82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 24 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Wesołych i Zdrowych Świąt oraz samych sukcesów w nadchodzacym Nowym Roku 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creek Opublikowano 24 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Ubieranie choinki z taką babeczką to rozumiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 29 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Ubieranie choinki z taką babeczką to rozumiem Ja również i wątpię czy na tym forum jest osobnik który by nie chciał pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 29 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Doładowanie pudełka kolegi z forum (a już myślałem że nie zdążę w tym roku się z tym uporać) Robale w większości do bardzo dalekich rzutów Materiał balsa,długość od 25mm do 40mm,waga od 1,5g do 3,3g, oczywiście wszystkie pływające 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 (edytowane) Doładowanie pudełka kolegi z forum (a już myślałem że nie zdążę w tym roku się z tym uporać) Robale w większości do bardzo dalekich rzutów .....Niezłe stadko.Ale do dalekich rzutów to się Twoje boleniówki nadają , już się obawiam,że może mi plecionki zabraknąć! Zostaw te robale i idź w stronę woblerków na bolka , bo to chyba najlepsza droga! (przynajmniej mi tych robaków za dużo nie trzeba, natomiast wobków TAK) :) Edytowane 30 Grudnia 2018 przez cyprys19 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 1 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Marcin jak będziesz prowadził uklejkę w taki sposób jak na filmiku to plecionki Ci nie zabraknie 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 No Alek, mile uklejki akuratne na moje bolki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 2 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 No Alek, mile uklejki akuratne na moje bolki Piotrek jak obiecałem,przybędą do Ciebie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert91 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Wczoraj dotarła do mnie przesyłka Robactwo jak zawsze super, w tym sezonie moje klenie spróbują też robali w wersji XL Wobki real fish robią ogromne wrażenie na żywo, szkoda że zdjęcia z telefonu tego nie oddają Dzięki Alek, będę meldował jak sobie radzą nad wodą 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 6 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Wielki dzięki za uznanie i czekam na wiadomości z pola walki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Alek, dzięki za przesyłkę, śliczne te Twoje maluszki. Kilku kolegów dostało Twoje dzieła w minionym roku, w tym kilku kolejnych ucieszy się, jeszcze raz dziękuję. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 10 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Alek, dzięki za przesyłkę, śliczne te Twoje maluszki. Kilku kolegów dostało Twoje dzieła w minionym roku, w tym kilku kolejnych ucieszy się, jeszcze raz dziękuję. Nie ma za co,u mnie i jak i u wielu forumowiczów sprawdzają się znakomici tak że na pewno nie będą zalegać w pudełkach obdarowanych kolegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 13 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Nowość na nadchodzący sezon-płoć i wzdręga w stylu real fish dedykowane głownie szczupakomMateriał żywica,długość 9,6cm, waga około 26g bez uzbrojenia, tonący,praca X dobrze wyczuwalna na kiju,ster z poliwęglanu grubości 2mm 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Brawo!, świetnie się prezentują????Super robota. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Super i efekt opalizacji udał się uchwycić i te oczy wyglądają mi na takie które nie mogą kłamać ,jak tak sobie patrzę na te piękności aż nachodzi mnie chęć do podejścia to takich tematów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 15 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Super i efekt opalizacji udał się uchwycić i te oczy wyglądają mi na takie które nie mogą kłamać ,jak tak sobie patrzę na te piękności aż nachodzi mnie chęć do podejścia to takich tematówCzy te oczy nie będą kłamać to już rybki zweryfikują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 No ładnie Ci wyszły Kaczuchy będą gryzły , kupiłeś sobie lepszy aparat czy masz jakieś patent na zdjęcia? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creek Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Świetna robota ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi