LOLO Opublikowano 17 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 No ładnie Ci wyszły Kaczuchy będą gryzły , kupiłeś sobie lepszy aparat czy masz jakieś patent na zdjęcia? Piotrek to fotki robione u kolegi w mini studiu fotograficznym,efekt jest widać jest całkiem niezły Świetna robota !Dziękuje panowie, dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 20 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Garstka szerszeni na nadchodzący sezon Tradycyjnie wykonane z balsy,długość 30mm, waga 1,5-1,6g , pływające 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 20 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Jak zwykle klasa ,wyglądają rewelacyjnie ,mała garstka a można nią zdziałać tak wiele ,"złote a takie skromne " 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 No Alek, aż mnie zabolało . Robale perfekcyjne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_D Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Z czyich piórek skrzydełka, jeśli można wiedzieć? Bardzo gustowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 21 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Wielkie dzięki za uznanie Piotrek,skrzydełka są wykonane z piór siodłowych koguta indyjskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Lolo znaczy się to jest hybryda smużaka i koguta....ale musi być łowny! :DA tak na poważnie piękne te Twoje szerszenie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Nowość na nadchodzący sezon-płoć i wzdręga w stylu real fish dedykowane głownie szczupakomMateriał żywica,długość 9,6cm, waga około 26g bez uzbrojenia, tonący,praca X dobrze wyczuwalna na kiju,ster z poliwęglanu grubości 2mmPięknie wyszły! Szczupaki niech się mają na baczności! Alku, mnie marzą się również dokładnie takie jak te, ale w wersji ...2,5-4,5cm... Czy marzenia mogą się spełnić? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 27 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Oczywiście,marzenia w większości się spełniają tak jak na przykład te 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 MNIAM!... Pyyyyyyyyyyyyyyysznie!... Dzięki! 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 3 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Okoń real-fish Materiał żywica,długość 74mm, waga 11,5g bez uzbrojenia,przynęta tonąca, praca dosyć mocne X dobrze wyczuwalne na kiju. 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Bardzo fajnie wyszły Tak ode mnie puściłbym delikatna czerwoną kreseczkę pyndzlem na łuku skrzelowym no ,ale to taka moja niekoniecznie słuszna rada 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Pikne ,i jeszcze w moim ulubionym malowaniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 No Alek prima sort 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 5 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Podziękował Panowie podziękowałBardzo fajnie wyszły Tak ode mnie puściłbym delikatna czerwoną kreseczkę pyndzlem na łuku skrzelowym no ,ale to taka moja niekoniecznie słuszna rada Próbowałem cieniutkim markierem zapodać delikatną linię ale gryzło się to strasznie,dlatego odszedłem od tego zabiegu.Dodałem za to opalizację czerwoną od dołu pod skrzela której oczywiście na zdjęciach nie widać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Zdjęcia nigdy nie oddadzą natury kolorów niestety .. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 No Alex zarówno płotki jak i okonie mistrzostwo. :clappinghands: :clappinghands: Pudełka już mam pełne,ale jak tak sobie patrzę..........................................................to chyba jeszcze jedno mi się zmieści!Ach... na pewno się zmieści! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 9 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 No Alex zarówno płotki jak i okonie mistrzostwo. :clappinghands: :clappinghands: Pudełka już mam pełne,ale jak tak sobie patrzę..........................................................to chyba jeszcze jedno mi się zmieści!Ach... na pewno się zmieści!Marcin mówisz masz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 9 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 (edytowane) Nowa płotka i zarazem wzdręga w stylu real-fishMateriał żywica,długość 5,7cm, waga około 7g , tonąca,praca X Edytowane 9 Lutego 2019 przez LOLO 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 13 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Widzę, że znowu zaszalałeś! Mam nadzieje, że w tym roku Twoje woblery przekonają mnie, że nie samą gumą człowiek, a raczej ryba żyje. ..ha. ..ha. ..Co do boleniówek jestem przekonany, że u mnie sprawdzą się znakomicie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Tralalalalalalalalalaaaa!.... ...Lalalalalalalalaaaaa!... Dziękuję! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 14 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Tralalalalalalalalalaaaa!.... IMG_2364.JPG ...Lalalalalalalalaaaaa!... Dziękuję! Nie ma a co, niech służą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 14 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Widzę, że znowu zaszalałeś!Mam nadzieje, że w tym roku Twoje woblery przekonają mnie, że nie samą gumą człowiek, a raczej ryba żyje. ..ha. ..ha. ..Co do boleniówek jestem przekonany, że u mnie sprawdzą się znakomicie!No ja też żyje z taką nadzieję że nie tylko boleniówki poślesz na wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 17 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Zestawik much na wiosenne klenie Materiał jak zawsze balsa,długość 25mm ,waga 1,4g 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KondziT Opublikowano 17 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 (edytowane) Zestawik much na wiosenne klenie Materiał jak zawsze balsa,długość 25mm ,waga 1,4gJaka jest cena takich piękności? Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka O takie rzeczy pytamy na priv, pamiętając, że wątek autorski to nie jest bazar Edytowane 17 Lutego 2019 przez woblery z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi