Skocz do zawartości

LOLO - robactwo i nie tylko.

LOLO

Rekomendowane odpowiedzi

No ładnie Ci wyszły :) Kaczuchy będą gryzły :) , kupiłeś sobie lepszy aparat :P czy masz jakieś patent na zdjęcia? 

Piotrek to fotki robione u kolegi w mini studiu fotograficznym,efekt jest widać jest całkiem niezły  B)

Świetna robota !

Dziękuje panowie, dziękuje  :)

Nowość na nadchodzący sezon-płoć i wzdręga w stylu real fish dedykowane głownie szczupakom

Materiał żywica,długość 9,6cm, waga około 26g bez uzbrojenia, tonący,praca X dobrze wyczuwalna na kiju,ster z poliwęglanu grubości 2mm

Pięknie wyszły! Szczupaki niech się mają na baczności! Alku, mnie marzą się również dokładnie takie jak te, ale w wersji ...2,5-4,5cm... Czy marzenia mogą się spełnić? ;)  

• Like 1

Podziękował Panowie podziękował

Bardzo fajnie wyszły :) Tak ode mnie puściłbym delikatna czerwoną kreseczkę pyndzlem :D na łuku skrzelowym :) no ,ale to taka moja niekoniecznie słuszna rada :D

Próbowałem cieniutkim markierem zapodać delikatną linię ale gryzło się to strasznie,dlatego odszedłem od tego zabiegu.Dodałem za to opalizację czerwoną od dołu pod skrzela której oczywiście na zdjęciach nie widać  :wacko:

• Like 1

No Alex zarówno płotki jak i okonie mistrzostwo. :clappinghands: :clappinghands: :clappinghands: :clappinghands: :clappinghands:

Pudełka już mam pełne,ale jak tak sobie patrzę..........................................................to chyba jeszcze jedno mi się zmieści!

Ach... na pewno się zmieści!

• Like 1

No Alex zarówno płotki jak i okonie mistrzostwo. :clappinghands: :clappinghands: :clappinghands: :clappinghands: :clappinghands:

Pudełka już mam pełne,ale jak tak sobie patrzę..........................................................to chyba jeszcze jedno mi się zmieści!

Ach... na pewno się zmieści!

Marcin mówisz masz :D  ;)

• Like 1

Widzę, że znowu zaszalałeś!

Mam nadzieje, że w tym roku Twoje woblery przekonają mnie, że nie samą gumą człowiek, a raczej ryba żyje. ..ha. ..ha. ..

Co do boleniówek jestem przekonany, że u mnie sprawdzą się znakomicie!

No ja też żyje z taką nadzieję że nie tylko boleniówki  poślesz na wodę :P

Zestawik much na wiosenne klenie :)

Materiał jak zawsze balsa,długość 25mm ,waga 1,4g

Jaka jest cena takich piękności?

Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka

O takie rzeczy pytamy na priv, pamiętając, że wątek autorski to nie jest bazar ;)

Edytowane przez woblery z Bielska