MARIUSZ 69 Opublikowano 17 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Muchy są rewelacyjne ,wykonanie primo sort, będzie się działo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 17 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Wszystkie owady Olka, oprócz super wykonania, świetnie pracują, i co najważniejsze, są bardzo skuteczne.Miałem ich kilka, i chyba niedługo znowu się po nie zwrócę???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 19 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Dziękuję za miłe komentarze Leszku,mrówy które tak smakują Twoim szczupakom mam już na ukończeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 19 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Wolał bym, aby akurat im nie smakowały 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Leszku to niech Ci Lolo zrobi ''mrówy ''ze 12cm i wtedy walcz z zębaczami. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 (edytowane) Leszku to niech Ci Lolo zrobi ''mrówy ''ze 12cm i wtedy walcz z zębaczami.Kto wie, może i by się sprawdziły Taka 12 cm żaba ze skrzydełkami Albo takie coś Edytowane 22 Lutego 2019 przez lenny 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Zestawik much na wiosenne klenie Materiał jak zawsze balsa,długość 25mm ,waga 1,4g Olku, pięknotki, jeszcze nie mam takich w kolekcji przynęt od Ciebie. Napisałem na PW. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Zestawik much na wiosenne klenie Materiał jak zawsze balsa,długość 25mm ,waga 1,4g Alek nie gniewaj się ale jak je zobaczyłem to od razu mi się z ku....ą skojarzyło . Nie dlatego że Twoje muchy brzydkie , tylko dlatego że zrobiłeś je bardzo realistycznie A muszki zajeb........ te 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 23 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Kto wie, może i by się sprawdziły Taka 12 cm żaba ze skrzydełkami Albo takie coś Titanus Giganteus.jpgNo ten to daje po wyobraźni jak tylko znajdę wolną chwilę to pomyślę nad czymś takim oczywiście troszkę mniejszym Już kiedyś robiłem dla jednego Kolegi typowo smużące szerszenie 7cm,rzekoma na klenie 4-5kg ale fotki nigdy nie dostałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 23 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 "Titanus giganteus – gatunek chrząszcza z rodziny kózkowaych, spotykany w lasach Amazonii. Osobniki tego gatunku są jednymi z największych współcześnie żyjących chrząszczy. Imagines osiągają do 20 cm długości."Ciekawe jakie ryby byłyby zainteresowane takim potworem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 23 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Kto wie, może i by się sprawdziły Taka 12 cm żaba ze skrzydełkami Albo takie coś Titanus Giganteus.jpg dlugi ster i do trola hehhehehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 24 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 "Titanus giganteus – gatunek chrząszcza z rodziny kózkowaych, spotykany w lasach Amazonii. Osobniki tego gatunku są jednymi z największych współcześnie żyjących chrząszczy. Imagines osiągają do 20 cm długości."Ciekawe jakie ryby byłyby zainteresowane takim potworem? Myślę że w nocy podczas smużenia zgarnął by go sum nic innego chyba się takiego paskudnika nie chwyci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 24 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Nowy kolorek grzbietu płotki,ni to grafitowe,ni to lekko zielonkawe,ale na korpusie bardzo ładnie się prezentuje 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 28 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Kilka mrówek na wiosenne klenie 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Jak zwykle robota na najwyższym poziomie, strasznie podobają mi się te odcienie fioletu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 1 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Jak zwykle robota na najwyższym poziomie, strasznie podobają mi się te odcienie fioletuDzięki Mariusz za uznanie Ten fiolet to tak naprawdę jest kameleon mieni się od zieleni przez fiolet do ciemno niebieskiego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 (edytowane) Sprawdzałem Twoje prezenty . Będą trzepały moje Odrzańskie Tarpony Edytowane 5 Marca 2019 przez kooper82 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Cudeńka dotarły. Ja zawsze wykonanie pierwsza klasa! Gratisu nie wspomnę????Będą się klenie śliniły???? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 7 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 (edytowane) Cudeńka dotarły. Ja zawsze wykonanie pierwsza klasa! Gratisu nie wspomnęBędą się klenie śliniły IMG_20190305_151302-934x1663.jpgDzięki za bardzo dobrą ocenę moich wypocin A robaczki niech służą Edytowane 7 Marca 2019 przez LOLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 7 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Sprawdzałem Twoje prezenty . Będą trzepały moje Odrzańskie Tarpony Zatem Piotruś czekam na wieści z pola walki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Cudeńka dotarły. Ja zawsze wykonanie pierwsza klasa! Gratisu nie wspomnęBędą się klenie śliniłyHah!... Gratis był!... ...Gratisowe zwykle są najłowniejsze! Zdaj relację z tego ślinienia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Zatem Piotruś czekam na wieści z pola walki w sezonie zobaczysz tylko abyś mi ich nie zabrał i tak Ci ich nie oddam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Zdaj relację z tego ślinienia! Na pewno będę informował Dzięki za bardzo dobrą ocenę moich wypocin A robaczki niech służą Wypocin?A co wyjdzie jak się bardziej postarasz? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 8 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Na pewno będę informował Wypocin?A co wyjdzie jak się bardziej postarasz? No jak się bardziej postaram to wychodzą choćby takie 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 9 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Dzięki uprzejmości kolegi Marcina (@Cypysa19)moje woblerki zagoszczą na wyprzedaży garażowej 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi