LOLO Opublikowano 5 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Na specjalne zamówienie jednego z kolegów ,podobno jego klenie uwielbiają robaczki z długim włosiem Materiał balsa ,długość 23mm, waga 1,4g 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 (edytowane) Myślałem już nad tym no i coś tam przy okazji powstało,ale jak to będzie ze skutecznością to się okaże w czerwcuPraca taki lajtowy X z lusterkiem w opadzie I to może być strzał w 10-tkę! Zrób ich więcej,bo do czerwca niewiele czasu zostało.A jeśli chodzi o żółtobrzeżka , to trafił mi się na niego "bolo" około 60cm- a już myślałem ,że to piękna "klucha"! Edytowane 7 Maja 2019 przez cyprys19 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 8 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Hmmmm . Drobnicy u mnie nie ma albo jest bardzo mało a Marcin pisze że na robala bolusia złapał . Alek zrobiłeś ,, Robala boleniowego ,, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 8 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Hmmmm . Drobnicy u mnie nie ma albo jest bardzo mało a Marcin pisze że na robala bolusia złapał . Alek zrobiłeś ,, Robala boleniowego ,, I to mnie martwi...! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 9 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Hmmmm . Drobnicy u mnie nie ma albo jest bardzo mało a Marcin pisze że na robala bolusia złapał . Alek zrobiłeś ,, Robala boleniowego ,, Robaczek jest przeznaczony na duże klenie,ale Marcin tak go prowadził że klenie nie umiały go dogonić no i jedynie bolek dał rade 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 11 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 Prowadziłem bardzo wolno,a "bolek" trzy minuty się przyglądał i zastanawiał czy po zjedzeniu tego robala nie będzie miał niestrawności ,ale jednak się skusił :D 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 17 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 Dzisiaj robiłem porównanie, bo znalazłem bliźniaka do Twojego żuka. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 17 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 Dzisiaj robiłem porównanie, bo znalazłem bliźniaka do Twojego żuka.To nie jest bliźniak.Bo to nie jest żółtobrzeżek. Bo nie ma żółtego brzeżka.Ten bez kotwiczki, czyli ten brzydal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuNaTic Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Do dzisiaj mam wstręt do tego robala, jak mnie dawno dawno temu ugryzł w dupsko to na samo wspomnienie boli Ale wykonanie świetne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Do dzisiaj mam wstręt do tego robala, jak mnie dawno dawno temu ugryzł w dupsko to na samo wspomnienie boli Ale wykonanie świetneBiedny robak 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuNaTic Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Skurczybyk uciekł po wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 18 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Oj kąsa on strasznie boleśnie,też mogłem się o tym przekonać jak ciachną mnie podczas brodzenia w tenisówkach Po kilku minutach jak wyskoczyłem z jeziorka i zdjąłem przemoczone buty kostkę miałem niemal że większą od kolana tak spuchła a robal wylany razem z wodą i mułem z buta, swobodnie odszedł jakby nigdy nic i zagrzebał się w trawie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 25 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 Kilka dni temu zaobserwowałem nad wodą bardzo nietypowego owada, wyglądało to jak połączenie ważki z szerszeniem Pogoda do strugania dopisywała więc zrobiłem coś mniej więcej podobnego do tego który ganiał sobie nad Wisłą Nie wiem jak się to coś zwie ale strasznie mocno brzęczało podczas lotu I tak z danych technicznych to:materiał balsa,długość 32mm,waga 1,6g(be kotwiczki ) pływający,doś mocno smużący 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 25 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 To nie jest bliźniak.Bo to nie jest żółtobrzeżek. Bo nie ma żółtego brzeżka.Ten bez kotwiczki, czyli ten brzydal Bo to Janusz jest raczej na sto procent samiczka żółtobrzeżka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceen Opublikowano 25 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 strasznie mocno brzęczało podczas lotuZadrzechnia fioletowa? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 26 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 Zadrzechnia fioletowa?Coś w tym stylu ale odwłok przechodził na kolor brązu(ciemnego beżu) i skrzydełka miało to dość długie i szare. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradJ Opublikowano 27 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 "coś" wzięło w płytkiej zatoce dużego zalewu, zdążyłem zauważyć tylko jasny spód.Prawdopodobnie nietrafione zacięcie poszło po rybie i oto co zabrało Ma ktoś pomysł co to było? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_D Opublikowano 27 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Obstawiam amura : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 28 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Ja bym postawił na karpia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 6 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 Na pewno było to duuuuże!Też stawiał bym na amura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 7 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 Duuuża ryba z dużymi łuskami Najbardziej prawdopodobna :P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradJ Opublikowano 8 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Wstępna gotowość na sezon 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 9 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Oj widze Konradzie że już jakaś część tego co zamówiłeś zostawiłeś w wodzie.Ale spokojnie do końca tygodnia uzupełnię twoje pudełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradJ Opublikowano 11 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Oj widze Konradzie że już jakaś część tego co zamówiłeś zostawiłeś w wodzie.Ale spokojnie do końca tygodnia uzupełnię twoje pudełka Część jeszcze w łódce ale fakt - trochę tego poszło przez ostatni rok i moje ul zestawy na fluorocarbonie..Człowiek się uczy całe życie. Taki klusek w sam raz na zawody się trafił w weekend 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 11 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Wooow niezła klucha-Gratulacje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi