LOLO Opublikowano 29 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 Nareszcie mam troszkę wolnego i można nieco podłubać i uzupełnić zapasy no i dokończyć kilka nowych wobków z jesieni Między innymi największy jak na razie wobler real-fish jaki udało mi się zrobić Imitacja okonia,materiał żywica,stelaż przez całość grubości 1,2mm,długość 12cm , waga 40g bez uzbrojenia,praca mocne x Jak wierzyć mojej archiwalnej echosondzie to schodzi do 4m 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 29 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 Dla mnie wygląda rewelacyjnie, ze względu na kolorystykę wiernie imitujacą okonia jak i wykonanie bez najmniejszej skazy ,BOMBA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 30 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Dla mnie wygląda rewelacyjnie, ze względu na kolorystykę wiernie imitujacą okonia jak i wykonanie bez najmniejszej skazy ,BOMBADzięki co do kolorów to wszystkie farby plus opalizacje dobrał mi kolega @RUDI75Ja tylko musiałem je odpowiednio położyć a to już takie proste nie jest no i trochę czasu zbawia ale efekt końcowy wynagradza wszystko,bo jak to już tradycyjnie u mnie na fotkach opalizacji (a jest tam ich aż 4 kolory) nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Widziałem, w naturze wyglądają zjawiskowo. Zdjąć kotwiczki i wyrwać ster, nie odróżni się od żywego okazu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 5 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 A takie tam próbne malowanie żabek 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 5 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Super żabole ,tylko całować może któraś jest .... ,wiernie imitują swym wyglądem żywe żaby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 5 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Wygląda na to, że próba powiodła się???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 6 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Dziękuję za słowa uznania Do tej żabki podchodziłem kilka razy i za każdą próbą albo była martwa,albo nie dała się ustawić a wszystko przez przednie łapki które to musiałem zdeczka amputować Powoli myślę jeszcze nad mniejszym modelem 2,5cm no i jak wyjdzie to idąc za ciosem powstanie jeszcze kumka 2cm Ale co z tego wyjdzie czas pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 7 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Dobra robota Alek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 9 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Dzięki Piotrek Taki mały zestawik dla kolegi po kiju.Modele z przed niemal ośmiu lat tylko powiększone o prawie centymetr,ale nadal są na topie Materiał balsa,stelaż przez całość,długość 31mm ,waga 2,3g z uzbrojeniem 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 9 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Żabki bardzo realistyczne-jaka wielkość tych z fotki? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 10 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 Dzięki Marcin Długość jest jak na razie tylko jedna 31mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 15 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Uklejka real-fishMateriał żywica,stelaż przez całość,długość 6cm,waga 5,7g, przynęta tonąca 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Alex dotarła do mnie przesyłka i mam nadzieję, że już duże rybska nie będą mnie omijały, bo gabaryty tych woblerów słuszne! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 22 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Alex dotarła do mnie przesyłka i mam nadzieję, że już duże rybska nie będą mnie omijały, bo gabaryty tych woblerów słuszne! 20200109_163339.jpgOby Tobie strzeliła konkretna mamuśka bo mnie jakoś one omijają,a jak już coś skubnie to to raczej szczupłego nie przypomina 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 24 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 No ładny "wąsacz" ,ale mi chodziło raczej o szczupaki! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 25 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 No ładny "wąsacz" ,ale mi chodziło raczej o szczupaki!No mi też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 31 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 Garstka moich wobków ląduje na giełdzie twórców Jak ktoś w potrzebie to zapraszam tutaj http://jerkbait.pl/topic/136523-woblery-real-fish-na-niemal-ka%C5%BCdego-drapie%C5%BCnika/ 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 Super przynęty, jak zwykle okoń jest moim faworytem nie ukrywam że przynęty w tym malowaniu zawsze mi się podobały jakoś najbardziej, a Twoje są przepiękne, widziałbym 12 w moim pudełku ale ze sterem pod innym kontem (który schodzi do 1 m ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 1 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Dzięki za konkretną opinię moich wypocin,ten okoń to najbardziej wymagający osobnik do malowania jakiego udało mi się zrobić,ale efekt końcowy wymagradza wszystko Zrobiłem ostatnio koledze takiego z krótkim sterem schodzi do 1,5m i oprócz pracy x doszło jeszcze lekkie kolebanie na boki.Tak że kwestia schodzenia do 1 m jest bardzo realna do zrobienia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 1 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Alex a zrobiłbyś te duże okonie z pomarańczowym fluo brzuszkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 2 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 Marcin mówisz masz, tylko płetwy z dołu mogą stracić swój urok i nie być za bardzo widoczne Potrwa to trochę bo teraz ogarniam tematy mniejszych przynęt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 5 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Marcin mówisz masz, tylko płetwy z dołu mogą stracić swój urok i nie być za bardzo widoczne Potrwa to trochę bo teraz ogarniam tematy mniejszych przynęt Obyś do maja się wyrobił i będzie gitara!Jeszcze coś sobie wymyśliłem,ale na razie nie będę Cię męczył... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 7 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Obyś do maja się wyrobił i będzie gitara!Jeszcze coś sobie wymyśliłem,ale na razie nie będę Cię męczył...A no do maja to bardzo realny termin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 12 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 To bardzo mnie to cieszy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi