Skocz do zawartości

LOLO - robactwo i nie tylko.

LOLO

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki ;) w realu wyglądają dużo lepiej,ale cóż poradzić jak się nie ma talentu do robienia fotek -_-

Główną rolę odgrywa światło i tło na którym prezentujemy przynętę, żeby nie było zaraz że jestem ekspertem, trzeba robić nawet kilkanaście zdjęć pod różnym kontem ,powiększenie daje też czasami dobry efekt ,i wybór robimy zdjęcia przy świetle dziennym czy sztucznym ,nie używam lampy błyskiwej ,w moim przypadku zdjecia są gorsze ,a doświetlam lampą ledową.

Edytowane przez MARIUSZ 69
  • Like 2

• 2 tygodnie później...

Mega fajnie wygląda, te trudne do zrobienia przynęty dają najwięcej satysfakcji jak są już ukończone ,wygląda ja żywy ,jak znajdę czas to będę chciał sobie takiego zrobić, tylko czy mi się uda. Brawo jeszcze raz za wykonanie i wierne odzwierciedlenie orginału

• Like 1

Podziękował panowie za konkretne słowa uznania,takie teksty bardzo podbudowują i zachęcają do dalszych prac  ;)

Mega fajnie wygląda, te trudne do zrobienia przynęty dają najwięcej satysfakcji jak są już ukończone ,wygląda ja żywy ,jak znajdę czas to będę chciał sobie takiego zrobić, tylko czy mi się uda. Brawo jeszcze raz za wykonanie i wierne odzwierciedlenie orginału

W pełni się zgadzam z tym co napisałeś Mariuszu,wszystkie trudy są wynagradzane efektem końcowym i zapomina się o tym co nie wychodziło wcześniej i na co się rzucało mięsem  :P

Teraz czekam tylko na Twoją wersję tego robala,a to czy Ci się uda to nawet nie podlega dyskusji bo i tak znając życie i Twoje umiejętności to bankowo będę zbierał zęby z podłogi ;)  

Edytowane przez LOLO
  • Like 1

Te robaczki nie tylko świetnie wyglądają i pracują.

Przede wszystkim są łowne????

Chyba jeszcze tylko suma i bolenia na nie nie trafiłem????

No powiem Leszku że z tym bolkiem to troszkę mnie zaskoczyłeś,czyżby Twoje szczupaki nie dopuszczały ich do  robaczka :D u mnie to dość częsty przyłów  ^_^ nie są to duże osobniki takie w przedziale 40-60 cm ale parę większych też się trafiło B) post-62747-0-47770300-1583322807_thumb.jpg

• Like 3

• 2 tygodnie później...

Coś na zbliżający się sezon-Mini ŻABKA :)

Materiał żywica,długość 25mm,waga +- 2,3g , tonąca,praca drobne X pracuje tuż pod powierzchnią wody,nadaje się też do smużenia  ^_^

Malowanie na dwa kolory brąz i zielony.

post-62747-0-92892300-1584906329_thumb.jpgpost-62747-0-94351400-1584906411_thumb.jpgpost-62747-0-45412800-1584906456_thumb.jpg

Porównanie z poprzednim większym modelem post-62747-0-35563200-1584906492_thumb.jpg

• Like 12