LOLO Opublikowano 25 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Super te żabki, zwłaszcza brązowe Piotrek możemy sobie robić prezenty bo mi też brązowa podoba się najbardziej, zielona też jest super oczywiście Żabuchy petarda.bociany się dowiedziały i już lecą na konsumpcję...Podziękował panowie, podziękował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 28 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Troszkę odskoczni od przynęt,takie moje drugie oblicze,znane tylko nielicznym Zaznaczę jeszcze że robiłem to od podstaw,czyli od zakupu 130 kilogramowego zwierzaka Na święta powinno wystarczyć 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 28 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Hmmm.... Pierwsze zdjęcie takie rarytasy że będzie mi się śnić po nocach,przyznaję jestem mięsiarz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 28 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 (edytowane) Ja bym nie zjadł. Przecież to z hipopotama ! :D Widziałeś kiedyś żeby świnia miała 12 szynek? Alex a na co będziesz wklejał stery do tych szynek? W kiełbaskach stelaż przez całość? :lol: Edytowane 28 Marca 2020 przez cyprys19 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 28 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Marcinie to nie Mazowieckie, tam są inne wody i inne świnie hehe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 28 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Kiełbaska rewelacyjna ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 28 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Ja bym nie zjadł. Przecież to z hipopotama ! :D Widziałeś kiedyś żeby świnia miała 12 szynek? Alex a na co będziesz wklejał stery do tych szynek? W kiełbaskach stelaż przez całość? :lol: Marcin jak fachowo podzielisz tylną kitkę na elementy i dodasz jeszcze jeden kawałek z łopatki to z każdego prosiaka tyle masz nie tylko Śląskiego A co było w kiełbasie to się najlepiej Łukasza spytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 28 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Kiełbaska rewelacyjna Łukasz rewelacja według mnie wisi na ostatnim kiju za szynkami,to jest tzw.towar deficytowy czyli BOCZEK na ciepło prosto z pieca nie da się opisać tego smaku,to trzeba samemu spróbować 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 28 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Łukasz rewelacja według mnie wisi na ostatnim kiju za szynkami,to jest tzw.towar deficytowy czyli BOCZEK na ciepło prosto z pieca nie da się opisać tego smaku,to trzeba samemu spróbować Na ciepło najlepszy, spożywany tuż przy wędzarni. I do tego dobrze schłodzony trunek???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 29 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Na ciepło najlepszy, spożywany tuż przy wędzarni. I do tego dobrze schłodzony trunekDokładnie Leszku,widzę że bardzo dobrze znasz ten temat dodam tylko że najlepiej jak trunek jest produktem regionalnym polecam ten na bazie śliwek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Znam????Święta coraz bliżej, więc wpadnę do teścia aby "pomóc" przy wędzarni????U mnie jakoś nie ma produktów "regionalnych" na bazie śliwek. Mam dostęp do tych na bazie pigwy, orzechów i paru innych owoców. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Będzie wleczone... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Ale trzeba go kosztować z umiarem , bo może być kłopot dnia następnego z przypomnieniem sobie jaki smakowały taki specjały .Temat rarytasów bo tak trzeba je nazwać ,w porównaniu do tego sklepowego chłamu ,jest Mi znany i kultywowany dość długo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Po dobrych produktach nie ma problemu z dniem następnym ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 29 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Po dobrych produktach nie ma problemu z dniem następnym Dokładnie,po dobrym trunku poza utratą pamięci i suchością w gardle nic się nie dzieje,a jak chce się wiedzieć co się działo pod wędzarnią to się idzie do sąsiada i ten opowie co i jak 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 (edytowane) Wiosna idzie żabki na drzewa wychodzą Edytowane 2 Kwietnia 2020 przez LOLO 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Świetne te Twoje żabki ????Poczekam na rozwój sytuacji i być może zgłoszę się do Ciebie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Świetne te Twoje żabki Poczekam na rozwój sytuacji i być może zgłoszę się do Ciebie.Poraz kolejny wielkie dzięki za uznanie Jeżeli chodzi o żabki to zapraszam na priv,konkretna partia już jest na ukończeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Oto efekt gdy do pracowni wejdą baby Myślałem że oparzenia dotyczą tylko osób które odlewają przynęty sylikonowe,tak było przynajmniej do wczorajszego popołudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Co się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 (edytowane) Co się stało?Wypalałem brzuszki robalom gdy żona weszła do mojej mini pracowni z roczną córką na ręku by o coś zapytać no i w zasiegu ręki dziecka znalazł się kabel wypalarki,pociągnęła a że nie trzymałem jej mocno wyrwała mi ją z ręki no i spadając zatrzymała się za moim nadgarstkiem.Jak widać na zdjęciu prawie 400 stopni zrobiło swoje i w ułamku sekundy wypaliło mi cały nagrzany grot na skórze Edytowane 6 Kwietnia 2020 przez LOLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creek Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Alek, trza być twardym ;!Facet bez blizn to jak niebo bez gwiazd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Nowa wersja Kiełża i Cyprolka Długość została ta sama(2cm)zmienił się za to ciężar przynęty z 1,5g do 2,1g z uzbrojeniem,a co za tym idzie zasięg rzutu jest o wiele dłuższy,korpus jest nieco grubszy i obciążenie nieco cięższe.Praca X bardzo intensywna.Ciekawe jak co na to zareagują moje jazie Dla porównania z starszą wersją 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Super to wygląda . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Super to wygląda .Podziękował,podziękował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi