Skocz do zawartości

LOLO - robactwo i nie tylko.

LOLO

Rekomendowane odpowiedzi

Super te żabki, zwłaszcza brązowe  ;)

Piotrek możemy sobie robić prezenty bo mi też brązowa podoba się najbardziej, zielona też jest super oczywiście

Żabuchy petarda.bociany się dowiedziały i już lecą na konsumpcję...

Podziękował panowie, podziękował  :)  ^_^

Ja bym nie zjadł. Przecież to z hipopotama ! ;) :D :D Widziałeś kiedyś żeby świnia miała 12 szynek? :o ;)

Alex a na co będziesz wklejał stery do tych szynek? W kiełbaskach stelaż przez całość? :lol: :lol: :lol:

Edytowane przez cyprys19
  • Like 2

Ja bym nie zjadł. Przecież to z hipopotama ! ;) :D :D Widziałeś kiedyś żeby świnia miała 12 szynek? :o ;)

Alex a na co będziesz wklejał stery do tych szynek? W kiełbaskach stelaż przez całość? :lol: :lol: :lol:

Marcin jak fachowo podzielisz tylną kitkę na elementy i dodasz jeszcze jeden kawałek z łopatki to z każdego prosiaka tyle masz  ;) nie tylko Śląskiego  :D

A co było w kiełbasie to się najlepiej Łukasza spytaj  :P

Łukasz rewelacja według mnie wisi na ostatnim kiju za szynkami,to jest tzw.towar deficytowy czyli BOCZEK :P na ciepło prosto z pieca nie da się opisać tego smaku,to trzeba samemu spróbować ;)

Na ciepło najlepszy, spożywany tuż przy wędzarni. I do tego dobrze schłodzony trunek????

• Like 4

Ale trzeba go kosztować z umiarem  ;) , bo może być kłopot dnia następnego z przypomnieniem sobie jaki smakowały taki specjały  :D .Temat rarytasów bo tak trzeba je nazwać ,w porównaniu do tego sklepowego chłamu ,jest Mi znany i kultywowany dość długo  :P

• Like 2

Po dobrych produktach nie ma problemu z dniem następnym

Dokładnie,po dobrym trunku poza utratą pamięci i suchością w gardle nic się nie dzieje,a jak chce się wiedzieć co się działo pod wędzarnią to się idzie do sąsiada i ten opowie co i jak  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

• Like 3

Co się stało?

Wypalałem brzuszki robalom gdy żona weszła do mojej mini pracowni z roczną córką na ręku by o coś zapytać no i w zasiegu ręki dziecka znalazł się kabel wypalarki,pociągnęła a że nie trzymałem jej mocno wyrwała mi ją z ręki no i spadając zatrzymała się za moim nadgarstkiem.

Jak widać na zdjęciu prawie 400 stopni zrobiło swoje i w ułamku sekundy wypaliło mi cały nagrzany grot na skórze :(

Edytowane przez LOLO

Nowa wersja Kiełża i Cyprolka  :P

Długość została ta sama(2cm)zmienił się za to ciężar przynęty z 1,5g do 2,1g z uzbrojeniem,a co za tym idzie zasięg rzutu jest o wiele dłuższy,korpus jest nieco grubszy i obciążenie nieco cięższe.Praca X bardzo intensywna.Ciekawe jak co na to zareagują moje jazie  :P  

post-62747-0-95093100-1586268640_thumb.jpg

Dla porównania z starszą wersją :)  post-62747-0-26405300-1586268762_thumb.jpg

• Like 18