zybi Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Troszkę odskoczni od przynęt,takie moje drugie oblicze,znane tylko nielicznym Zaznaczę jeszcze że robiłem to od podstaw,czyli od zakupu 130 kilogramowego zwierzaka Na święta powinno wystarczyć To będzie na sztuki czy na wagę Zdrowych świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybi Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 To będzie na sztuki czy na wagę Zdrowych świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Wiosna idzie żabki na drzewa wychodzą 20200402_174158.jpg 20200402_174245.jpgŻabki toną czy pływają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 To będzie na sztuki czy na wagę Zdrowych świątTen towar na sztuki najlepiej schodzi Dziękuje i wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 (edytowane) Żabki toną czy pływają?Wszystkie są tonące ale pracują tuż pod powierzchnią i można nimi smużyć Edytowane 12 Kwietnia 2020 przez LOLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Życzy Lolo 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Wiosenna inwazja żabke 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braco Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 (edytowane) Załatwiłem sobie kilka sztuk tych smuzakow. Potrzebuje porady jak je podawać. Zylka 0,14 to raczej na pewno. Kwestia czy dawać agrafke z beczka? Sama agrafke? Czy wiązać bezpośrednio. Szacunek za kawał dobrej roboty, milo się robi od samego patrzenia @CyprysWiem, ale zamiast na priv pytam tu, niech inni też korzystają.Pozdrawiam Edytowane 13 Kwietnia 2020 przez Braco 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Najprościej zapytać samego Twórcę. On na tych jaziach i kleniach Przysłowiowe "zęby zjadł"! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Żyłka tak jak kolega pisze 0,14mm,do tego stosuje zawsze(jak najmniejszą)agrafki bez kretlika lub jak ryby bardzo delikatnie biorą wiąże besposrednio żyłkę do przynęty. ps. by nie być gołosłowny dodaję przykładową fotkę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Tu może będzie lepiej widać(fotka kolegi) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 A ja powiem tak, jak są aktywne, to agrafka czy krętlik, w niczym kleniom nie przeszkadza.Co do żyłki, to wszystko zależy od wody. W czystej, bez ziela, albo w większej rzece, można używać 0,14. Ja używam 0,18, u mnie to takie minimum. Kompromis pomiędzy możliwościami rzutowymi a możliwością wyholowania ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgadzam się z tobą Leszku,zresztą ten temat już nie raz był wałkowany na tym forum.Opisałem po prostu koledze @Braco co ja stosuje.U mnie niestety ale wody są bardzo mocno wytrzepane przez panów w filcowych butkach i praktycznie co jest złowione nie trafia już do wody.A etycznych wędkarzy takich jak np.kolega @Miro85 czy @fish28 jest na palcach policzyć.Dlatego chcąc złowić rybę większą niż 20cm stosuję bardzo delikatny sprzęt,bo to co jeszcze pływa jest bardzo ostrożne i dość trudne do przechytrzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Takie cudaczki na specjalne życzenie jednego z kolegów,ma to być rzekomo imitowacja jasnej stonki Materiał balsa,długość 26mm,waga 1,7g plywajace,smużące. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Narybek w wersji XXL Materiał żywica,długość 65mm waga +- 5g, praca X schodzi na około 1m,przyneta tonąca. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Ale cukiereczki ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Jak ktoś coś to zapraszam tutaj http://jerkbait.pl/topic/140212-robactwo-i-narybek-na-kleniepstr%C4%85gi-i-jazie/i http://jerkbait.pl/t...go-drapieżnika/ 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Takie nietypowe zamówienie,pająk do spławiania Długość korpusu 17mm,waga 1g, materiał balsa 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Na żabkę 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Na żabkęDzięki za fajną fotkę z pola walki i gratuluję jaziorka A tak z ciekawości zapytam jak była podana z powierzchni czy nieco pod wodą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Podana pod wodą. Branie przy bardzo wolnym prowadzeniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 (edytowane) Popper na zębataego Materiał lipa,długość korpusu 12cm,ciężar 36g uzbrojony Robi bardzo dużo hałasu i przy podszarpywaniu odbija na boki niczym jerk Edytowane 25 Kwietnia 2020 przez LOLO 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 To taki popero - strimer ,ciekawy temat ,lubię tego typu przynęty i brania na nie szczupaków ,wyglądają rewelacyjnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 To taki popero - strimer ,ciekawy temat ,lubię tego typu przynęty i brania na nie szczupaków ,wyglądają rewelacyjnie Jak zawsze dzięki za uznanie zrobiłem je z myślą o Szwedzkich szczupakach ale niestety wyprawę wraz z całą ekipą musiałem przełożyć na przyszły rok,z wiadomych przyczyn Już za kilka dni zobaczymy czy na moich wodach jakiś zębacz wyjdzie do tego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Wyjdzie wyjdzie na 100 %, ale jeszcze nie teraz tylko trochę później ,wszystko w związku z tym ..... się zrąbało, 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi