Bolen30 Opublikowano 19 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Te strzebelki wygladaja ciekawie na płytsze płanie gdy pstragi stoja płycej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 23 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 I do mnie dotarło pare wobków od Alexa i na zywo wygladaja duzo lepiej niz w watku.Mam duze nadzieje zwiazane ze strzebla i kiełbikiem na mej wodzie i jutro robie testy poswiecajac dłuzszy czas w polu walki.Zobaczymy.Ale jak zobaczyłem zabke i chrabaszcza,to szczena mi opadła az zal by je rzucic do wody,ale albo pudło albo rybki.A oto zdjecia przynety które mnie urzekła. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 23 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Tego jeszcze nie miałem????Dzisiejsze przedpołudnie. Obrzucałem jeden odcinek rzeki, tam gdzie się dało, woblerkami. Nic. Tylko jedno walnięcie kleniowe. Zszedlem niżej na mocniej zarośniety odcinek,tu już tylko owady dają radę????. Wypuszczam żuczka, i jest dyskretna zbiurka. Siedzi klenik, około 30cm. Kolejne wypuszczenie w to samo miejsce i może 2-3m poniżej jakiś ruch pod splawianym żuczkiem, po wchili zbiórka. Siedzi! Ucieka w ziele, opór już słuszny, myślę będzie dobry czterdziestak. Podprowadzam pod nogi i zaskoczenie. Zgadnij co zebrało spławianego swobodnie owada? ????. . . . . . . Zgadłeś! Szczupak???? Potem miałem jeszcze kilka małych kleni i okoni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 24 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 (edytowane) I do mnie dotarło pare wobków od Alexa i na zywo wygladaja duzo lepiej niz w watku.Mam duze nadzieje zwiazane ze strzebla i kiełbikiem na mej wodzie i jutro robie testy poswiecajac dłuzszy czas w polu walki.Zobaczymy.Ale jak zobaczyłem zabke i chrabaszcza,to szczena mi opadła az zal by je rzucic do wody,ale albo pudło albo rybki.A oto zdjecia przynety które mnie urzekła.[/quote Wielki dzięki za uznanie,teraz tylko czekam na wieści z pola walki,no i oczywiście życzę przysłowiowego połamania kija Edytowane 24 Maja 2020 przez LOLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 24 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Tego jeszcze nie miałemDzisiejsze przedpołudnie. Obrzucałem jeden odcinek rzeki, tam gdzie się dało, woblerkami. Nic. Tylko jedno walnięcie kleniowe. Zszedlem niżej na mocniej zarośniety odcinek,tu już tylko owady dają radę. Wypuszczam żuczka, i jest dyskretna zbiurka. Siedzi klenik, około 30cm. Kolejne wypuszczenie w to samo miejsce i może 2-3m poniżej jakiś ruch pod splawianym żuczkiem, po wchili zbiórka. Siedzi! Ucieka w ziele, opór już słuszny, myślę będzie dobry czterdziestak. Podprowadzam pod nogi i zaskoczenie. Zgadnij co zebrało spławianego swobodnie owada? . . . . . . . Zgadłeś! Szczupak Potem miałem jeszcze kilka małych kleni i okoni.No co ja mogę na to mogę powiedzieć Leszku jedynie tyle że zwiekszam produkcję mrówek No i tradycyjni pozdrów odemnie szczupaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 No co ja mogę na to mogę powiedzieć Leszku jedynie tyle że zwiekszam produkcję mrówek No i tradycyjni pozdrów odemnie szczupaki Pozdrowię przy najbliższej okazji???? Szczęśliwie w tym roku jeszcze nie miałem żadnej obcinki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 27 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Taki zestawik robaczków dla kolegi z forum w niecodziennym malowaniu Materiał balsa, długość 30mm waga 1,8g pływające,praca dosyć mocne x 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 30 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 (edytowane) Wobler dedykowany szczupakom i nie tylko Materiał żywica,długość 80mm,waga 11g,tonace,praca X,schodzi +- do 1m Edytowane 30 Maja 2020 przez LOLO 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 14 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Dzisiaj kolega miał prawie 80cm bolka na ukleję od Ciebie, ale niestety padł mu telefon i nie ma żadnej fotki ????????????????Sam na siebie jest wściekły, bo to 'życiówka ' i nieudokumentowana, a pewnie prędko się taki nie trafi ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 16 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Ach szkoda osiemdziesiątka to już naprawdę ładna rybka,ale po tym numerze z pewnością już nigdy nie zapomni naładować telefonu przed wyjściem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 17 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Do 80 zabrakło 1cm! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 21 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Zminimalizowany kiełż i cyprolkiDługość 1,5cm,waga 1,5g,materiał żywica,tonacy,mimo bardzo małych rozmiarów są bardzo lotne,praca x bardzo intensywna. Porównanie do starszego brata 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 12 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Ciężko ostatnio z czasem ale udało się wykończyć kilka nowych popperków Materiał żywica,długość 35mm,waga 2,4g oczywiście pływające stelaż przez cały korpus,bardzo lotne jak na swój rozmiar. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 12 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Świetna przynęta właśnie na teraz ,Twoje prezentują się zarówno pod kontem wykonania jak i kształtu ,jest Mega !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 13 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Mariusz,ty to wiesz jak podciągnąć komuś wąsa A i istotnie ta przynęta podawana głownie nad roślinnością podwodną czyni cuda,szczególnie o tej porze roku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Fajne popki ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 15 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Dzięki Piotrek Oczywiście jak to już u mnie ze zdjęciami bywa na żywo są o wiele ładniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 16 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Ciężko ostatnio z czasem ale udało się wykończyć kilka nowych popperków Materiał żywica,długość 35mm,waga 2,4g oczywiście pływające stelaż przez cały korpus,bardzo lotne jak na swój rozmiar.dawno mnie nie błyo a tu takie cukiereczki !! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 17 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 Piękne poperki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 20 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Podziękował,podziękował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 20 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Kolejny projekt który doczekał się wykończenia Uklejka 8cm ala cykada Długość 8cm waga 12-13g bez uzbrojenia,praca widoczna na amatorskim filmiku 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 20 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Filmik z pracą uklei https://www.youtube.com/watch?v=jkHCCV8kdXU 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 21 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 dobra robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 21 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Alex czy to już tymi nowymi farbami malowane? Czy one będą się nadawać na ołów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 22 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 dobra robota Dzięki Piotruś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi