Skocz do zawartości

LOLO - robactwo i nie tylko.

LOLO

Rekomendowane odpowiedzi

Alex czy to już tymi nowymi farbami malowane?

Czy one będą się nadawać na ołów?

Dokładnie Marcin wszystkie wobki na poprzedniej stronie są już malowane farbami kolegi @Bolen30  :good:

Do Twoich główek jak najbardziej się one nadają,a dla podniesienia lepszego efektu dobrze jest prysnąć ją wcześniej białą farbą (szczególne wtedy gdy główka ma mieć jasny kolor) :highfive:

Edytowane przez LOLO

Szczerze polecam ukleje 8 cm. Sprawdza się zarówno podczas jednostajnego prowadzenia jak i metodą opadową z zejściem do dna. Na dużej wodzie świetnie się sprawdza przy łowieniu w samych trawach. Z niecierpliwością czekam na kolejny projekt czyli mini ukleje 6 cm ????????????

• Like 1

Szczerze polecam ukleje 8 cm. Sprawdza się zarówno podczas jednostajnego prowadzenia jak i metodą opadową z zejściem do dna. Na dużej wodzie świetnie się sprawdza przy łowieniu w samych trawach. Z niecierpliwością czekam na kolejny projekt czyli mini ukleje 6 cm

Łukasz spokojnie prace trwają ;) Na razie tonę w robactwie :rolleyes: oczywiście jak będą gotowe dostaniesz pierwsze sztuki do testu  :highfive:

Edytowane przez LOLO

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Dziś pooglądałem trochę Twoich wyrobów i się zmartwiłem ☹

Miałem nic już nie kupować, a trzeba będzie sięgnąć po zaskórniaki

W takim razie zapraszam jeszcze coś niecoś się znajdzie  ;)

ps. a i jakieś nowości na dniach też będą  :P

• Like 2

• 2 tygodnie później...

Wątek zarasta mchem,brak czasu wolnego i obowiązki domowe robią swoje :huh:

Ale zawsze coś tam na boku stworzę  :P

Trochę spóźniłem się z premierą,ale będzie na przyszły rok jak znalazł :D

Popper długość 5cm waga 4g stelaż z jednego kawałka drutu, malowane farbami kolegi @Bolen30

post-62747-0-77021700-1601234732_thumb.jpg

post-62747-0-66778600-1601234784_thumb.jpg

post-62747-0-83409400-1601234961_thumb.jpg

• Like 15

Ja nie wiem jak ty to ogarniasz czasu jak na lekarstwo a tu takie rarytaski jeszcze wychodzą hehe wpadnę kiedyś pooglądać te cudeńka

Wszystko z doskoku po troszku późnymi wieczorami się robi,innej opcji nie ma :P 

No i oczywiście zapraszam  ;)

• Like 1