LOLO Opublikowano 22 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 (edytowane) Alex czy to już tymi nowymi farbami malowane?Czy one będą się nadawać na ołów?Dokładnie Marcin wszystkie wobki na poprzedniej stronie są już malowane farbami kolegi @Bolen30 Do Twoich główek jak najbardziej się one nadają,a dla podniesienia lepszego efektu dobrze jest prysnąć ją wcześniej białą farbą (szczególne wtedy gdy główka ma mieć jasny kolor) Edytowane 22 Lipca 2020 przez LOLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 22 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Szczerze polecam ukleje 8 cm. Sprawdza się zarówno podczas jednostajnego prowadzenia jak i metodą opadową z zejściem do dna. Na dużej wodzie świetnie się sprawdza przy łowieniu w samych trawach. Z niecierpliwością czekam na kolejny projekt czyli mini ukleje 6 cm ???????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 27 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 (edytowane) Szczerze polecam ukleje 8 cm. Sprawdza się zarówno podczas jednostajnego prowadzenia jak i metodą opadową z zejściem do dna. Na dużej wodzie świetnie się sprawdza przy łowieniu w samych trawach. Z niecierpliwością czekam na kolejny projekt czyli mini ukleje 6 cmŁukasz spokojnie prace trwają Na razie tonę w robactwie oczywiście jak będą gotowe dostaniesz pierwsze sztuki do testu Edytowane 27 Lipca 2020 przez LOLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 28 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Supcio ???? Coś na wymianę wezmę ???????????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 29 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 Pierwsze sztuki to dla mnie - Łukasz ma na co łowić! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 29 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 Urwałem wszystko ???????????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 30 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 Supcio Coś na wymianę wezmę No ikonki na końcu zdania dokładnie obrazują to co ze sobą przyniesiesz I znowu mnie będzie głowa boleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 30 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 Pierwsze sztuki to dla mnie - Łukasz ma na co łowić!Marcin dla Ciebie mam coś konkretnego,coś co Łukasz nie uciągnie na swojej wędce Urwałem wszystko Łukasz to jest nie możliwe No chyba że chodzisz tam gdzie ja łowię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Konec urlopu czas wrócić do świata żywych i dokończyć co obiecałem kolegą Na początek robactwo 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlus75 Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Skrzydła im urosły czy wydaje mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Skrzydła im urosły czy wydaje mi się Tym akurat urosły bo nabywca takie sobie zażyczył Podobno jego klenie bardzo lubią takie cusik falującego przy robaczku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 15 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Dziś pooglądałem trochę Twoich wyrobów i się zmartwiłem ☹️ Miałem nic już nie kupować, a trzeba będzie sięgnąć po zaskórniaki ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 16 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Dziś pooglądałem trochę Twoich wyrobów i się zmartwiłem ☹ Miałem nic już nie kupować, a trzeba będzie sięgnąć po zaskórniaki W takim razie zapraszam jeszcze coś niecoś się znajdzie ps. a i jakieś nowości na dniach też będą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 27 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Wątek zarasta mchem,brak czasu wolnego i obowiązki domowe robią swoje Ale zawsze coś tam na boku stworzę Trochę spóźniłem się z premierą,ale będzie na przyszły rok jak znalazł Popper długość 5cm waga 4g stelaż z jednego kawałka drutu, malowane farbami kolegi @Bolen30 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 27 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Świetne ????Pewnie będę chciał mieć ze dwa w pudełku ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 29 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 (edytowane) Alek wszystkie pikne ale oliwkowy kapitalny???? Edytowane 29 Września 2020 przez Piotr Gołąb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 29 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Ja nie wiem jak ty to ogarniasz czasu jak na lekarstwo a tu takie rarytaski jeszcze wychodzą hehe wpadnę kiedyś pooglądać te cudeńka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 4 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Świetne Pewnie będę chciał mieć ze dwa w pudełku Leszku, mówisz masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 4 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Alek wszystkie pikne ale oliwkowy kapitalnyWielkie dzięki za uznanie,czasem oprócz włosów coś mi w życiu wyjdzie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 4 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Ja nie wiem jak ty to ogarniasz czasu jak na lekarstwo a tu takie rarytaski jeszcze wychodzą hehe wpadnę kiedyś pooglądać te cudeńkaWszystko z doskoku po troszku późnymi wieczorami się robi,innej opcji nie ma No i oczywiście zapraszam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 8 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Dopiero teraz zobaczyłem nowe popperki. Ten tygrysek z pomarańczowym brzuszkiem to mój faworyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 11 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 Takie cudaki pod kolor dosyć skutecznej gumki sobie poczyniłem 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 17 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 Największy wobler jaki dotychczas zrobiłem z myślą o trolingu Waga 41-45g bez uzbrojenia, długość korpusu 130mm,wolno tonace,stelaż przez całość z drutu 1,2mm malowane farbani kolegi @Bolen30 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 17 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 to żeś poszedł po bandzie te są pikne a nie moje hehe te farbki sa gitara ale malować to też trzeba umieć rewelacja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 17 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 Powiem ze te płotki to juz kawał miecha.Ale napewno wieksze sie lepiej robi niz te niektóre malenstwa.Fajnie wygladaja,kiedy testy pewnie niepredko sporo minie zanim woda zejdzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi