Łukasz W Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Miodzio ta szósteczka ???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 22 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 (edytowane) Popperki Materiał żywica,waga 4g z uzbrojeniem,długość 45mm, oczywiście pływające mocno chlapiące Edytowane 22 Listopada 2020 przez LOLO 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 22 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Lolo zajebiscie Ci wyszly kolorki mega,muszę kiedyś je przetestować bo nie łowiłem jeszcze na popery hehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 24 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Wykonanie, jak wszystkie dzieła Olka, na najwyższym poziomie ????Szkoda, że muszą czekać do wiosny w pudełku. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Wykonanie, jak wszystkie dzieła Olka, na najwyższym poziomie Szkoda, że muszą czekać do wiosny w pudełku. IMG_20201124_194634.jpg Co ty gadasz u mnie trafiają się dni nawet w grudniu że okonie walą tylko w poppery. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 25 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Co ty gadasz u mnie trafiają się dni nawet w grudniu że okonie walą tylko w poppery. [emoji38]W pełni zgadzam się z Tobiaszem.Nie dalej jak tydzień temu trafiły mi się na jeziorze konkretne brania,w dwóch wypadach wyjąłem +- po 100 sztuk w przedziel 20-30cm.Może nie były to potwory ale brania z powierzchni są niesamowicie widowiskowe;) 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 100 okoni to ja przez sezon nie łowię A szczerze powiem, że o tej porze roku nigdy nie łowiłem na poppery. Nie mam też dobrej wody z okoniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 28 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Leszku tylko uwazaj, bo szczupaki też nimi nie gardzą! ???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 28 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Leszku tylko uwazaj, bo szczupaki też nimi nie gardzą! ????????Wszystkie przynęty Olka są chętnie zjadane przez zębate ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 29 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Sieczka boleniowo-kleniowa Słonecznica real-fish 5cm w dwóch wersjach z górnym oczkiem i starówka Materiał żywica,długość 50mm waga pierwszej to 3,5g z uzbrojeniem,praca drobnutka bardzo intensywna.Wesja z sterem ma 2,5g, praca waskie X obie przynęty raczej na rzekę 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Piękne stadko Lolo,na maj będą idealne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert91 Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Piękne. Chętnie przytulę po jednej sztuce, razem z zamówieniem robactwa gdzieś na wiosnę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 5 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Piękne stadko Lolo,na maj będą idealne W pełni się z Tobą zgadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 5 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Piękne. Chętnie przytulę po jednej sztuce, razem z zamówieniem robactwa gdzieś na wiosnę Jak co roku Robert zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 6 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Sezon dobiega końca więc trzeba uzupełnić zapasy 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 6 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Wyglądają super!Myślę, że dogadały by się z resztą owadów w moim pudełku ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 7 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Wyglądają super!Myślę, że dogadały by się z resztą owadów w moim pudełku Z pewnością tak,jak i również z Twoimi szczupakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Ale je ładnie pomalowałeś super robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 8 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Ale je ładnie pomalowałeś super robotaDzięki,staram się jak najbardziej zbliżyć kolorystykę do oryginału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 12 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Robactwo ciąg dalszy.Garstka stoneczek Chyba najbardziej uwielbiany robak przez kaczki 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 13 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Aleksander jesteś owadzim mistrzem, świetne są 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 14 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 Piotrze nie przesadzaj,ale miło że tak sądzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 14 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 Alek niebadz taki skromny twój chrabaszcz rzuca na kolana.Jest jak zywy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 16 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 A niech wam będzie najważniejsze aby rybom się podobały 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert91 Opublikowano 16 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Jeśli chodzi o imitacje owadów to próbowałem różnych, ale po kilku sezonach w pudełku zostały tylko te od Alka Szkoda że klenie tak lubią skubać im nóżki, trochę takich inwalidów już się uzbierało. Będę musiał zrobić im mały remont przed sezonem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi