Skocz do zawartości

LOLO - robactwo i nie tylko.

LOLO

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chodzi o imitacje owadów to próbowałem różnych, ale po kilku sezonach w pudełku zostały tylko te od Alka :) Szkoda że klenie tak lubią skubać im nóżki, trochę takich inwalidów już się uzbierało. Będę musiał zrobić im mały remont przed sezonem.

Fajnie czyta się takie wpisy  :wub: to bardzo podbudowuje i skłania do jeszcze większej motywacji nad budową nowych przynęt  :highfive:

Na obrywane nóżki przez ryby niestety jak dotąd nie udało mi się nic wymyślić  :( chodź próbowałem już różnych materiałów i sposobów mocowania do korpusu. Jedynym pocieszeniem jest to że jak robak straci nóżkę nadal pracuje i może dalej kusić ryby do ataku   ^_^

Jeśli chodzi o imitacje owadów to próbowałem różnych, ale po kilku sezonach w pudełku zostały tylko te od Alka :) Szkoda że klenie tak lubią skubać im nóżki, trochę takich inwalidów już się uzbierało. Będę musiał zrobić im mały remont przed sezonem.

I bez nóżek łowią, bez czułek też ????

Gdzieś kiedyś pokazywałem chyba zdjęcia robaczka, który był całkiem zmasakrowany przez klenie i potem zębatego, i rybom to nie przeszkadzało ????

Olek, a muszki świetne.

Zresztą, jak wszystkie Twoje owady ????

• Like 2

I bez nóżek łowią, bez czułek też

Gdzieś kiedyś pokazywałem chyba zdjęcia robaczka, który był całkiem zmasakrowany przez klenie i potem zębatego, i rybom to nie przeszkadzało

Olek, a muszki świetne.

Zresztą, jak wszystkie Twoje owady

Tak dokładnie, pamiętam tą biedną mrówkę no prawie że już nieboszczka była :lol: Jak dotąd to chyba ona właśnie była najbardziej zmasakrowanym robaczkiem jakiego widziałem  :o

No i tradycyjnie dzięki za uznanie ;)

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...