Maciej W. Opublikowano 22 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2024 Jeśli prosisz o jakieś uwagi, tego wrzucaj do lakieru, a w następnym proponuję zmienić kolejność nakładania kolorów. Moim zdaniem czarne paski dane w pierwszej kolejności na biały podkład dają lepszy efekt. Oczywiście, jeśli kolejne warstwy są transparentne. Proszę, potraktuj to jako sugestię, a nie prawienie morałów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 23 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2024 Alex jest bajka! Ja bym już tak zostawił. Lakier jeszcze wyciągnie kolory. Dobra robota. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 25 Listopada 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2024 Jeśli prosisz o jakieś uwagi, tego wrzucaj do lakieru, a w następnym proponuję zmienić kolejność nakładania kolorów. Moim zdaniem czarne paski dane w pierwszej kolejności na biały podkład dają lepszy efekt. Oczywiście, jeśli kolejne warstwy są transparentne. Proszę, potraktuj to jako sugestię, a nie prawienie morałów.Spoko,każda rada mile widziana,w prawdzie nie mam farb transparętnych ale spróbuję nabyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 25 Listopada 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2024 Alex jest bajka! Ja bym już tak zostawił. Lakier jeszcze wyciągnie kolory. Dobra robota.Dzięki Marcin,coś jeszcze muszę pokombinować z tymi paskami bo jak kolega powyżej slusznie pisze są trochę za ostre. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 27 Listopada 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2024 Finalnie okoń tak się prezentujeDługość 21cm, waga 120g, praca majestatyczne x z wychyłem na boki 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 28 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Lolo świetnie się prezentuje ten okoń, tylko czym go pociągnąć? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 2 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2024 Lolo świetnie się prezentuje ten okoń, tylko czym go pociągnąć?Marcin konkretny kij i ciągniesz dziada za łódką 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 12 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2024 Kilka robaczów na wiosnę 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 16 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2024 Okonie real-fish Długość 16cm, waga 90g, przynęta pływająca, praca majestatyczne x z lekkim wychyłem na boki 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 9 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia Wierna kopia żuczka żółtobrzeżka w kilku kolorach. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 19 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Trochę robactwa na zbliżający się sezon 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia (edytowane) Wyglądają obłędnie Najbardziej podobają mi się te z dziewiątego zdjęcia (ciemny brąz i czarne skrzydła), pewniaczki kleniowe, szczególnie przy czystej wodzie. Edytowane 19 Stycznia przez Pride 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 21 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia Alex nie mogę się na patrzeć, na te cudeńka. Rozwalasz system. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 21 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia Piękności niezły rój .Dawno nie robiłem robali, chyba trzeba trochę balsy zamówić i się zrelaksować lol. Wysłane z mojego SM-J600FN przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 22 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia Wyglądają obłędnie Najbardziej podobają mi się te z dziewiątego zdjęcia (ciemny brąz i czarne skrzydła), pewniaczki kleniowe, szczególnie przy czystej wodzie. Dzięki, u mnie niezmiernie numerem 1 jest szerszeń i pszczółka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 28 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia Taki nowy model na ten sezon. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 1 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego Kameleon 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 2 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego No ładnie się mieni, ładnie. Te nóżki też dają niesamowity efekt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 3 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego No ładnie się mieni, ładnie. Te nóżki też dają niesamowity efekt.A podziękował,podzękował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 15 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego Trochę odskoczni od robali. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 24 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego Czarnuszki w srebrnej posypce 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 20 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca Dwa nowe kolorki do kolekcji 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 5 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia Popperki 6cm, waga 6,3g 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 24 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia Płociczki 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 16 Lipca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca (edytowane) Mrówki bezsterowe Edytowane 16 Lipca przez LOLO 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi