bencur Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Ładne robaczki klenie najedzą się do syta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Zimowo-wiosenny powolny wylęg kiełży Przynęta niewielkich rozmiarów bo zaledwie 17-20mm za to niezwykle lotna co jest bardzo istotne przy polowaniu na duże kluchy.Pozwoliłem sobie po majstrować troszkę z kolorami a efekty tego sprawdzi się już niedługo No moje klimaty ! Bardzo fajne stadko i na bank będą intensywnie gryzione nie tylko przez klenie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Alex jak już mi jeden skapnie po wymianie,to sprawdzę go na mojej wodzie (a jak znam życie ,to nie masz już ani jednego?!) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Robale miazga!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Alex jak już mi jeden skapnie po wymianie,to sprawdzę go na mojej wodzie (a jak znam życie ,to nie masz już ani jednego?!)Marcin jak obiecałem to muszę mieć i tak też jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Robale miazga!!!Dzięki za uznanie,miło się czyta takie komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Ciepło się zrobiło i robactwo wypełzło mi na pokój troszkę zbierania było uploadimagescreen shot pc 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 (edytowane) Alex odkurzaczem je potraktuj, albo w pracowni lep rozwieś!Piękne stadko..Czyżby kiełże już się rozeszły? Edytowane 4 Marca 2017 przez cyprys19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Kiełże siedzą w innym pudełku,nie zdołały zwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 5 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 WitamKilka robaczków wylądowało na giełdzie http://jerkbait.pl/topic/88172-smu%C5%BCaki-lolo/ 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Ładnie pojechałeś z tematem.Wysłałem priv. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Mega robota! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Mega robota! Ładnie pojechałeś z tematem.Wysłałem priv.Podziękował Panowie podziękował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Alek , ile drinòw strzeliłeś aby tak prosto linie malować na szerszenich .... ? Kapitalne robaczki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Piękna kolekcja, podziwiam Twoją cierpliwość i precyzję! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 @Lolo urlop sobie zrobiłeś,czy balsa się skończyła? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 12 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 @Lolo urlop sobie zrobiłeś,czy balsa się skończyła?Marcin coś taki niecierpliwy,@LOLO ciągnąć dużo srok za ogon i pracować całą noc,ale coś dzisiaj wieczorem wystawić tylko wyschnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 12 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Alek , ile drinòw strzeliłeś aby tak prosto linie malować na szerszenich .... ? Kapitalne robaczki Piotrek lepiej będzie jak się będę wypowiadał ile i co,ale sprzedam butelki i puszki-będzie na nowy młynek do kija 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 12 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Kolejna nowość na ten sezon imitacja tzw.Poskrzypka liliowaMateriał tradycyjnie balsa,długość 27mm, ciężar 1,4g bez uzbrojenia,praca dosyć mocna,robaczek pływajacy. image shareimage postingimage hosting more than 5mbscreenshot windows 7 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Będą gryzły kluski[emoji4] klasa jak zawsze[emoji1] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Kolejna nowość na ten sezon imitacja tzw.Poskrzypka liliowaMateriał tradycyjnie balsa,długość 27mm, ciężar 1,4g bez uzbrojenia,praca dosyć mocna,robaczek pływajacy.Oj, czy to przypadkiem nie jest żywe? W spinningu naturalne przynęty są zabronione... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 15 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 (edytowane) Oj, czy to przypadkiem nie jest żywe? W spinningu naturalne przynęty są zabronione... Mogę w 100% zapewnić że prezętowany egzemplaz jest sztywny jak patyk Edytowane 15 Marca 2017 przez LOLO 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Mogę w 100% zapewnić że prezętowany egzemplaz jest sztywny jak patyk :) To jeśli będziesz miał już ich odpowiednią ilość, poproszę 4 sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Coś mi się fotka z tym ostatnim "poskrzypkiem" nie otwiera..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Aleks trzymaj to swoje robactwo pod kontrolą bo mi lata coś po pracowni Szerszeń wylicytowany w aukcji charytatywnej powalił mnie na kolana i dał do zrozumienia, że w lurebuildingu to mi jeszcze daleko do najwyższego poziomu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi