calvuss Opublikowano 1 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Piękną jesień mamy tego lata, aż żuczki futra z szafy wyciągają???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Olek bierz się do roboty, albo zdradż co tam teraz dłubiesz?Bo chyba nie siedzisz cały czas na rybach? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Olek ja nie zaglądam do ciebie w wątek .. Mam dość zbierania szczęki z ziemi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 3 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Olek bierz się do roboty, albo zdradż co tam teraz dłubiesz?Bo chyba nie siedzisz cały czas na rybach?A widzisz Marcin i tu się mylisz mam urlop i siedzę albo raczej pływam sobie po jeziorze. No ale od dłubania niestety jak sam wiesz,nie można tak łatwo uciec,więc zawsze coś tam się tworzy na boku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 3 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Olek ja nie zaglądam do ciebie w wątek .. Mam dość zbierania szczęki z ziemi No wiesz Przemek jak dzisiaj oglądałem Twoje najnowsze fotki to z wrażenia piwem do ust sobie nie trafiłem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Włochaty żuczek z dedykacją dla kolegi @kopper82 Materiał balsa,ciężar 1,6g,długość 26mm,praca drobniutka bardzo intensywna,zanurzenie do 15cm pod wodę. No i poleciałeś z tymi włochatymi nogami Kurde pomyślę i wymyśle coś czego nie zrobisz . Alek niszczysz system !!! :) Robale 1 klasa !! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 7 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 No i poleciałeś z tymi włochatymi nogami Kurde pomyślę i wymyśle coś czego nie zrobisz . Alek niszczysz system !!! :) Robale 1 klasa !!Piotrek na pewno nie ubiorę robaczka w amelinium bo mi to nie wychodzi,przyznam się bez bicia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 8 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Alek gdzie kupujesz gumki do nogi robla ? I jaka srednica. Piekne robisz te robale :) Pozdrawiam i pomysle co Ci wymyslec czego nie zrobisz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 10 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Alek gdzie kupujesz gumki do nogi robla ? I jaka srednica. Piekne robisz te robale :) Pozdrawiam i pomysle co Ci wymyslec czego nie zrobisz Gumeczki pozyskuje z damskiej czarnej bielizny(musisz kupować żonie tylko czarną,oczywiście za dużą bieliznę by było jak najwięcej gumek ) a te grubsze to amortyzator do bata albo tyczki 1,2mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 10 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Taki oto przyłów trafił mi się na niewielkiego koguta autorstwa kolegi @cyprys19Kij jak i cała reszt była przygotowana pod okonia tak że emocje były dość duże podczas holu 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 14 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Piękny "wąsacz".Na pewno fajna jazda była na okoniówce.Gratuluję rybki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 15 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Byś wiedział Marcin że emocji dostarczył co nie miara,ale najważniejsze że sprzęt wytrzymał Szkoda tylko że nie miałem kamerki bo filmik z holu był bardzo ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Tajną broń to zastosowałeś dopiero po moim wyjeździe ale i tak gratuluję, czekam na wizytę u mnie. :) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 15 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Jaka tam tajna broń,kogutki są dostępne u kolegi @cyprys19 na giełdzie twórców,tylko trzeba je odpowiedni podać.Wąsaty czkał tylko jak zmienię zestaw na lekki i zaatakował już w drugim żucie Jeszcze kilka dni i zobaczymy czy w Tarnowie też są konkretne przyłowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Widzę, że się palisz do rewanżu, w Tarnowie to Ty zawsze miałeś szczęście. Ale mówią, że "nawet ślepej kurze trafia się ziarnko" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Ziarno....ale jakie duże.Połowę kur w Tarnowie by wykarmił! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 15 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Tak ale te ziarnko trafia się podobno tylko raz,nie rok w rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 22 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Taka gromadka klasyki dla kolegi z forum.Modele niemal z przed 6 lat a w dalszym ciągu są niezawodne na niektórych rzekach Materiał tradycyjnie balsa długość 22 do 24mm,ciężar 1,4g,praca dosyć mocna,głębokość zanurzenia do 30cm pod wodę 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 28 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Dobicie pudełka dla kolegi z forum z naciskiem na ostre kolorki 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Alex no powiem Tobie,że kameleon i szerszeń wymiatają.Jak się kiedyś przełamię i zacznę łowić "kluski" to na pewno wybiorę dla siebie ładny zestawik-,a jest w czym wybierać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Dostałem ostatnio nowe piórka do skrzydełek,w ważkach jak i w szerszeniach pięknie się spisują falując równo z korpusem robaczka co daje dodatkowe zawirowania wody i myślę że przeniesie się to na większą efektywność brań 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 (edytowane) Gromadka owadów dla kolegi z forum+ prezentowane wcześniej ważki już z nowymi skrzydełkami Edytowane 10 Sierpnia 2017 przez LOLO 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Fajna zgraja[emoji1] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 (edytowane) Fajna zgraja[emoji1] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka W porównaniu z Twoją armią legionistów to kropelka w morzu,ale dzięki za dobre słowo Edytowane 10 Sierpnia 2017 przez LOLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Szerszeń w nowym umundurowaniu (takim bardziej wściekłym ) i z nowym układem skrzydełek,praca piórko-skrzydełek bynajmniej jak dla mnie jest wręcz niesamowita Materiał balsa,długość 33mm , ciężar 1,8g z uzbrojeniem,schodzi do 20cm pod wodę 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi