MARIUSZ 69 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Fajnie wyszło ,szczególnie wycieniowanie górnej części woblera. Repertuar się poszerza to krok w dobrym kierunku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 5 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Ale się ostatnio rozkręciłeś, piknie Piotrek to wina długiego urlopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 5 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Fajnie wyszło ,szczególnie wycieniowanie górnej części woblera. Repertuar się poszerza to krok w dobrym kierunku.Nabyłem dobre farbki to i malowanie wychodzi coraz lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 7 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Imitacja Baldureka pstrokategoMateriał balsa,długość 33mm,waga 1,8g,pływający,praca średnia 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Kapitalny !!! Odłóż go proszę do szufladki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Ja takiego chcę do swojego pudełeczka kleniowego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 No Alek Piękny Rutpela maculata. Będę musiał do sanepidu zadzwonić Masz pełno pięknego robactwa w domu ( A wiadomo mała córeczka itp.... ) i tak w prosty sposób przejmę Twoje robactwo :P 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Świetny jest nawet pogoda stanęła na wysokości zadania co do prezentacji robala. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Robal jak zwykle mistrzowski Czułka wykonujesz z żyłki? malujesz ją jakimiś specjalnymi farbami czy może flamastrami? Bardzo fajnie wkomponowują się w całość. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 8 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Ja takiego chcę do swojego pudełeczka kleniowego Wojtek jak chcesz to będziesz miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 8 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 No Alek Piękny Rutpela maculata. Będę musiał do sanepidu zadzwonić Masz pełno pięknego robactwa w domu ( A wiadomo mała córeczka itp.... ) i tak w prosty sposób przejmę Twoje robactwo :PPiotrek jak już kiedyś pisałem ciężko Ci będzie coś znaleźć bo robale mnie zbytnio nie lubią i szybko odlatują z miejsce gdzie powstały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 8 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Świetny jest nawet pogoda stanęła na wysokości zadania co do prezentacji robala. Robal jak zwykle mistrzowski Czułka wykonujesz z żyłki? malujesz ją jakimiś specjalnymi farbami czy może flamastrami? Bardzo fajnie wkomponowują się w całość.Dziękuję Panowie za uznanie @Pride czułki są zrobione z szczeciny dzika i maluję je flamastrem firmy EDDING bardzo ładnie przylega i ciężko jest ją zdrapać bynajmniej z tego włosia,żółte akcenty na plecach robaczka też są tym markierem pomalowane, tyle że dałem na to kilka warstw lakieru bezbarwnego 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Dziękuję za odpowiedź nie wiedziałem, że flamastrami można uzyskać, aż tak wyraziste kolory, będę musiał nabyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 8 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Tym akurat można(w środku jest jakby farba i przed użyciem należy nim troszkę potrząsnąć ) tyle że trzeba oddzielić kolory(np.czarny od żółtego) warstwą lakieru bezbarwnego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Obojetnie jaki lakier bezbarwny? Taki do paznokci nada się czy mazak splynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Dziękuję Panowie za uznanie @Pride czułki są zrobione z szczeciny dzika i maluję je flamastrem firmy EDDING bardzo ładnie przylega i ciężko jest ją zdrapać bynajmniej z tego włosia,żółte akcenty na plecach robaczka też są tym markierem pomalowane, tyle że dałem na to kilka warstw lakieru bezbarwnego Ostatnio pomyslalem ze wlosy z brody moga byc przydatne do robali, niby siersc dzika bardzo podobna... wiec teraz utwierdziles w przekonaniu ze zarost sie nada 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 14 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Obojetnie jaki lakier bezbarwny? Taki do paznokci nada się czy mazak splynieJa zawsze maluje pierwszą warstwę lakierem wodnym do parkietu,a na to kładę lakier samochodowy. Co do lakieru do paznokci jestem w 100% przekonany że zetnie farbę z flamastra -_-Możesz oczywiście spróbować ale ja bym odradzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 14 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Nowe kolorki na korpusie z karasia powiedzmy że ma to choć troszkę przypominać krąpia(może bardziej leszczyka) i okonia 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Nie będę dużo pisał.Powiem tylko - U la la! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 No Alek czapki z głów , bardzo ładne malowanie :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 16 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Ostatnio pomyslalem ze wlosy z brody moga byc przydatne do robali, niby siersc dzika bardzo podobna... wiec teraz utwierdziles w przekonaniu ze zarost sie nada Potrze myślę że zarost w 100% się nada,w końcu nas przedzierających się przez krzaczory i różne bagna też potocznie nazywają dzikami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Alek jak zapuścisz brodę to będziesz mógł swoje robaczki tam chować to koledzy nie wyciągną je od Ciebie tak szybko. Będziesz miał oryginalne pudełko na swoje owady i kupę materiału na nóżki , czułki ...itp i wszystko w jednym miejscu !!! widzisz jaki patent wymyśliłem Kiedyś oglądałem program i gościu tak miał tylko ,że żywe i bardzo ładnie się rozmnażały:/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Piotrek z tą brodą u Alka będzie problem,bo grzywkę już kilka lat zapuszcza i............? Sam wiesz jaki jest efekt. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Ja pierdziu . Mi już powoli zakola lecą z naciskiem na poooowoli trzeba brodę zapuścić. Kiedyś może będę robaki strugał więc się przyda 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 18 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Alek jak zapuścisz brodę to będziesz mógł swoje robaczki tam chować to koledzy nie wyciągną je od Ciebie tak szybko. Będziesz miał oryginalne pudełko na swoje owady i kupę materiału na nóżki , czułki ...itp i wszystko w jednym miejscu !!! widzisz jaki patent wymyśliłem Kiedyś oglądałem program i gościu tak miał tylko ,że żywe i bardzo ładnie się rozmnażały:/ Piotrek z tą brodą u Alka będzie problem,bo grzywkę już kilka lat zapuszcza i............? Sam wiesz jaki jest efekt.Grzywki może i nie posiadam ale brodę bym miał,tylko że jak chciałem ją zapuścić to wytrzymałem z zarostem max 5 dni i musiałem zgolić bo to strasznie swędzi Ogólnie mogę powiedzieć że upierzenie się mnie nie trzyma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi